Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez kremer » niedziela, 7 sie 2011, 18:06

No to juz enta kontuzja :) Dziwie sie po co on takie fanaberie wypowiada. Lepiej napisac, ze nie startujemy bo auta nie przygotowalismy i tyle. Koncowka jego kariery jest co najmniej dziwna.
kremer
S2000

Postprzez mlog » niedziela, 7 sie 2011, 19:18

Jak to ktoś na rajdzie powiedział. Kiedy się nie ma pilota na rajd, trzeba się zapalenia ucha nabawić.
mlog
N2

Postprzez macneil » niedziela, 7 sie 2011, 20:08

Tyle, ze On mial pilota...

Bardzo lubie Leszka i zawsze bede Jego fanem, ale brakuje mi jego dawnej agresji i zawzietosci w startach...mozna tylko gdybac, ze moze to, przez ostatnie wydarzenia, te mniej tragiczne i niestety te tragiczne tak sie dzieje...

Leszek...Jestes jednym z ostatnich ze starej dobrej "gwardii" i wierze, ze Jestes jeszcze w stanie pokazac pazury!!!!!

OGIEN NA TŁOKI na Dolnośląskim!!!!
macneil
N3

Postprzez Superleggera » poniedziałek, 8 sie 2011, 00:52

Ja bym tylko proponował, żebyście sobie darowali te dywagacje na temat braku pilota, wymyślonych kontuzji itp. Pewnie złamany nadgarstek 2 lata temu to też wkręt? Proszę Was... Fakt, że czasami niektóre sytuacje były niejasne, ale tutaj nie ma nic wymyślonego, wypadki chodzą po ludziach.

A co do zawziętości, to wydaje mi się, że akurat tego nie można mu odmówić. Prosty przykład - wycofanie się Castrola i BP, gdyby nie był zawzięty to wystartowałby w jednym rajdzie żeby się pożegnać, albo nie zawracałby sobie tym głowy. Ciekawie zapowiada się powrót na Rajd Dolnośląski i myślę, że tam też może być powrót prawdziwego Leszka fightera, czego życzę sobie i Wam dla urozmaicenia widowiska.

Dobranoc

Aha, Denzel - o której widziałeś Leszka w stanie jak to nazywasz "lekko wskazującym" ? Pozdro
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez michal1985 » poniedziałek, 8 sie 2011, 01:16

Jak ktoś wypije jedno pivo i w dodatku nie jedzie to już wszyscy afere robią. W piątek na Lubeni wraz z innymi Gośćmi rajdu Kuzi mógł robić co chce zresztą może był na wakacjach z rodziną w bieszczadach :lol:
michal1985

Postprzez ictus » poniedziałek, 8 sie 2011, 08:40

bedzie powrot Leszka fajtera mowisz....
to na ktorym oesie wyladuje w jakies drzewo???
http://www.slubfotki.pl - najszybszy fotograf slubny
http://www.ictus.go.pl - online portfolio
ictus
N3

Postprzez pmk » poniedziałek, 8 sie 2011, 09:32

ictus napisał(a):bedzie powrot Leszka fajtera mowisz....

mądry to ty nie jesteś skoro piszesz takie rzeczy ...
pmk
N1

Postprzez Mad Max » poniedziałek, 8 sie 2011, 10:54

ictus napisał(a):bedzie powrot Leszka fajtera mowisz....

Jak Ci nie pasuje jego jazda i osobowość to zawsze jak będzie jechał możesz się odwrócić, nikt Ci nie każe go oglądać, poza tym to nie wydaje mi się że ktokolwiek miał obowiązek tłumaczyć się dlaczego nie jedzie danego rajdu.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez denzel » poniedziałek, 8 sie 2011, 11:00

Superleggera napisał(a):Aha, Denzel - o której widziałeś Leszka w stanie jak to nazywasz "lekko wskazującym" ? Pozdro

W sobotę koło 9:00 na os Husów. Był mocno "wczorajszy":)

Niestety to już raczej koniec Leszka, nie sądzę żeby coś jeszcze pokazał. Może jakieś przebłyski w postaci dobrego wyniku w jednym czy dwóch rajdach. Dobrych wyników na koniec tego czy następnych sezonów nie ma się co spodziewać.
denzel
N3

Postprzez Bomber » poniedziałek, 8 sie 2011, 11:13

ja jakoś Leszka nie widziałem, choc w tygodniu w krakowie widzialem jego auto na miescie (moze byl u lekarza) ale gość z dnia na dizeń i z biegiem lat jest coraz mniej poważny... niestety.

Alergie, nadgarstki, zapalenie ucha środkowego teraz, problem z pilotem, brak zawieszenia... a kto jest jego sponsorem w tym sezonie? OMP i motul? bo dali mu olej i kombinezon, no prosze...

nie ma kasy, a zdolnosci przyciagania budzetu powoli sie koncza - oto jest przyczyna, szkoda ze nie potrafi tego przyznac :/ na moj gust nie zobaczymy go juz w tym sezonie. za mniejszy budzet proponuje przesiadke do c2r2, nabralby troche pokory :P

aha i nie porownujcie go prosze do starej gwardii i Janusza przede wszystkim, bo nie wypada
Bomber
N2

Postprzez fotorobart_pl » poniedziałek, 8 sie 2011, 11:36

denzel napisał(a):
Superleggera napisał(a):Aha, Denzel - o której widziałeś Leszka w stanie jak to nazywasz "lekko wskazującym" ? Pozdro

W sobotę koło 9:00 na os Husów. Był mocno "wczorajszy":)

Niestety to już raczej koniec Leszka, nie sądzę żeby coś jeszcze pokazał. Może jakieś przebłyski w postaci dobrego wyniku w jednym czy dwóch rajdach. Dobrych wyników na koniec tego czy następnych sezonów nie ma się co spodziewać.

L.Kuzaj Husów sobota - zobacz sam
Powyższy post jest opinią autora tylko w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn.
http://www.fotorobart.pl/ Obrazek
fotografia rajdowa i nie tylko...
fotorobart_pl
A5

Postprzez Ziggy » poniedziałek, 8 sie 2011, 13:52

No chłopakom znowu gul skacze i się uaktywnili :lol:
Jak Leszek wygrywał to wy na chleb wołaliście beb albo ptaszki o was nawet nie ćwierkały
Ziggy
A5

Postprzez denzel » poniedziałek, 8 sie 2011, 14:40

Ziggy napisał(a):No chłopakom znowu gul skacze i się uaktywnili :lol:
Jak Leszek wygrywał to wy na chleb wołaliście beb albo ptaszki o was nawet nie ćwierkały

Ja swoje lata już mam ale nawet jakby to jakie to ma znaczenie? Żyjemy w wolnym kraju więc krytykować i komentować można bez względu na wiek.
denzel
N3

Postprzez Anbarra » poniedziałek, 8 sie 2011, 14:58

Lechu jest jaki jest i ma czesto swoje humory, ale mysle ze ciezko wnbiknac w ich przyczyne nie znajac go dokladnie i osobiscie ;)
Chwala mu za kazdy przejehcany rajd bo rajd bez Kuzaja zawsze jest jakis taki pusty ;) Niewazne ktore miejsce wazne ze jedzie :D
Anbarra
A5

Postprzez d-z rallyfans » poniedziałek, 8 sie 2011, 15:25

denzel napisał(a):
Ziggy napisał(a):No chłopakom znowu gul skacze i się uaktywnili :lol:

Ja swoje lata już mam ale nawet jakby to jakie to ma znaczenie? Żyjemy w wolnym kraju więc krytykować i komentować można bez względu na wiek.

Więc nawet jak był "mocno wczorajszy" to jest jego prywatna sprawa i nic Wam do tego, bo żyjemy w wolnym kraju, więc na rajdzie każdy spędza czas jak chce. :wink:
d-z rallyfans
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP