już nie narzekajmy bo rajdówki po krakowie nie hasały już od dawna i ja sie ciesze ze taki prolog się komuś udało zorganizować co napewno w krakowie przy takim ruchu nie jest łatwe , myśle że nie ma co zdziwiać - będzie dobrze i wszysyc będziemy zadowoleni .
Z tymi bokami to też nie jest tak całkiem kolorowo bo tam jest w zakrętach dość wąsko i wysokie krawężniki więc wątpie że kierowcy ryzykowaliby urwane koło albo kapcia...
-how fast are You in 1/4? -all depends on how many corners I have to take in that 1/4
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców
Mnie też to troszku przeszkadza.. a czwartek mi koliduje z zajęciami popołudniowymi.. ale coś się wymyśli najwyżej człowiek urwie się z lekcji
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców
a mi termin jak najbardziej spasił. tyle ze niesetyety w wobote bede tylko na pierwszym odcinku dnia. ja odwrotnie do wszytkich przez tydzien mam wolne a pracuje dopiero w weekendy takze kicha.. no nareeszcie jade na rajd mp. ostatnio bylem 2 lata temu na elmocie. dawno tem to bylo
do zobaczenia na wawelskim juz niebawem!!
Skzoda ze Kajto nie jedzie ale na cieszynsce napewno ma jechac. pozdro dla forumowiczów.. no i chłopaki OGNIA!! SZCZEGÓLNIE NA PROLOGU!
Mam nadzieję, że uda mi się pojechać na ten rajd. Lista zgłoszeń przedstawia się ciekawie, nie zapomnijmy, że Rajd Wawelski nie jest eliminacją Pucharu Peugeota, a aut jest trochę. Pozostał tylko tydzień...