Moderator: SebaSTI
Mad Max napisał(a):Oleksowicz taki był obrażony że aż nie przeszkadzało mu to w udziale w Warszawskiej Barbórce, do tego myślę że pomimo tego że olał końcówkę sezonu na znak protestu będzie startował dalej u nas w kraju/.../Hubertos napisał(a):Taki Oleksowicz mógłby powędrować za granicę, teraz może zostanie.
krzysiek_aleks napisał(a):Szutry to prosta droga do wyeliminowania proto z walki o tytuł. Przecież Stecowie mówili, że dopiero w przyszłym roku chcieli PRACOWAĆ nad specyfikacją szutrową, więc zanim by to ogarnęli to minęłoby sporo czasu.
Motulski napisał(a):Pewnie po kilku miesiącach posuchy i tak pojadę na jakieś rundy, ale... ech.
Żeby nie było że jest to tylko przytyk do Ciebie bo takich niuniutków jest znacznie więcej... ale jak Wy (jako rzekomo kibice rajdów w Polsce) chcecie uleczać ze swojej strony barykady rajdy w Polsce, jak takimi tekstami ewidentnie udowadniacie że wykładacie na nie lachę bo wolicie jeździć do Czech??bimber napisał(a):w ciągu ostatnich kilku lat, odwiedzałem tylko rundy mistrzostw czech. Za sprawą wisły byłem też jednorazowo bywalcem RSMP. Niestety przyszły rok to znowu "jedynie" mistrzostwa czech, ale jakoś nie żałuje że nie odwiedze RSMP, żałuje za to że nie odwiedze wisełki... no chyba że pójdzie w mistrzostwach śląskich. no i ten rzeszowski ciągnie... a tak. niech to zdycha. może wtedy ktoś się obudzi.
Mad Max napisał(a):Żeby nie było że jest to tylko przytyk do Ciebie bo takich niuniutków jest znacznie więcej... ale jak Wy (jako rzekomo kibice rajdów w Polsce) chcecie uleczać ze swojej strony barykady rajdy w Polsce, jak takimi tekstami ewidentnie udowadniacie że wykładacie na nie lachę bo wolicie jeździć do Czech??bimber napisał(a):w ciągu ostatnich kilku lat, odwiedzałem tylko rundy mistrzostw czech. Za sprawą wisły byłem też jednorazowo bywalcem RSMP. Niestety przyszły rok to znowu "jedynie" mistrzostwa czech, ale jakoś nie żałuje że nie odwiedze RSMP, żałuje za to że nie odwiedze wisełki... no chyba że pójdzie w mistrzostwach śląskich. no i ten rzeszowski ciągnie... a tak. niech to zdycha. może wtedy ktoś się obudzi.
no drodzy dziewczęta i chłopcy powrót szutrów do rsmp jest już chyba przesądzony... jak by była mała frekwencja wśród startujących i trzeba będzie odwołać to PZM powie że przecież" próbowaliśmy i chcieliśmy" i będzie komu ew, dojeb**** jakąs karę, ciekawe czy Kaszuby po szutrze.
PROJEKT KALENDARZY NA SEZON 2016 - RSMP
15-17.4 Rajd Świdnicki Krause
27-29.5 Rajd Kaszub Gdańsk Baltic Cup
17-19 lub 24-26.6 Rajd Warmiński
4-6.8 Rajd Rzeszowski
2-4.9 Rajd Nadwiślański
7-9.10 Rajd Dolnośląski
3-5.11 Rajd Arłamów
martin.h napisał(a):Frekwencja na szutrowych rundach na pewno będzie rewelacyjna, ciekawe czy będzie gorzej niż na Arłamowie![]()
A Łukasz Habaj już chyba nie ma dylematu gdzie startować
rito123 napisał(a):Przy obecnej sytuacji zawodnicy typu Oleksowicz zostaną jak zobaczyli szuterek , ale obawiam się że frekwencja na Kaszubach 15-20 załóg , Warmiński 30 , Arłamów 15-20 ( chyba że pójdą też Mistrzostwa Słowacji to 30-35 )Ale ma to swoje + że PZM nie uległ pod wzywaniem zawodników tylko postanowił tak a nie inaczej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości