SebaSTI napisał(a):Ktoś kto pisze ze Kuzi rolował jest De.... najpierw niech sie upewni o info, a nie wygaduje glupoty, wystarczy przeczytać na fejsie co kuzi napisał i wszystko jasne LOL
Info o zapaleniu ucha też było jasne

Moderator: SebaSTI
SebaSTI napisał(a):Ktoś kto pisze ze Kuzi rolował jest De.... najpierw niech sie upewni o info, a nie wygaduje glupoty, wystarczy przeczytać na fejsie co kuzi napisał i wszystko jasne LOL
demolka911 napisał(a):Witam wszystkich ....Szkoda mi was...!!!
[/b]
demolka911 napisał(a):
Jak jesteście tacy mądrzy to pokażcie mi jednego kierowcę który w wieku 44 lat zapierd.... tak jak on i jest zawsze w czołówce kierowców! Szkoda mi was...!!!
[/b]
demolka911 napisał(a):Witam wszystkich i od razu się przedstawię bo mam więcej jaj niż wszyscy tu zebrani! Nazywam się Ola Furgał, jeśli ktoś nie wie kim jestem to pewnie zaraz się domyśli!
Zalogowałam się tu tylko po to, bo nie mogę już czytać tych waszych bzdur i wypocin jakie tu wypisujecie! Oczom nie wierzę! To jest niewiarygodne jak jesteście płytcy, zawistni i "inteligentni"....!!!
Nie macie zielonego pojęcia o tym człowieku! Podczas rajdów czy innych imprez macie tylko jego namiastkę. Jest jednym z najprawdziwszych ludzi, szczery do bólu, nigdy nie ściemnia i zawsze mówi to co myśli, bo jest prawdziwy! Nie jeden z was właśnie dzięki niemu zainteresował się tym sportem i jak był u szczytu swojej kariery to był dla was guru i gościem któremu kibicowaliście, natomiast teraz...gnoicie i mieszacie z błotem! Ludzie, pokory, pokory i jeszcze raz pokory! Prawdziwy kibic rajdowy jest na dobre i na złe i obojętnie czy to dotyczy Kuzaja, Kajtka, Kuchara czy jeszcze innego kierowcy.
Jak mówi że nie ma kasy na start to jej nie ma jak mówi, że ma zapalenie ucha i na nie nic nie słyszy to tak jest. Do Rzeszowa przyjechał z gorączką i zrobił to tylko dlatego bo wiedział, że jego kibice przyjechali specjalnie dla niego i przyjechał żeby się chociaż z nimi spotkać, a uwierzcie mi, że dla takiego kierowcy nie jest to łatwe, przyjechać na rajd w którym powinien startować!!!
Jak jesteście tacy mądrzy to pokażcie mi jednego kierowcę który w wieku 44 lat zapierd.... tak jak on i jest zawsze w czołówce kierowców! Który został na lodzie na dwa tygodnie przed sezonem, który cały sezon walczył i nie poddaje się.
Szkoda mi was...!!!
[/b]
Ziggy napisał(a):Na prośbę zainteresowanych, bez nicka jeśli było nazwisko
Marcin Buczek
Magda Macios
Dawid Macios
Zbyszek Osiak
Beata Osiak
Aneta Cichy Maciej Macios
Zdobysław Bucki
Arkadiusz Małecki
bociant01
Radek Woźniak
Andrzej Piekarski
Marcin Godyń
Jacek Rosiński
Mateusz Mucha
Łukasz Chojecki
Krzysztof Mikołajczyk
Aleksandra Bukowska
Paweł Świder
Tomek Kaliński
Michał Satara
Kamil Janik
Paweł Stachniuk
Przemysław Kędzierski
Wojtek Stefanowicz
Bogumił Jeżewski
Wojciech Wojtkun
Łukasz Osiak
Gabriel Borowy
Przemysław Cebulski
Grzegorz Kosek
Arnold Długosz
Szymon Łożyński
Marcin Filipowicz
Kamil Nowakowski
Andrzej Nowak
Miłosz Pastuszak
Łukasz Łuniewski
Grzegorz Łuniewski
Adam Łuniewski
Bartosz Bugaj
Michał Bugaj
Karol Biniek
Daniel Biniek
Maciej Bielarczyk
Krystian Krecik
Patryk Grabski,
Seweryn Brudny
Filip Stańkowski
Michał Poradzisz
Tomasz Kukiełka
Paweł Banasik
Marek Wilkowski
Ryszard Szumny
Robert Beleć
Maciej Niechwiadowicz
Joanna Gęszka
Piotr Zach
Jarosław Ludyga
Konrad Solecki
Krzysztof Szabłowski
Tomasz Klujew
Borys.pl
Łukasz Rynkiewicz
Bartosz Giecek
Kamil Heller
Gracjan Przepióra
Jarek Frydrych
Michał Miński
rallyspeed
Kuba Cebulski
Tomek Ścibor
Marcin Śmigielski
Daniel Bazała)
Dominik Ziemczonek
Krzysztof Knapik
Sławomir Mulka
Mariusz Janicki
Przemysław Stawicki
Paweł Wantuch
Wojciech Smolucha
Tomasz Kochaniak
Krzysztof Cebula
Anna Woźniak
Daniel Chmurski
Łukasz Duch
Marek Szczęśnik
Michał Walczak
Karol Piekara
Krzysiek_WrC napisał(a):Co za gadania wyborcza.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości