wg Mnie Hołek nie pojedzie w rajdzie Polskim i zrobi w hu..

Killer zmien avatar bo wkurzasz oko
Moderator: SebaSTI
killer wrc napisał(a):żółtodziób napisał(a):Ni chcę, bo jeszcze stracisz kieszonkowe z całego roku...
Nie martw się o moje kieszonkowe,a raczej o to że zwyczajnie przegrasz.Zresztą jestem w stanie z każdym się założyć że Hoło pojedzie w WRC.Info z pierwszej ręki "moje panie":-)
Gucio napisał(a):Kurde panowie obawaim się, że to właśnie MY będziemy mieli MŚ w Polsce... wyczytałem i nawet w telewizji mówili, że podjęcie decyzji na naszą kożyść to już tylko kwestia czasu...
RPA za daleko, a Cypr ma lipną organizacje, a wg. FIA Polska wykazuje ogromny zapał w tym co robi i cheć uczestniczenia w tym cyklu...no i sama historia rajdu tez zrobiła wrażenie na władzach FIA...noi tereny i nawierzchnia
FIA preferuje szutry jak wiadomo, ale co z tego wyjdzie to już chyba tylko Oni wiedzą.
padre2006 napisał(a):a ja mam takie pytanko.bo w sporrrcie holek smigal subarka tylko dziwia mnie troche te numery rejestracyjne?!bo byly angielskie.czyli wyniuka z tego ze autko ma zarejestroowane w uk,albo blachy montuje tylko na czas testow.bo przeciez autka na "obcych" blachach zarejestrowac w polsce nie mozna.no chyba ze sie myle.jak mozecie to wyjasnijcie mi to prosze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości