Moderator: SebaSTI
stachniak14 napisał(a):Zielona kropka;)
kostek45 napisał(a):RajducH ale takie siatki na patelniach już chyba były. Ona niskie są, postawione na samym dole, w niczym nie przeszkadzały dotychczas. Zobaczymy jak będzie w tym roku.
Konradoo wpisz sobie w google maps Walim, ul. Srebrna. Właśnie tą ulicą wyznaczone jest dojście na patelnie, z tym że końcówka to faktycznie łąką, bo asfalt się kończy. Na streetview wszystko ładnie widać.
Hubertos napisał(a):Butvilas pojedzie pewnie Nkową Imprezą, Lubiak pewnie jakieś nagłe problemy z kasą, bo sponsora miał mieć właśnie od Świdnickiego. U mnie nieoczekiwanie szykuje się debiut na oglądarze na Elmocie. Mam nadzieję, że wyniosę same pozytywne wrażenia z tego klasyka.
Aro90 napisał(a):Hubertos napisał(a):Butvilas pojedzie pewnie Nkową Imprezą, Lubiak pewnie jakieś nagłe problemy z kasą, bo sponsora miał mieć właśnie od Świdnickiego. U mnie nieoczekiwanie szykuje się debiut na oglądarze na Elmocie. Mam nadzieję, że wyniosę same pozytywne wrażenia z tego klasyka.
tylko czy teraz można zmienić klase z 2 na 3 w przypadku Butvilasa? tez się zdziwiłem brakiem Lubiaka na liście Świdnickiego :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości