Moderator: SebaSTI
GrzegorzChyla napisał(a):Jak chcecie to policzę dziury na moich 25 kilometrach dojazdu do domu.
A daj spokoj te nasze drogi to jedna wielka porazkad-z rallyfans napisał(a):Ponoć drogowcy z urzedu wojewodzkiego nie dali zgody na przeprowadzenie rajdu, m.in przez zły stan dróg,ponoć są zdania że rajdowcy jeszcze bardziej je zniszczą,a jeszcze nie daj boze cos by sie stało na tych drogach to kto by za to odpowiadal,
niestety bez zgody urzedasów AZK nie wiele może w tej sprawie zrobić,pozdrawiam
Picias napisał(a):...... mój stary robi w drogach i a to jak robią zależy od zleceniodawcy....
Ja widziełem jak kleili w Świdnicy jakos w Styczniu i ostatnio sa juz 2x takie dziurskaPicias napisał(a):Żeby takie łatanie było w miarę trwałe to musi być porzadna robota, wycięcie w prostokąt, wykucie słabego materiału i porządna łata + pryskanie emulsją+ odpowiednia do tego temperatura. A jak w dziurze stoi woda no to chyba domyślacie się jaka jest jej trwałość, jak jescze lekko mrozi. Dopuki pogoda nie będzie wyraźnie lepsza to na niewiele się zda takie łatanie ( no tyle żeby się dało przejechać ). Sory za odbieganie od tematu. Ale wyjasnić chciałem. Nara
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości