Moderator: SebaSTI
RajducH napisał(a):napisze krotko.... nikt nie wie czy to prawda ze leszek komus wylozyl... wy juz na niego najezdzacie a to z waszej strony zalosne:/ .... tylko dwoch typow to widzialo, a jesli chcecie to np. na nastepnym rajdzie jak ktos wydzwoni zaloze sobie 10 nowych kont i jako niby 10ciu swaidkow napisze ze widzialem jak jakis kierowca typu np. Grzyb czy Solek skopal dupy jakiejs panience??? i skad bedziecie wiedziec czy to prawda???
.:Trinity:. napisał(a):Hehehehe musze się pochwalić że mój kumpel z klasy Lord Kalifon dostał Liścia w Sobotę od mistrza Kuzaja na skrzyzowaniu Jedlina Zdrój - Olszyniec, po przykrej kolizji Kuzaja za to ze wyzwał go....hehe [boks]
Cogonieznajom napisał(a):a tu jeszcze coś: http://forum.miasto.walbrzych.pl/viewto ... fb1ecf180c
pozwolę sobie zacytować:.:Trinity:. napisał(a):Hehehehe musze się pochwalić że mój kumpel z klasy Lord Kalifon dostał Liścia w Sobotę od mistrza Kuzaja na skrzyzowaniu Jedlina Zdrój - Olszyniec, po przykrej kolizji Kuzaja za to ze wyzwał go....hehe [boks]
LIPciu napisał(a):ej typie daj już z tym spokój co??
wkurw.. mnie takie sensacje. jakbym przeglądał super express...
Cogonieznajom napisał(a):a tu jeszcze coś: http://forum.miasto.walbrzych.pl/viewto ... fb1ecf180c
pozwolę sobie zacytować:.:Trinity:. napisał(a):Hehehehe musze się pochwalić że mój kumpel z klasy Lord Kalifon dostał Liścia w Sobotę od mistrza Kuzaja na skrzyzowaniu Jedlina Zdrój - Olszyniec, po przykrej kolizji Kuzaja za to ze wyzwał go....hehe [boks]
Cobra napisał(a):tez tak myslalem ale rpawda jest taka ze tu bedzie spokoj do nastepnego crasha kuziego albo innej sprawy ktora bardzo zbulwersuje jego zagorzalych przeciwnikow dlatego postuluje usuniecie tematow o naszych driverach
xander napisał(a):Ja powiem tylko tyle: są kierowcy i Kierowcy, są mistrzowie i Mistrzowie...
Ś.P. Janusz Kulig albo Krzysztof Hołowczyc na pewno by nie uderzyli chłopaka...
xander napisał(a):Przeczytałem cały wątek, i powiem, że CHAMSTWO NALEŻY ZWALCZAĆ
popieram wszystkich którzy walczą z lepperem i innymi burakami![]()
Ładnie to ują Pan G.
Jak sie chama nie nauczy.. to sie potem takim Kuzajem staje...
cóż można dodać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości