Odcinek Specjalny w Radiu LUZ

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Hultay WRC » niedziela, 24 wrz 2006, 13:46

Kafe napisał(a):Ale wtedy ludzie przestaliby słuchać programu na żywo i tylko ściągaliby sobie audycje i słuchali kiedy chcą - nawet Ci, którzy mają czas by słuchać jej na żywo, a to właśnie Ci słuchacze współtworzą program i dają świetny klimat, który odczuwają i podkreślają goście - to pierwszy powód, a drugi jest taki, że przyjęliśmy zasadę o nie wrzucaniu audycji na żadne serwery. Stąd też mój pomysł płytki, która powstanie jak tylko znajdę kilka wolnych chwil, a z tym rzeczywiscie jest trudno:( ale damy radę. Zachęcam więc do słuchania audycji:)

pozdrawiam

Racja, dobry pomysł z płytką, kupią ją ci którzy naprawdę nie mogą słuchać na żywo, co nie zmniejszy ''słuchalności"programu. Szczególnie szkodliwe(dla słuchalności) byłoby wrzucanie najświeższych odcinków na serwery... a tak to są pytania na żywo i jest klimat :-)
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Kafe » środa, 27 wrz 2006, 16:49

W najbliższym 62 odcinku programu Odcinek Specjalny moimi gośćmi będą wrocławscy zawodnicy Krzysztof Tercjak i Bartłomiej Czekański.

Porozmawiamy o tegorocznym sezonie RSMP, kondycji polskich rajdów samochodowych i kontrowersyjnym ostatnio Kryterium Kamionki. Dowiemy się także o planach załogi na przyszły sezon. Nie zabraknie również wspomnień z czasów, gdy załoga ta regularnie pojawiała się na trasach Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski.
Startujemy w piątek 29 września o godzinie 19.00

Pragnę również poinformować, iż nagrodę z poprzedniego programu - pamiątkowy błotnik rajdowego Peugeota 206 podarowany przez Karola piątkowskiego z zespołu Sony Playstation 2 Rally Team wylosował Piotr Szetela. Gratulujemy!

Polecam słuchanie stacji na 91,3 FM na terenie Wrocławia,
bądź też w winampie, wystarczy kliknąć na poniższy link:
http://www.radioluz.pwr.wroc.pl/listen.pls

Zachęcam również do pisania maili i zadawania pytań Krzysztofowi i Bartłomiejowi. Liczę na Waszą aktywność: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Zapraszam do zadawania pytań telefonicznie: (071) 320 40 83

Zapraszam również do pisania na radiowe GG 8704567

Do usłyszenia

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez Kafe » piątek, 29 wrz 2006, 12:15

Jest także szansa, że w dzisiejszym programie uda nam się połączyć telefonicznie z Panem Andrzejem Doboszem. Serdecznie zapraszam do słuchania programu, już o 19.00

pozdrawiam

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez Jucek » piątek, 29 wrz 2006, 14:41

michal_wrc moglbys nagrac ta audycje ?
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez michal_wrc » piątek, 29 wrz 2006, 15:25

Jucek napisał(a):michal_wrc moglbys nagrac ta audycje ?

jak zdąże wrócić z prologu Warszawskiego to postaram sie nagrać ale Karol chyba nie będzie zadowolony...
michal_wrc
A5

Postprzez Kafe » piątek, 29 wrz 2006, 15:42

Oczywiscie wolę jak słuchacie audycji na żywo, ale mam swiadomość tego, że czasami nie da się zrobić inaczej. Zależy mi na tym, aby wszyscy chętni mogli słuchać programu. Wolałbym jednak, żeby nagrywanie i udostepnianie programu nie stało się cotygodniową praktyką. Jednym słowem - jak możecie na żywo to słuchajcie programu w każdy piątek:) Można czasem ciekawe nagrody wylosować:)

p.s. od przyszłego tygodnia zmieni się godzina nadawania audycji z 19.00 na 18.. - dla jednych to dobrze, a dla innych nie. Nie jest to ode mnie zależne, ale mam nadzieje, że uda sie nam przestawic do nowych warunkow:)

Jezeli czegoś Wam brakuje w programie, macie jakieś sugestie itd. to piszcie do mnie,

do usłyszenia dzisiaj o 19

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez Jucek » piątek, 29 wrz 2006, 16:19

spoko, ja tak czy siak bede sluchal audycji na zywo ale chcialbym miec ja zapisana bo byc moze zostanie poruszony temat wyrobienia nie polskiej licencji i czy przed zawieszeniem przez start w kamionkach mozna sie jakos wybronic. byc moze te informacje wkrotce sie komus przydadza..... :(
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez Piotrek_WRC » piątek, 29 wrz 2006, 16:45

A ja mam pytanie co robi taki jełop jak Bartłomiej Czekański w programie Odcinek Specjalny ?? Nie wiem czy wszyscy go kojarza ale koles sie wymadrza na temat zuzla, kazdego oczernia i uwaza sie za pepek swiata. Moze by tak raz z niego posmiac jaki to on jest glupi startujac w Kryterium Kamionki i tracac licencje??

Precz z Czekanskim mam goscia dosyc :evil:
Piotrek_WRC

Postprzez martin.h » piątek, 29 wrz 2006, 17:57

Piotrek_WRC napisał(a):A ja mam pytanie co robi taki jełop jak Bartłomiej Czekański w programie Odcinek Specjalny ?? Nie wiem czy wszyscy go kojarza ale koles sie wymadrza na temat zuzla, kazdego oczernia i uwaza sie za pepek swiata. Moze by tak raz z niego posmiac jaki to on jest glupi startujac w Kryterium Kamionki i tracac licencje??

Precz z Czekanskim mam goscia dosyc

Wiesz co, jak chcesz zobaczyć jełopa to spójrz w lustro. Pan Bartek już raz był w odcinku i nic nie wspomniał o żużlu, natomiast z jego wypowiedzi można było usłyszeć kilka ciekawych rajdowych historii. Według mnie spoko gość.
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez Piotrek_WRC » piątek, 29 wrz 2006, 18:17

A czy ja pisze, ze koles bedzie o zuzlu gadal ?? Czytaj ze zrozumieniem czlowieku zanim sie wypowiesz. Chodzi mi o to ze Czekanski pracuje dla tygodnika zuzlowego oraz pisze felietony na stronie sportowefakty i wysmiewa wszystkich za ich bledy ktore sam popelnia ( utraco9na licencja ). I chodzilo mi o to ze moze teraz z niego posmiac, ze zrobil cos glupiego !!!!
Piotrek_WRC

Postprzez Miko » piątek, 29 wrz 2006, 19:50

Sluchaliscie dzisiejszego odcinka a konkretnie rozmowe z Panem Doboszem? Dala wiele do myslenia....
Miko
N3

Postprzez Buncol » piątek, 29 wrz 2006, 20:56

Nie mogłem usłyszeć audycji, byłem na prologu Warszawskiego. Może ktoś napisać co ciekawego można było usłyszeć?
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez michal_wrc » piątek, 29 wrz 2006, 21:15

Radio Luz - Odcinek specjalny - 29.09
13MB | 56 min. | format: MP3

Obrazek
michal_wrc
A5

Postprzez Buncol » piątek, 29 wrz 2006, 21:26

jesteś niemożliwy :D
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Piotrek_WRC » piątek, 29 wrz 2006, 22:32

Sie Czekanski zblaznil na Słowacji sa WRC :lol: :lol: :lol: leze do teraz na Słowacji rajdy odwoluja ledwo sie kilka odbylo a on mowi o WRC. Na Slowacji juz rajdy umieraja i sie organizatorzy modla zeby sponsor sie znalaz a on z WRC wyjechal :lol: :lol: :lol: Czechy a Slowacja to 2 inne panstwa ale pan Czekanski jak zwykle wie lepiej :lol: :lol: :lol:
Piotrek_WRC

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP