Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mars » czwartek, 12 maja 2005, 22:49

Po 1 nie krzycz.
Po 2 rajdy nie polageją na tym aby zapieprzać 200km/h niesprawnym autem.
Po 3 nic nie tłumaczy Leszka, nie miał prawa uderzyć tego chłopaka.
Koniec tematu.
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Alien » czwartek, 12 maja 2005, 22:57

Po 2 rajdy nie polageją na tym aby zapieprzać 200km/h niesprawnym autem.

Hm, no dosyc smiala teoria ze tak powiem. Z pewnoscia kojarzysz tego faceta:
Obrazek
Nie wydaje mnie sie, ze jechal asekuracyjnie w 100 procentach sprawnym samochodem. Ale oczywiscie moge sie mylic :wink:
Alien
A5

Postprzez PAT » czwartek, 12 maja 2005, 23:18

Co za drañ!!! Kopna³ swój samochód!!! :wink:

A tak na powa¿nie to równie¿ nie uwa¿am ¿eby rozwi±zania si³owe by³y najlepsz± metod± za³atwiania spraw, ale z drugiej strony staram siê rozumieæ Leszka.. Wysiada kole¶ z rozbitego samochodu; nerwy, stres jak cholera i pierwsze co widzi to gówniarza drwi±cego sobie z dzwona, w którym on o ma³o nie straci³ ¿ycia, albo w najlepszym przypadku zdrowia.. Pu¶ci³y facetowi nerwy i tyle.. I my¶le ¿e wielu by w podobnej sytuacji zareagowa³o tak jak on..

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano czwartek, 12 maja 2005, 23:22 przez PAT, łącznie edytowano 1 raz
PAT
Site Admin

Postprzez GrYzLy » czwartek, 12 maja 2005, 23:20

Alien... Colin to legenda MISTRZOSTW SWIATA, a Leszek niestety ale tylko kierowca Mistrzostw Polski....
Nie ten poziom... Kuzaj kirowca jest dobrym, aktualnie niepodwazalne jest ze najszybszym w polsce. Mozna go lubic lub nie, ja przestalem. Ale jesli chodzi o jego postawe, to naprawde juz nie pierwszy raz pokazal ze nie potrafi sie zachowac tak jak wypada Mistrzowi... Ale widze ze wiekszosci to nie przeszkadza... Jakos sobie nie wyobrazam Sobieslawa Zasady szczelajacego z liscia chlopaczka... ale Sobek jest Mistrzem z klasa. To se nevrati....
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez Alien » czwartek, 12 maja 2005, 23:39

Swiat nie sklada sie z samych Sobieslawow i Januszow, moze szkoda a moze nie. Ja nie zamierzam bronic czy napadac na Kuzaja. Nie bylo mnie tam, nie mam wiadomosci z pewnego zrodla, wiec nawet jak ktos nazywajacy sie "zorro", "wrc" czy inny "super szybki lopez" napisze w necie, ze widzial na wlasne oczy, slyszal plask liscia i wiater od reki przelecial mu obok nosa, to nie musze w to wierzyc.
Niewielu z tych osadzajacych przezylo wypadek samochodowy i nie maja pojecia co dzieje sie wtedy z czlowiekiem. W tym przypadku jeszcze Kuzaj musial wiedziec ze uderzy Mackiem o drzewo i nie wiedzial, co sie stanie. Czy nie zabije faceta ktory mu zaufal i wsiadl z nim do auta. Jezeli to prawda, ze jakis gowniarz drwil z nich po wypadku, to dostal to na co zasluzyl. Te niewinne 13 letnie "dzieci" kroja komorki i portfele na ulicach. Napierdzielaja mniejszych i wiekszych az dudni. A ze jeden gnoj dostal w ryja za glupie zarty... sorry, zle trafil. To tyle w tym temacie.
P.S. co ma do rzeczy kto jest czego legenda. Rajdy polegaja wlasnie na zapierdzielaniu na linii ryzyka. Raz ja przekraczasz a inny nie.
Alien
A5

Postprzez nielegala » czwartek, 12 maja 2005, 23:48

Alien napisał(a):Swiat nie sklada sie z samych Sobieslawow i Januszow, moze szkoda a moze nie. Ja nie zamierzam bronic czy napadac na Kuzaja. Nie bylo mnie tam, nie mam wiadomosci z pewnego zrodla, wiec nawet jak ktos nazywajacy sie "zorro", "wrc" czy inny "super szybki lopez" napisze w necie, ze widzial na wlasne oczy, slyszal plask liscia i wiater od reki przelecial mu obok nosa, to nie musze w to wierzyc.
Niewielu z tych osadzajacych przezylo wypadek samochodowy i nie maja pojecia co dzieje sie wtedy z czlowiekiem. W tym przypadku jeszcze Kuzaj musial wiedziec ze uderzy Mackiem o drzewo i nie wiedzial, co sie stanie. Czy nie zabije faceta ktory mu zaufal i wsiadl z nim do auta. Jezeli to prawda, ze jakis gowniarz drwil z nich po wypadku, to dostal to na co zasluzyl... Te niewinne 13 letnie "dzieci" kroja komorki i portfele na ulicach.

sam już nie wiem czy to forum autoklubu czy jakieś samoobrony

Alien napisał(a):Napierdzielaja mniejszych i wiekszych az dudni. A ze jeden gnoj dostal w ryja za glupie zarty... sorry, zle trafil. To tyle w tym temacie.

jak czytam te wypociny Aliena to tak jakbym leppera w radiu słyszał

:lol:
nielegala
N3

Postprzez Cobra » czwartek, 12 maja 2005, 23:51

Przesledzilem ta zalosna jazde na kuziego od poczatku i tak na koniec mam jedno pytanie wszyscy po nim jedziecie jaki to niemoralny i naganny postepek i do tego nie godny sportowca. skateman i spyker powiedzieli ze byli przy tym jak koles dostal tego jak to nazywacie liscia od kuziego. wiec pytam was dwoch czy ktokolwiek z ludzi ktorzy przy tym byli a pewnie bylo ich w trzy dupy i jeszcze troche bo zanim sie kuzi z mackiem wygramolili to pewnie troche trwalo i sie sepy zdarzyly zleciec, czy ktokolwiek z nich na ten kuziego wystepek zareagowal?? czy ktos go zjechal, powiedzial mu ze z niego cham swinia brutal i ze sie dzieci nie bije?? zaloze sie ze nikt, zaloze sie rowniez ze 90% tych swiadkow po przyjsciu do chaty zaraz zaczelo wszedzie smarowac posty jakiegoz to okropnego czynu kuzi sie dopuscil i jaka z niego straszna swinia a wtedy kiedy mieli zareagowac to siedzieli cicho. Mowie jeszcze raz dajcie se spokoj z ta dyskusja bo ona kompletnie do niczego nie prowadzi. jedyna osoba kompetentna do wypowiedzi w tej kwesti jest sam kuzi jak i jego ofiara jako ze zadna z nich sie tu nie wypowie odpuscmy to sobie bo jak wszyscy dobrze wiemy z relacjami swiadkow roznie to bywa, a przy jeszcze dalszym ich przekazywaniu zaczynaja sie z tego tworzyc niestworzone historie o 300 km/h, smokach itd..
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Mroowa » czwartek, 12 maja 2005, 23:53

nielegala napisał(a):
SWRT_ napisał(a):kolo strzała dostał to wielkie Halo.

ciekawe jakbyś Ty się czuł jakbyś dostał 'strzała', niekoniecznie od chama Kuzaja, ale np. ode mnie, też by Ci to zwisało? czy chciałbyś mi oddać? czy poszedłbyś do 'sądu'? więc, zastanów się znim znowu napiszesz coś głupiego

No to bym Ci oddał .Zresztą sam gówniarz jak palnął takie głupstwo to chciał się ponabijać z Kuzaja. I nie gadajcie że tym że Kuzaj go palnął poniżył go w oczach kolegów bo pewnie ten kolo niema kolegów poprostu chciał się dowartościować. A jeżeli dzieciak nie robił wielkiego halo widocznie mu się podobało :}

Koniec tematu !

Nielegala jeżeli coś co napisałem jest dla Ciebie głupie to zacznij eliminować głupote.
Podpowiem:
Zacznij os Siebie !!! ( To jest Forum )
Mroowa
S2000

Postprzez Alien » czwartek, 12 maja 2005, 23:54

nielegala napisał(a):
jak czytam te wypociny Aliena to tak jakbym leppera w radiu słyszał

:lol:

no to tyles zrozumial chlopczyku, cos sie w swoim radiu nasluchal. Skladaj dalej literki, skladaj.
Alien
A5

Postprzez nielegala » piątek, 13 maja 2005, 00:14

Alien napisał(a):no to tyles zrozumial chlopczyku, cos sie w swoim radiu nasluchal. Skladaj dalej literki, skladaj.

Alien gdzie takich jak ty robią? :)
nielegala
N3

Postprzez majkos » piątek, 13 maja 2005, 00:34

Witam
Też przesledziłem tę dyskusję i musze powiedzieć że dobrze, iż będąc na oesach nie wiecie czy obok nie stoi ktoś z forum ale z "przeciwnego obozu"..... Bo byłaby zadyma jak na jakimś stadionie piłkarskim. I ta dyskusja tez nadaje sie na stadion. Gdybyscie byli obok siebie juz dawno byscie sie pobili.... A dziwicie się Kuzajowi, że mu nerwy puściły. Szkoda, że nie ma na tym forum możliwości podawania swojego wieku (tak jest na innych forach np. flight simulatora -aztec). Wtedy przekonalibysmy się kto dysponuje jakim doświadczeniem do wypowidania się o sytacjach takich jak ta o której tu mówimy. Nie oceniam Leszka czy dobrze zrobił czy źle. Na oesach kibicuje wszystkim zawodnikom - tak samo drę się gdy boka zapina Kuzi czy Kuchar czy ktokolwiek inny. Wszyscy oni są wielcy gdy ryzykują życiem byśmy mogli podnosić pozim adreanliny. Nie nam oceniać jego zachowanie i to poprzez pryzmat swoich idoli....
Do cobra: zauważ że świadkowie nie robią z tego żadnej dyskusji. Tylko poinformowali jak było. Byłem równiez na miejscu, samego starcia nie widziałem ale widział go mój syn (skateman). Wsród ludzi nie było reakcji więc chyba nie było znów tak źle, że bito małe dzieci i należy z tym do sądu czy gdzie indziej. Po prostu większość rozumiała powagę sytuacji.
Do alien: świetne podsumowanie - takie z jajem i duża trescią :-)
Aha - podaję swój wiek - 44 lata.
majkos
A5

Postprzez majkos » piątek, 13 maja 2005, 00:45

do nielegala: "prawa autorskie" do zdjęcia z którego skorzystałeś należą do skatemana. Więc proszę Cię najpierw spytaj się czy możesz dowolnie zmieniać to co chciał uchwycić autor zdjęć. A że autorem jest skateman nietrudno było sie domyslić.....
majkos
A5

Postprzez Marek106 » piątek, 13 maja 2005, 00:57

Na serio chłopaki już dajcie Leszkowi spokój. Jak chcecie naprawiać świat, to zacznijcie od siebie...
Marek106

Postprzez Redbull » piątek, 13 maja 2005, 08:20

Ja jeszcze dodam ze wiekszość "kibiców rajdowych" chodzi na oesy nie po to zeby ogladac walke kierowców ale zeby zobaczyć dzwona!Wystarczy zobaczyć na "przypadek" Chodbińskiego na patelni,jak tlum ruszyl ku ignisowi,albo jak szuka sie fajnego miejsca to tylko słychac komentarze "tu moze być ciekawie,moze ktos wypakuje",smutne jest jak sie slyszy takich ludzi ktorzy czekaja na czyjegos pecha...i jestem przekonany ze ten "gnojek" jest wlasnie takim typem,ciekawi mnie jaka by byla jego mina jak by nad załogą nie czuwało szczecie i zakonczylo by sie to tragedią...

A co do prędkości samochodów uszodzonych i zdrowych to nie komentuje...zastanówcie sie jaki jest sens zwalniac i tracic na oesie trzy minuty jadac uszkodzoną rajdówą,to chyba lepiej odrazu sie wycofać...(Adamus tez jechał kostke w jedlinie na kapciu,nawet prawie tyłem w rowie leżał jak go miotnełoale ciał dzidą non stop,a przeciez tez wiele ryzykował stwirdze nawet ze wiecej niż Kuzi(nie chodzi o sport)...)rajd to nieustanne ściganie czy zdrową furą czy to uszkodzoną.
Redbull
N2

Postprzez Cobra » piątek, 13 maja 2005, 08:53

majkos napisał(a):Do cobra: zauważ że świadkowie nie robią z tego żadnej dyskusji. Tylko poinformowali jak było. Byłem równiez na miejscu, samego starcia nie widziałem ale widział go mój syn (skateman). Wsród ludzi nie było reakcji więc chyba nie było znów tak źle, że bito małe dzieci i należy z tym do sądu czy gdzie indziej. Po prostu większość rozumiała powagę sytuacji.

spox nie napisalem ze spyker i skateman robia z tego dyskusje tylko ze wiekszosc swiadkow tak zrobila na innych forach czy tez zaczeli rozpowiadac w kolo ze kuzi pobil dzieciaka. jesli bylo to adekwatne nie wywolalo niczyjego oburzenia to tym bardziej nie ma co epatowac tym faktem na lewo i prawo, zwlaszcza ze z uplywem czasu zapewno i temu szczeniakowi i kuziemu jest glupio z tego powodu. jeszcze raz powtarzam skonczmy ta dyskusje bo jak to czytam to powoli przypomina mi sie fight z pewnym wykluczonym nie tak dawno czlonkiem autoklubu ktorego imienie nie bede tu przywolywac bo jeszcze licho znowu przyniesie. To jest forum o sportach motorowych a nie forum sportow walki, ani forum prawnicze czy tez poswiecone etyce i moralnosci zycia w spolecznosci. To pisalem ja Cobra, lat 25 :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP