Banan napisał(a):Pelikan sie postara i wywali na 3 a nie na 2Buhaha
A co ty taki pesymista hmm??? Jak ci mowie ze dojedzie i wygra to tak bedzie!!! Ja ci to mowie: KOLO115

Moderator: SebaSTI
Banan napisał(a):Pelikan sie postara i wywali na 3 a nie na 2Buhaha
Raven napisał(a):Jezeli przyjezdza ktos z Francji i jest kierowca Peugeot France, to mozna zalozyc, ze jezeli dojedzie to bedzie wysoko. Po prostu poziom naszych kierowcow nie jest zbyt wysoki. Mam nadzieje, ze bedzie dobre miejsce, bo Grzyb rozsmieszyl mnie porownywaniem siebie do Thirego na Polskim, gdzie ten ostatni mial sporo awarii, a i tak go sklepal.
Gustaw napisał(a):Mnie w jezdzie Grzyba poki co najbardziej kluje w oczy jegeo technika pokonywania zakretow, nie wiem po jaka cholere on to non stop stawia takimi mega bokami, mieli to pozniej cholernie na wyjsciu, predkosci nie ma, rozpedzac sie trzeba od nowa. Nie wiem czy to wina setupu czy jego jazdy, ale gdyby zaczal jezdzic ladnie na okraglo ("kierowca rodem z martyniki" jedzie calkiem inaczej niz grzyb, thiry zreszta tez), a nie jakby ignis mial 320km na osi, to uzyskiwalby jeszcze lepsze czasy.
maciekd napisał(a): Pierwszy raz słysze, żeby ktoś narzekał na jazde bokami! Ładnie na okrągło? Bullshit! Kit-Carem trzeba jeździć agresywnie, zresztą 4 zwycięstwa w 4 rajdach chyba są dowodem na to, że technika jest skuteczna... czyż nie?
Pierwszy raz słysze, żeby ktoś narzekał na jazde bokami! Ładnie na okrągło? Bullshit! Kit-Carem trzeba jeździć agresywnie, zresztą 4 zwycięstwa w 4 rajdach chyba są dowodem na to, że technika jest skuteczna... czyż nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość