Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez qbus » wtorek, 9 lis 2004, 15:54

Warszawski-Czopik
Obrazek
Rzeszowski-Bełtowski
Obrazek
Kormoran-Hołowczyc
Obrazek
Blachy inne więc napewno Czoper nie startował Hołkowym/Bełtowym

I co zauważył Wilu to Subaru którym startował Leszek w Warszawie miało inny przedni zderzak podobno do tego z nowej spec.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez PawelRally » wtorek, 9 lis 2004, 18:53

Mam pytanie czy zdjęcie 2 (Bełtowskiego) przedstawia że Bełtowski tak ścina zakręt czy drobne podknięcie bo nie jestem pewien :?
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez qbus » wtorek, 9 lis 2004, 19:07

To samo miejsce z innej perspektywy
Obrazek
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez PawelRally » wtorek, 9 lis 2004, 20:46

Dzięki za wyjaśnienie qbus
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez WRX_STI » wtorek, 9 lis 2004, 22:05

Qbus: masz racje ze wszyscy mają inne blachy ale trzeba wziąść pod uwage to ze Czop ma czerwone (tymczsowe) więc mógł go odkupić i teraz przerejstrowuje.
WRX_STI
A5

Postprzez WRX_STI » wtorek, 9 lis 2004, 22:10

Właśnie wyczytałem na stronie Bełta www.beltowski.pl

Marcin Bełtowski:
– Samochód mamy w pełni przygotowany, jednak po niezbyt udanych dla nas tegorocznych startach i zabraniu małej ilości punktów, postanowiliśmy nie zgłaszać się do Rajdu Warszawskiego. Sezon zakończymy udziałem Subaru Imprezą w Cieszyńskiej Barbórce i wtedy też być może będziemy mogli podać plany na przyszły sezon.
WRX_STI
A5

Postprzez munieck » wtorek, 9 lis 2004, 23:22

Nie no z tymi blachami jest prosta sprawa. Zamieszalem bo moja mozgownica nie zadzialala prawidlowo... Subaru Beltowskiego nalezy do niego a nie do Kuzaja.
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez Kruk » środa, 10 lis 2004, 08:59

Wydaje mi się, że samochód na trzecim i pierwszym zdjęciu, to ten sam egzemplarz. Hołek bedzie teraz startował na pustyni Pajero, więc pewnie sprzedał swój Czopikowi. Bełtowski zapowiada start Subaru w Cieszyńskiej Barbórce, więc wtedy się wszystko ostatecznie wyjaśni :) .
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez golden » środa, 10 lis 2004, 15:36

holek ma nadal subaru NO... i wogole po co siejecie ploty! !!!!

subaru czoperowe pochodzi ze stajni kuzaja, ktory trudni sie przygotowaniem takowych samochodow do rajdow - prawdopodobnie egzemplarz czopera jest nowo-zbudowany - nie interesuje sie jego wypozyczalnia ale przesatncie siac ploty
rownie dobrze belt mogl sprzedac subaru do kuzaja i ma ona probne blachy, ktore mozna w pare godzin zalatwic wiec troche glowka popracujcie...
golden
A6

Postprzez d-z rallyfans » środa, 10 lis 2004, 18:21

Czoper wyraznie powiedzial podczas rajdu warszawskiego ze to jest jednorazowy start i nie ma jeszcze planow na przyszly sezon,takze nie sadze zeby kupil na ten jednorazowy start nowe subaru,chyba ze nie ma co z kasa robic,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez tomi_kl » środa, 10 lis 2004, 19:54

8) no , a co do startów czopika w 2005r to cytując www.czopikrally.pl:
Tomek Czopik: " To był dziwny sezon. Właściwie niemal do jego rozpoczęcia byłem przekonany, że będę w nim uczestniczył jako kibic. W ostatniej chwili udało się jednak zgromadzić budżet i wystartowaliśmy. Jak wszyscy wiedzą początek nie mógł być gorszy. Na półmetku sezonu my mieliśmy ledwie cztery punkty zdobyte w Olsztynie, a Tomek Kuchar, który pożyczał nam swoją Evo VII miał samochód do remontu ;) . Najbardziej zadowolony jestem z wyniku osiągniętego na Nikonie - trzecie miejsce wywalczone wysłużonym Evo VI trochę nas podbudowało.
Zaproszenie od Subaru Poland Rally Team było dla nas dużym zaskoczeniem. Start w Warszawie najnowszą enkową Imprezą sprawił nam mnóstwo frajdy. Była szansa na najlepszy w sezonie wynik, gdyby nie dziewicze błędy związane z poznawaniem nowego sprzętu.
Wiem, niektórzy powiedzą, że szóste miejsce dla Mistrza Polski to kompromitacja. Prawda jest taka, że w tej dyscyplinie na końcowy sukces składa się mnóstwo elementów, a umiejętności kierowcy to tylko jeden z nich. Myślę, że niektórymi wynikami oesowymi udowodniliśmy przynależność do ścisłej czołówki polskich rajdów. W przeciwieństwie do poprzedniego roku, kiedy po zdobyciu tytułu Mistrza Polski czułem ogromną radość, ale też zmęczenie i myślałem nawet o zakończeniu kariery, teraz czuję niedosyt. Nie wiem jeszcze co z przyszłym sezonem, póki co rozpoczynam starania o pozyskanie środków na kontynuowanie startów."

A tutaj golden coś dla Ciebie :twisted:
Łukasz Wroński:"...Jednym słowem w czołówce się zagęściło, a wycofanie z rywalizacji aut WRC przyczyniło się do wzrostu atrakcyjności polskich rajdów."
tomi_kl
A6

Postprzez Glaca » środa, 10 lis 2004, 20:07

Co do Subarki Czopika to znalazłem coś takiego na rallyonline:
"Warto dodać, że w barwach stworzonego przez Leszka zespołu Subaru Poland Rally Team wystartuje ubiegłoroczny Mistrz Polski Tomasz Czopik. – Jest to jak na razie jednorazowy kontrakt. W tej chwili ciężko powiedzieć, czy doprowadzi do dalszej współpracy. Za wcześnie, aby mówić cokolwiek na ten temat. Zespół miał możliwość użyczenia samochodu, więc Tomek pojedzie najnowszą zbudowaną przeze mnie Imprezą, w której silnik, elektronika i oprogramowanie nadeszła niedawno z Prodrive’u. Być może będzie to najszybsze Subaru."
Glaca
N1

Postprzez Kruk » środa, 10 lis 2004, 20:21

Dobra, macie rację :oops: , szczególnie golden :D .

Nie wiedziałem o tym wcześniej :oops: . Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko dodać, że w poprzedniej wypowiedzi zaznaczyłem, że są to tylko moje domysły.
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez golden » środa, 10 lis 2004, 23:11

kuzifan - wronski za przeproszeniem pierdzieli glupoty - dowodem na potwierdzenie jego slow niech beda te tlumy ludzi na oesach - chocby na warszawskim... a niech sobie smigaja w mp :) kibice i ich pieniadze przesniosa sie byle gdzie aby bylo cos lepszego :)
za 2 lata na rajdy bedzie przyjezdzal kuzifan i paru zapalencow z forum i beda mieli super widowisko bo bedzie sie sciaglo 25 rozpierdziszonych kadetow :)
golden
A6

Postprzez mototom » środa, 10 lis 2004, 23:26

Golden dobroduszny fanie MP. Przyznaj sie, ze na elmoty i inne nie jeździsz tylko dlatego, żeby ludziom nie zasłaniać widowiska. Pechar Puga to szał pyty przeciez. :D
mototom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP