Moderator: SebaSTI
Megas WRC napisał(a):Wystarczy, że będziesz na testach i jak dobrze zagadasz to Cie przewiezie
Gucio napisał(a):No tak teraz trzeba sie wymigać...rozwiesić pranie, psa wyprowadzić, dziecko przewinać...byle sie nie pochwalić![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bym sie z chęcią przejechał, bo to moje marzenie...nigdy w rajdówce nie siedziałem nawet...tylko dotykałem![]()
![]()
![]()
RaQ napisał(a):Gucio napisał(a):No tak teraz trzeba sie wymigać...rozwiesić pranie, psa wyprowadzić, dziecko przewinać...byle sie nie pochwalić![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bym sie z chęcią przejechał, bo to moje marzenie...nigdy w rajdówce nie siedziałem nawet...tylko dotykałem![]()
![]()
![]()
Jeszcze rok temu dla mnie prawy w rajdówce to było marzenie i myślałem, że marzeniem pozostanie, a teraz...był prawy w 306-tce (A7), był w Super1600 (Punto) i teraz Lancer, więc jak to mówią...wszystko się może zdarzyć hehe, życzę Ci realizacji tych marzeń, bo to naprawdę niesamowita sprawa, niezepamniane przeżycie. Oby Ci się kiedyś udałoPozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości