hehe Mad Max byl szybszy

Moderator: SebaSTI
Cogonieznajom napisał(a):czyli w przeciwna stronę niż jadą na tych filmach?
Cogonieznajom napisał(a):...no to ja juz wiem gdzie będzie palił się nasz grill w niedzielę:))
lapekrallyfoto napisał(a):Ktoś może wie jak wyglada teraz asfalt z Jugowa do Kamionek, bo same Kamionki ok, ale wyżej było juz gorzej
tomy halik napisał(a):od białej sowy do krzyża ( przy skrecie na Walim) jedzie praktycznie pod góre( w tamtym roku asfaltu nie było) natomiast od tego miejsca po równym i przed samym
Glinnem mocne spadanie ( tu asfalt był w miare). Odcinek pod góre taki michałkowski krety i wąski. Od odbicia na walim troszke szybciej i około 500 metrów od krzyża takie podbicie na mini mostku. Ogólnie szybko na odwage ( ja tu pewnie zawitam). Same spadanie przed Glinnem na rekonesansie wygląda na kozackie ale ja tam byłem juz kilka razy i jakoś mnie nie zachęciło.
tomy halik napisał(a):a moge ten obaz z painta tu jakos wkleic jak mam zapisane tylko na kompie ?
Motulski napisał(a):
OS Świerki-Włodowice. Na lokalnej mapie jest droga szutrowa, którą chyba można się przemieścić wzdłuż oesu, tu zaznaczyłem ją linią niebieską.
Jakaś to opcja jest ( jedyna ). Co do stanu drogi to nie mam pojęcia, ale wiem, że jest i chyba będzie dało się nią przejechać, bo są tam po drodze chyba domy też, ale po zimie to nigdy nic nie wiadomo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości