Rajd Warszawski 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez kosiu » środa, 22 wrz 2004, 09:54

.. dajcie już spokój z tym Adamusem. Tak kwadracianie jeżdżącego zawodnika jak On to w Polsce chyba nie ma. Dajcie szanse Pelikanowi bo chłop wie jak powozić S1600. Troche Mu w tym sezonie nie wyszło ale 2005 bedzie duuuzo lepiej.
Obrazek
Mój kanał YouTube http://www.youtube.com/user/kosiu3?feature=mhee
kosiu
N1

Postprzez Sergiey » środa, 22 wrz 2004, 10:08

Ale bzdury wypisujesz - chyba jego wyniki mówią same za siebie - ma być przede wszystkim efektywnie a jak jest jeszcze efektownie to jest dopiero show.
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez Ohlins » środa, 22 wrz 2004, 10:37

kosiu napisał(a):.. dajcie już spokój z tym Adamusem. Tak kwadracianie jeżdżącego zawodnika jak On to w Polsce chyba nie ma. Dajcie szanse Pelikanowi bo chłop wie jak powozić S1600. Troche Mu w tym sezonie nie wyszło ale 2005 bedzie duuuzo lepiej.

Adamus może nie jeździ wiidowiskowo ale bardzo skutecznie i równo
Ohlins
A6

Postprzez Mroowa » środa, 22 wrz 2004, 10:41

Tak równo że sponsor uciekł przed sezonem o ile takowy był , moze to też ściema. Może nie Pelikan ale nie Adamus też też miał swoje 5 minut i nie wykorzystał szansy jazdy S 1600 więc jest remis Pelikan chociaż jechał a że taki pech (panowie z Warszawki każdemi moze się zdażyć) piszę tak bo najwęcej jakiś problemów z Pelikanem ma (niestety) nasza stolica.
Mroowa
S2000

Postprzez mototom » środa, 22 wrz 2004, 10:46

Stolica ma problemy z pelikanem? Chłopcze ty sie dobrze czujesz? A może to ty sam masz problemy ze sobą? Stolica patrzy obiektywnie i widzi, że Pelikan dał dupy po całości więc czemu nie dać komu innemu szansy. A co do Adamusa to jak jechał Corsą to przynajmniej jechał a nie dzwonił.
mototom
A6

Postprzez d-z rallyfans » środa, 22 wrz 2004, 15:14

Fakt-Pelikan mial szane sie wykazac no i niestety mu nie wyszlo,moze i dostanie druga szanse od swojego szefostwa,ale na pewno nie na tak dobrych warunkach jak mial w tym sezonie,bedzie poprostu musial wylozyc duzo wiecej kasy niz obecnie,tak mi sie wydaje,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez Mars » środa, 22 wrz 2004, 15:39

Nie musi to być koniecznie Adamus....ale uważam, że należy dać szanse komuś innemu i tyle.
SWRT_ - jakie problemy z Pelikanem? Każdemu sie moze zdarzyc? prawie na kazdym rajdzie? Nie wydaje mi sie...
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez sumo » środa, 22 wrz 2004, 15:58

dajcie spokoj i skonczcie wątek Pelikan vs. Rajdy , po prostu sie juz wszyscy powtarzaja a i w innych tematach o tym tez byla mowa. To jest temat o Warszawskim wiec piszmy tutaj o tym rajdzie .
sumo
N4

Postprzez hairpin » środa, 22 wrz 2004, 20:59

sorki sumo ale jeszcze nawiążę do dyskusji. Stoję po stronie Mariusza bo wiem, że jest wielkim talentem, tylko jak każdy diament trzeba go doszlifować. Nie wiem czy pamiętacie ile rajdów ukończył Junior zanim zaczął robić wyniki? Z jego skutecznością było równie "dobrze" co z Pelikana. Po tylu słowach krytyki nagle Junior staje się gwiazdą. To że Pelikan nie zrobił wyniku... na wynik składa się wiele czynników wśród nich jest "szczęście" które do tej pory w tym sezoniu mu nie sprzyjało. Gronholm też nie robi wyników czy to oznacza że powinni wywalić go z puga?
hairpin
A5

Postprzez mototom » środa, 22 wrz 2004, 21:17

Z tą różnicą, że za starty juniora płaci Kościuszko senior. A tródno, żeby ojciec wyrzucił z teamu syna i wsadził na jego miejsce kogos innego. Więc jak dla mnie porównanie nie na miejcu.
mototom
A6

Postprzez sumo » środa, 22 wrz 2004, 21:20

ehh nie wytrzymałem...

MetPol tez sypie Pelikanowi kasę, bo przeciez pug nie daje mu wszystkiego.. wiec jesli nawet Pelikan poleci z Puga to mysle ze MetPol nadal z nim pozostanie.. EOT
sumo
N4

Postprzez golden » środa, 22 wrz 2004, 21:23

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

talent moze i jest no to niech we wlasnym teamie smiga :) peugeot sport polska obok fiata wyklada w polsce jako jedyny kase (wiekszosc kasy) wiec sie wyklada na tych co rokuja nadzieje jedni wykorzystuja szanse inni nie
dziwie sie wam, bo adamus nie z w-wy i jakos nie mamy interesu w tym, ze za nim jestesmy hehehe

osobiscie uwazam, ze adamus juz pokazal co umie i poza PP 206 nigdzie nie smiga na miare mistrza :)
ja uwazam, ze szterleja powinien teraz dostac szanse :)))
a tak z drugiej strony - to gucio mnie obchodzi kto wsiadzie do tego puga hehehe tak samo jak i do fiata :))))))))
golden
A6

Postprzez GrYzLy » środa, 22 wrz 2004, 22:12

Szterleja moim zdaniem to bedzie jeszcze wiekszy dramat niz w przypadku pelikana... sory... Junior dostal 2 lata w corsie? Dostal... wjezdzil sie ? Teraz wszyscy sie dra ze Junior jest the best... a rok temu jak mial dzwony po prostych bledach to ludzie go wysmiewali... bylo... wsadzcie tam adamusa zamiast juniora... i co? Dzis te same osoby pieja z zachwytu...
Dajcie Pelikanowi drugi rok w tym plugu... a zobaczycie ze za rok Ci co go juz skreslili.. beda zachwycac sie na roznych forach... jaki to on nie jest swietny... pi.e.... mentalnosc....
GrYzLy
N3

Postprzez Wilu » środa, 22 wrz 2004, 22:47

bo nikt sprawy nie przemyśli. rozumiem, że można działać impulsywnie, ale bzdury widać rozmanażane są bez opamiętania. fałszywość króluje, bazkarna. i sam w tym uczestniczę ....
Wilu
N4

Postprzez hairpin » środa, 22 wrz 2004, 23:50

Z tą różnicą, że za starty juniora płaci Kościuszko senior. A tródno, żeby ojciec wyrzucił z teamu syna i wsadził na jego miejsce kogos innego. Więc jak dla mnie porównanie nie na miejcu.

akurat w tym porównaniu bardziej chodziło mi o przypomnienie jak szybko co niektórzy zmieniają nastawienie do zawodnika i jak bardzo jest ono subiektywne.
A jeśli chcesz bardziej relatywne porównanie to proszę bardzo: Mikko Hirvonen, chłopak który dla Subaru nie robi żadnego wyniku a wozi się za dużo większe pięniądze niż Pelikan. Ale to się kolego nazywa inwestycja, bo za rok, dwa chłopak będzie zbierał DUŻE punkty dla TEAM'u.
hairpin
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP