Subaru Poland Rally 2006 (Rajd Wawelski)

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez KMart » czwartek, 22 cze 2006, 23:00

Ja nic nie sugeruje, ale może tak zrobili żeby wszyscy kupili WRC'a z mapakmi :roll: :D

Jakie polecacie miejsca na prolog? tak żeby było fajnie i nie trzeba było tam 2h czekać (chodzi o zajęcie miejsca), bo w tym czasie to w zeszłym roku gadałem z zawodnikami i potem miałem kłopot z miejscem ale udąło mi się z kolega (świerzo poznanym) znaleźć wolne miejsce :D
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez cmr » piątek, 23 cze 2006, 09:18

A od kąd to organizator ma obowiązek dawać mapki że się tak burzysz? Może się mylę ale o ile wiem to nie ma takiego obowiązku i jest to tylko jego dobra wola.
cmr

Postprzez BartekRally » piątek, 23 cze 2006, 10:28

Na prolod co sugeruje? Ja rok temu stałem jak wracają odrazu jak sie konczy most... widziałem duze ciekawych rzeczy jak startuja jak wracaja ogólnie wszystko POLECAM :wink:

Ciekawe trzeba byc 2 godziny przed rozpoczęciem odcinka.. :roll:
BartekRally
A5

Postprzez szeler » piątek, 23 cze 2006, 10:54

Co do miejsca na prologu, to nie wiem czy cos doradzać, bo może nie starczyć dla mnie jakiegos dobrego miejsca :P rok temu stałem po tej stronie Wisły gdzie jest Galeria Kazimierz, na wprost od zjazdu z mostu kotlarskiego. Miejscówka super: widziałem wjazd i zjazd z mostu, a także dość spory kawałek prostej. Osobiscie chyba najlepsze miejsce na prologu :D ale trzeba bedzie chyba przyjsc dosc wczesnie, bo miejsca może nie starczyc :P
„Jeśli mężczyzna robic coś głupiego, to zawsze z powodów najszlachetniejszych”
O. Wilde
szeler
N3

Postprzez CCabarth » piątek, 23 cze 2006, 11:36

Noclegów można szukać również w Żegocinie (jest to niezła lokalizacja względem oesów-łatwy dojazd) i sądzę że ceny będą umiarkowane.

http://www.zegocina.pl/
CCabarth
N3

Postprzez BartekRally » piątek, 23 cze 2006, 19:48

Mam pytanie do wszystkich którzy wiedzą cos o tym czy wejdzie sie na BK w BWR Podolscy?

Aha i czy wie ktos cos o zbliżających sie testach! Guzek moze testowac gdzies w poniedziałek ale nie wiem dokładnie gdzie byc moze Rajbrot!
BartekRally
A5

Postprzez Wilu » piątek, 23 cze 2006, 20:45

do rajbrotu:

trasa bochnia - limanowa ... za nowym wiśniczem jakąś ilość km i czasu jest miejscowość muchówka skręca się na tymową ... za muchówką jedziesz ze 2 km i na skrzyżowaniu w lesie w prawo z głównej drogi jest właśnie odcinek testowy klasyczny.
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez Saruto » piątek, 23 cze 2006, 22:17

Mam nadzieje że organizacja prologu będzie lepsza niż w roku ubiegłym :)
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Philippe » sobota, 24 cze 2006, 01:18

http://www.rajdwawelski.pl/dokumenty/plan_prologu.pdf

Zastanawiam sie czy aby napewno tak mała ilosc miejsca dla kibiców to nie pomyłka oraz co oznacza slogan "wejście do sektora". Czyzby część płatna??
Philippe
A5

Postprzez Kopernik » sobota, 24 cze 2006, 01:52

Miejsca tyle, co w zeszlym roku, tyle ,ze nie pozwalaja stac na moscie
Kopernik
N2

Postprzez BartekRally » sobota, 24 cze 2006, 07:38

No i mój plan legł w grózach nie pozwolą stac na moscie FUCK! :evil:

Chociaz i tak sądze, że ludzie będą chcieli się przedżec na most i moze to wypali.

Co polecacie na Prolog??
BartekRally
A5

Postprzez kuba_k » sobota, 24 cze 2006, 08:41

BartekRally napisał(a):Chociaz i tak sądze, że ludzie będą chcieli się przedżec na most i moze to wypali.

Co polecacie na Prolog??

Oby nie, bo wtedy cały prolog nie wypali. :(

Na prolog polecam... stosowanie się do poleceń safeciarzy! Żeby nie było takiego zamętu w zeszłym roku. :!:
Jeśli każdy będzie próbował po swojemu, np. jeśli ktoś się uprze żeby stać na moście, to za przeproszeniem g.. będzie a nie prolog.
Po Strzelińskim policja zaczęła nagle grymasić i czepiać się planu zabezpieczenia rajdu więc organizatorzy pewnie nie śpią po nocach... :? Przypuszczam, że w przypadku najmniejszych problemów z kibicami oesy będą po prostu odwoływane, z prologiem na czele... :(

A jeśli chodzi o te dwa sektory na prologu (te z X-ami): to dwie strefy będą na czas prolog zamknięte. Jeśli ktoś tam wejdzie, będzie musiał tam zostać przez cały prolog. Będą tam toi-toi'e :wink:

Nie wiem czy zapadły jakieś decyzje dotyczące płatnego wejścia na prolog - ale jeśli by było to tylko w wybranych strefach...
Pozdrawiam
Kuba Kozal
kuba_k
N2

Postprzez BartekRally » sobota, 24 cze 2006, 08:58

Sądzisz, że Oesy moga byc przerywane nagminnie? Co do Prologu to własnie tego sie obawiam, że moze byc duze opóźnienie albo wogule odwołają :evil:

Dzis o godzinie 9:00 została opublikowana ksiązka drogowa przed rajdem.

Jutro kierowcy maja wolne w poniedziałek zreszta tez wtedy musza odebrac tylko dokumenty ale od Wtorku zaczyna sie harówka :wink:
BartekRally
A5

Postprzez Saruto » sobota, 24 cze 2006, 10:58

Kopernik napisał(a):Miejsca tyle, co w zeszlym roku, tyle ,ze nie pozwalaja stac na moscie

Myśle że spokojnie będzie można wejść na most :) może nie dosłownie ale przynajmniej na skarpe za barierką, tylko że trzeba się tam wcześniej dostać :) wtedy Cię nie ruszą :D
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez kuba_k » sobota, 24 cze 2006, 11:11

Saruto napisał(a):
Kopernik napisał(a):Miejsca tyle, co w zeszlym roku, tyle ,ze nie pozwalaja stac na moscie

Myśle że spokojnie będzie można wejść na most :) może nie dosłownie ale przynajmniej na skarpe za barierką, tylko że trzeba się tam wcześniej dostać :) wtedy Cię nie ruszą :D

Oj... już widzę, że z prologiem będą problemy.... :?
Pozdrawiam
Kuba Kozal
kuba_k
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP