Moderator: SebaSTI
Po 2 rajdy nie polageją na tym aby zapieprzać 200km/h niesprawnym autem.
Alien napisał(a):Swiat nie sklada sie z samych Sobieslawow i Januszow, moze szkoda a moze nie. Ja nie zamierzam bronic czy napadac na Kuzaja. Nie bylo mnie tam, nie mam wiadomosci z pewnego zrodla, wiec nawet jak ktos nazywajacy sie "zorro", "wrc" czy inny "super szybki lopez" napisze w necie, ze widzial na wlasne oczy, slyszal plask liscia i wiater od reki przelecial mu obok nosa, to nie musze w to wierzyc.
Niewielu z tych osadzajacych przezylo wypadek samochodowy i nie maja pojecia co dzieje sie wtedy z czlowiekiem. W tym przypadku jeszcze Kuzaj musial wiedziec ze uderzy Mackiem o drzewo i nie wiedzial, co sie stanie. Czy nie zabije faceta ktory mu zaufal i wsiadl z nim do auta. Jezeli to prawda, ze jakis gowniarz drwil z nich po wypadku, to dostal to na co zasluzyl... Te niewinne 13 letnie "dzieci" kroja komorki i portfele na ulicach.
Alien napisał(a):Napierdzielaja mniejszych i wiekszych az dudni. A ze jeden gnoj dostal w ryja za glupie zarty... sorry, zle trafil. To tyle w tym temacie.
nielegala napisał(a):SWRT_ napisał(a):kolo strzała dostał to wielkie Halo.
ciekawe jakbyś Ty się czuł jakbyś dostał 'strzała', niekoniecznie od chama Kuzaja, ale np. ode mnie, też by Ci to zwisało? czy chciałbyś mi oddać? czy poszedłbyś do 'sądu'? więc, zastanów się znim znowu napiszesz coś głupiego
majkos napisał(a):Do cobra: zauważ że świadkowie nie robią z tego żadnej dyskusji. Tylko poinformowali jak było. Byłem równiez na miejscu, samego starcia nie widziałem ale widział go mój syn (skateman). Wsród ludzi nie było reakcji więc chyba nie było znów tak źle, że bito małe dzieci i należy z tym do sądu czy gdzie indziej. Po prostu większość rozumiała powagę sytuacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości