Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Anonymous » poniedziałek, 2 kwi 2007, 21:47

Nie wiem czy oglądaliscie sporrt mówili tam ciekawe rzeczy :wink:
wg Mnie Hołek nie pojedzie w rajdzie Polskim i zrobi w hu.. :D :lol: \
Killer zmien avatar bo wkurzasz oko
Anonymous

Postprzez żółtodziób » poniedziałek, 2 kwi 2007, 22:52

killer wrc napisał(a):
żółtodziób napisał(a):Ni chcę, bo jeszcze stracisz kieszonkowe z całego roku...

Nie martw się o moje kieszonkowe,a raczej o to że zwyczajnie przegrasz.Zresztą jestem w stanie z każdym się założyć że Hoło pojedzie w WRC.Info z pierwszej ręki "moje panie":-)

Jeszcze kilka postów wyżej była mowa o C4 WRC a później o Xsarze, teraz jest już mowa po prostu o WRC, może lepiej się nie osmieszaj a kieszonkowe przeznacz na jakiś zbożny cel, powiedzmy na WOŚP - ja mam pieniędzy dość, a to że nie będzie na Polaku C4 WRC to masz jak w banku, a szanse na Xsarę są niewielkie i raczej też przegrasz zakład. Każde inne WRC - no cóż, jak się ktos spręży to może i sciągnie jakiegoś szrota, troszkę Hyundaiów, Corollek, Focusów 00 i tym podobnych staroci troszkę się ostało, nie wyparowały przecież. i coś takiego dla zwały za niewielką kasę na pewno da radę ściągnąć na Polak, skoro więc Holo jedzie cały rajd dla zabawy to i wózek może ściągać dla zabawy, dlatego gdyby to był jakis bardziej dostępny wurcto bym się wcale nie zdziwił, C4 i Xsara to są jednak opowieści 1001 nocy i o to mogę dsię zakladać że nic z tego nie będzie - przypadku Xsary o niewielką kase, w przypadku C4 o czterocyfrowe sumy.
żółtodziób
A8

Postprzez Picias » wtorek, 3 kwi 2007, 10:01

Fajnie Holo gadał w sporrrcie. Widać koleś jest pozytywnie zakręcony, chociaż nie jestem jego wielkim fanem to zawsze miałem do Niego sporo szacunku za to co osiągnął i że dalej chce się ścigać. Widać tutaj pasję a takich sportowców nam trzeba.
Rajdy to moja pasja.
Picias
N2

Postprzez Gucio » wtorek, 3 kwi 2007, 23:34

Kurde panowie obawaim się, że to właśnie MY będziemy mieli MŚ w Polsce... wyczytałem i nawet w telewizji mówili, że podjęcie decyzji na naszą kożyść to już tylko kwestia czasu...
RPA za daleko, a Cypr ma lipną organizacje, a wg. FIA Polska wykazuje ogromny zapał w tym co robi i cheć uczestniczenia w tym cyklu...no i sama historia rajdu tez zrobiła wrażenie na władzach FIA...noi tereny i nawierzchnia :)
FIA preferuje szutry jak wiadomo, ale co z tego wyjdzie to już chyba tylko Oni wiedzą.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez padre-mk3 » środa, 4 kwi 2007, 09:32

a ja mam takie pytanko.bo w sporrrcie holek smigal subarka tylko dziwia mnie troche te numery rejestracyjne?!bo byly angielskie.czyli wyniuka z tego ze autko ma zarejestroowane w uk,albo blachy montuje tylko na czas testow.bo przeciez autka na "obcych" blachach zarejestrowac w polsce nie mozna.no chyba ze sie myle.jak mozecie to wyjasnijcie mi to prosze.
www.racebook.pl/polishmotorclub
padre-mk3
A5

Postprzez mototom » środa, 4 kwi 2007, 16:20

To subaru hołowczyc to juz z 8 lat ma.
Ostatnio edytowano środa, 4 kwi 2007, 16:36 przez mototom, łącznie edytowano 1 raz
mototom
A6

Postprzez MSG Racing » środa, 4 kwi 2007, 16:21

Gucio napisał(a):Kurde panowie obawaim się, że to właśnie MY będziemy mieli MŚ w Polsce... wyczytałem i nawet w telewizji mówili, że podjęcie decyzji na naszą kożyść to już tylko kwestia czasu...
RPA za daleko, a Cypr ma lipną organizacje, a wg. FIA Polska wykazuje ogromny zapał w tym co robi i cheć uczestniczenia w tym cyklu...no i sama historia rajdu tez zrobiła wrażenie na władzach FIA...noi tereny i nawierzchnia :)
FIA preferuje szutry jak wiadomo, ale co z tego wyjdzie to już chyba tylko Oni wiedzą.

O tym że WRC ma dużą szansę do nas trafić to mówiłem już hohoho i jeszxze dawniej. :)
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Gucio » środa, 4 kwi 2007, 18:38

No tak, ale chodzi o to, że zostały zrobione duże postepy ku temu, aby mieć WRC napewno...
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez jarek555 » czwartek, 5 kwi 2007, 21:01

żółtodziub ma sporo racji w sprawie C4 dla Hołka - co jest nie wykonalne a Xsary mało prawdopodobne wolałbym zobaczyć na Polskim dobrą N ke niz stare dojechane WRC . A wszystko sie wyjasni gdy zobaczymy liste startową.
jarek555

Postprzez killer wrc » czwartek, 5 kwi 2007, 22:39

A ja wolę każde WRC od N.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez MSG Racing » czwartek, 5 kwi 2007, 22:43

Co WRC to to WRC a ni jakaś tam eNka
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Marmetal » piątek, 6 kwi 2007, 11:24

MSG Racing napisał(a):Co WRC to to WRC a ni jakaś tam eNka

Dokładnie. Poza tym na Polskim będzie pewnie ok. 25 samochodów N4, a więc i tak dużo (nie mówię, że źle).
Marmetal
S2000

Postprzez KaMiLL WRC » piątek, 6 kwi 2007, 12:57

padre2006 napisał(a):a ja mam takie pytanko.bo w sporrrcie holek smigal subarka tylko dziwia mnie troche te numery rejestracyjne?!bo byly angielskie.czyli wyniuka z tego ze autko ma zarejestroowane w uk,albo blachy montuje tylko na czas testow.bo przeciez autka na "obcych" blachach zarejestrowac w polsce nie mozna.no chyba ze sie myle.jak mozecie to wyjasnijcie mi to prosze.

Ten egzemplarzem zaliczył nawet jedną runde RSMP. Za kierownicą zasiadł Wojtek Zaborowski w Rajdzie Kormoran w 2000 roku. Dojechał na 2 miejscu w grupie N,ustepująć tylko Czopikowi, a w generalce był 6
Obrazek
KaMiLL WRC
A5

Postprzez żółtodziób » piątek, 6 kwi 2007, 17:18

Lepsze jedno WRc niż 5 N4, ale niestety, jeśli od początku sprawa jest "dziurawa" i w istotnych kwestiach nie przystaje do rzeczywistości to może się skończyć tak, ze i Nki nie będzie, bo cały temat okaże się jedną wielką lipą. I obym się mylił.
żółtodziób
A8

Postprzez tojek » piątek, 6 kwi 2007, 17:49

Hołek w 64 polskim na 100% w WRC-sam to potwierdził...zobaczcie w rozmowe z nim...

http://www.gazetaolsztynska.pl/?main=15 ... 1501,,5107
Kulig Forever [*] 13.II.2004 [*]
tojek
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP