Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez RajducH » piątek, 13 maja 2005, 22:19

napisze krotko.... nikt nie wie czy to prawda ze leszek komus wylozyl... wy juz na niego najezdzacie a to z waszej strony zalosne:/ .... tylko dwoch typow to widzialo, a jesli chcecie to np. na nastepnym rajdzie jak ktos wydzwoni zaloze sobie 10 nowych kont i jako niby 10ciu swaidkow napisze ze widzialem jak jakis kierowca typu np. Grzyb czy Solek skopal dupy jakiejs panience??? i skad bedziecie wiedziec czy to prawda???
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez enka » piątek, 13 maja 2005, 23:11

RajducH napisał(a):napisze krotko.... nikt nie wie czy to prawda ze leszek komus wylozyl... wy juz na niego najezdzacie a to z waszej strony zalosne:/ .... tylko dwoch typow to widzialo, a jesli chcecie to np. na nastepnym rajdzie jak ktos wydzwoni zaloze sobie 10 nowych kont i jako niby 10ciu swaidkow napisze ze widzialem jak jakis kierowca typu np. Grzyb czy Solek skopal dupy jakiejs panience??? i skad bedziecie wiedziec czy to prawda???

:D Masz racje! Skończcie ten tamet już bo to jakaś kpina jest
enka
A5

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 16 maja 2005, 13:24

a tu jeszcze coś: http://forum.miasto.walbrzych.pl/viewto ... fb1ecf180c

pozwolę sobie zacytować:
.:Trinity:. napisał(a):Hehehehe musze się pochwalić że mój kumpel z klasy Lord Kalifon dostał Liścia w Sobotę od mistrza Kuzaja na skrzyzowaniu Jedlina Zdrój - Olszyniec, po przykrej kolizji Kuzaja za to ze wyzwał go....hehe [boks]
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Megas WRC » poniedziałek, 16 maja 2005, 16:40

Znowu sciemniaja zeby jeszcze bardziej temu Leszkowi opinie popsuc :?
Megas WRC
A5

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 16 maja 2005, 17:35

Cogonieznajom napisał(a):a tu jeszcze coś: http://forum.miasto.walbrzych.pl/viewto ... fb1ecf180c

pozwolę sobie zacytować:
.:Trinity:. napisał(a):Hehehehe musze się pochwalić że mój kumpel z klasy Lord Kalifon dostał Liścia w Sobotę od mistrza Kuzaja na skrzyzowaniu Jedlina Zdrój - Olszyniec, po przykrej kolizji Kuzaja za to ze wyzwał go....hehe [boks]

ej typie daj już z tym spokój co??
wkurw.. mnie takie sensacje. jakbym przeglądał super express...
LIPciu
A5

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 16 maja 2005, 18:14

LIPciu napisał(a):ej typie daj już z tym spokój co??
wkurw.. mnie takie sensacje. jakbym przeglądał super express...

to nie ja przez kilka poprzednich stron tematu o Kuzaju "dyskutowałem" o tej aferze na Elmocie :x Więc nie mnie sie czepiaj kolego.
ps. a jakiego typu 'sensacje' mają pojawiać się w temacie poświęconym Leszkowi? 'Sensacja' to zawsze będzie kontrowersyjny temat, więc się nie spinaj za bardzo :wink:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez *fly* » poniedziałek, 16 maja 2005, 18:21

Cogonieznajom napisał(a):a tu jeszcze coś: http://forum.miasto.walbrzych.pl/viewto ... fb1ecf180c

pozwolę sobie zacytować:

nie no... nowy fakt w sprawie Kuzaja! proponuje rozpoczac dyskusje od poczatku!! :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*fly*
A5

Postprzez Cobra » poniedziałek, 16 maja 2005, 18:46

kuzwa juz to mowilem dajcie spokoj z tym incydentem, jesli nie wogle ze wszytskimi topicami a kierowcach bo prowadzi to tylko do klotni. nie wiem po jakas cholere zes to tu wkleil nic nowego nie wnioslo do tematu tylko sie znowu zacznie mimo ze juz byla wzgledna cisza
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 16 maja 2005, 23:42

zamiast sie spinać, napiszcie do admina niech usunie albo zamknie temat;-)
Cogonieznajom
A6

Postprzez Megas WRC » wtorek, 17 maja 2005, 09:18

Temat o Kuzaju moze byc ale niektore posty nalezaloby usunac.
Megas WRC
A5

Postprzez Cobra » wtorek, 17 maja 2005, 09:56

tez tak myslalem ale rpawda jest taka ze tu bedzie spokoj do nastepnego crasha kuziego albo innej sprawy ktora bardzo zbulwersuje jego zagorzalych przeciwnikow dlatego postuluje usuniecie tematow o naszych driverach
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 17 maja 2005, 11:07

Cobra napisał(a):tez tak myslalem ale rpawda jest taka ze tu bedzie spokoj do nastepnego crasha kuziego albo innej sprawy ktora bardzo zbulwersuje jego zagorzalych przeciwnikow dlatego postuluje usuniecie tematow o naszych driverach

po moim poście wyczuwam, że do "zagorzałych przeciwników" zaliczacie też mnie :? Po pierwsze jestem jednym z najwiekszych fanów rajdowego talentu Kuzaja (i zawsze tak było) a po drugie myślę, ze troszeczkę przesadzacie z tymi "aferami" z Leszkiem w roli głównej. Coś w tym musi być, że ludzie piszą takie "rewelacje" o nim... Ale taka jest cena bycia "na topie" :twisted: Pozdrawiam fanów Leszka Kuzaja (i proszę mnie więcej nie klasyfikować do jego "przeciwników" :wink: )

ps. "Temat o Kuzaju moze byc ale niektore posty nalezaloby usunac." >>> no własnie istota forum nie polega na tym, żeby usuwać krytykujące (i czasem nawet obrażające-ale tacy są ludzie...niestety) "twojego idola" wpisy. Forum daje mozliwość pisania tego, co akurat do głowy autorowi posta przychodzi :wink: A jeżeli już stwierdziłeś, że ktoś został naprawde obrażony-to zwróć się do admina forum i poproś o zbanowanie delikwenta który nie potrafi się zachować :roll:
Cogonieznajom
A6

Postprzez RallyFanTomek » wtorek, 17 maja 2005, 15:59

xander napisał(a):Ja powiem tylko tyle: są kierowcy i Kierowcy, są mistrzowie i Mistrzowie...

Ś.P. Janusz Kulig albo Krzysztof Hołowczyc na pewno by nie uderzyli chłopaka...

No masz 100% racji. Twoi mistrzowie i Ty po takim wypadku i po wyśmianiu przez jakiegoś gówniarza odpowiedzieli by: "Przepraszam Cie młody człowieku", albo "Masz racje, to mój błąd. Przyjdź na strefę to Ci dam moje prywatne Subaru, albo Porsche jak wolisz", albo powinniście się zaczerwienić i zacząć uciekać?? no nie wiem, powiedz Ty najlepiej co byś uważał za słusznego.
Jeżeli wogóle takie coś miało miejsce !! Powiedzcie mi dlaczego Ci ludzie którzy tam byli (na miejscu wypadku) nie wstawili się tak jak WYYYY za tym gówniarzem ?? No powiedzcie ??

xander napisał(a):Przeczytałem cały wątek, i powiem, że CHAMSTWO NALEŻY ZWALCZAĆ
popieram wszystkich którzy walczą z lepperem i innymi burakami :!:

Ładnie to ują Pan G.

Jak sie chama nie nauczy.. to sie potem takim Kuzajem staje...

cóż można dodać :?

Ja poprostu chciałbym wiedzieć jak ty i cała reszta pseudo forumowiczów by się zachowała w takie sytuacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tyle się słyszy w telewizji o przestępstwach i innych rozbojach no a na tym forum zalogowani są sami przyszli kandydaci na świetych!!!! Jak wchodze na to forum i zaczynam coś czytać to zaczynam być za aborcją!!! Normalnie chodzące ideały!!!!!!!!!!!!! A zakładam się że ci co pisali że byli na miejscu, że to widzieli to gówno prawda, jak i to wszystko. Sami sobie stwarzacie jakieś popi******ne sensacje.
Nie wiem tylko dla czego się czepiacie Leszka ?? Trudno jest wam się pogodzić z jego sukcesami ?? Czy wogóle że istnieje ? to traktujcie go obojętnie, neutralnie. Ale dajcie mu spokój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cisną mi się tu nie miłe słowa w kierunku waszym, ale sobie odpuszcze.
No cóż...to przecież polska i polacy....
RallyFanTomek
N1

Postprzez LIPciu » wtorek, 17 maja 2005, 18:05

stary jest już po temacie nie ma się co spinać.
osobiście na miejscu leszka to nie liść na a but na głowe gnoja...

koniec tego wątku
LIPciu
A5

Postprzez Zajcev » sobota, 21 maja 2005, 21:41

Temat już niby zakończony ale też chce coś dołożyć :)

Robicie z tego jakąś sensacje , a co to Kuzaj jakiś święty jest czy co że niemożę nikomu przyje*ać ? Obraził go ktoś no to mógł mu przyje*ać , takie to straszne? Dziwie się że mu liścia tylko pociągnał ja bym na jego miejscu buta dał i to takiego porządnego , nauczył by się szacunku .

Tak więc czy to jest taka sensacja ? Ile osób z forum nigdy w życiu komuś nie przyje*ała ?
Zajcev
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP