Kajetan Kajetanowicz

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez micz » sobota, 13 lis 2010, 00:01

a co się ma wyjaśniać skoro decyzja juz zapadła
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Mad Max » sobota, 13 lis 2010, 12:33

Jeśli jest to prawda to ja bardziej widzę to tak że SPRT dało w ten sposób wolną rękę Kajto (nawet z jego wypowiedzi widać było że marzy mu się S2000 w przyszłym sezonie) w poszukiwaniu większych możliwości jeżdżenia, obstawiam też że debiut nowego zespołu będzie na Barbarze Warszawskiej, ponieważ SPRT nigdy za specjalnie nie chciało wykładać kasy na BW.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez micz » sobota, 13 lis 2010, 23:56

nie wiedziałem, że synonimem slowa "wyjebać" jest "dać wolna rekę".

Przepraszam, że przeklinam. mam nadzieję, że nikt nie da mi wolnej reki z forum ;)
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez denzel » niedziela, 14 lis 2010, 01:25

Mad Max napisał(a):Jeśli jest to prawda to ja bardziej widzę to tak że SPRT dało w ten sposób wolną rękę Kajto (...) w poszukiwaniu większych możliwości jeżdżenia, obstawiam też że debiut nowego zespołu będzie na Barbarze Warszawskiej, ponieważ SPRT nigdy za specjalnie nie chciało wykładać kasy na BW.

Tak, SPRT doszło do wniosku, że Kajto się u nich marnuje i może jeszcze mu dołożyło, żeby chłopak się rozwijał w konkurencyjnym zespole.

Jak czytam niektóre wypowiedzi to prawie spadam z fotela
:lol:

Jeżeli Wam się wydaje, że którykolwiek czołowy zespół myśli w takich kategoriach to wróćcie się do przedszkola bo słabo znacie realia życia dorosłych. Rajdy na poziomie mistrzostw Polski to jest biznes a nie zabawa resorakami. W biznesie każdy krok musi być uzasadniony i musi za nim stać konkretna kasa, marketing itp.

fotorobart_pl: Moim zdaniem Kajto jest ostatnią osobą w czubie RSMP, której sodówka może uderzyć. Chłopak miejsce w którym się znajduje osiągnął ciężką pracą a nie kasą tatusia. Uwierz mi, że w takiej sytuacji bardziej się szanuje swoje osiągnięcia i ludzi z którymi się pracuje.
denzel
N3

Postprzez fotorobart_pl » niedziela, 14 lis 2010, 12:48

fotorobart_pl: Moim zdaniem Kajto jest ostatnią osobą w czubie RSMP, której sodówka może uderzyć. Chłopak miejsce w którym się znajduje osiągnął ciężką pracą a nie kasą tatusia. Uwierz mi, że w takiej sytuacji bardziej się szanuje swoje osiągnięcia i ludzi z którymi się pracuje.
nie chodziło mi o Kajtka tylko ogólnie kiedy można zwolnić "mistrza" :lol:
Powyższy post jest opinią autora tylko w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn.
http://www.fotorobart.pl/ Obrazek
fotografia rajdowa i nie tylko...
fotorobart_pl
A5

Postprzez havk » niedziela, 14 lis 2010, 13:06

micz napisał(a):z ciekawostek

SPRT rozwi±za³o umowê z Kajetanem Kajetanowiczem zwalniaj±c go z funkcji kierowcy w tym zespole.

Jezeli sie nie myle to w 2009 Kajto podpisal kontrakt z SPRT na dwa lata, wiec kontrakt i tak wygasal z koncem tego roku. W takim przypadku trudno wiec mowic o rozwiazaniu umowy a raczej o nie przedluzaniu jej.
havk
N3

Postprzez kmederski » poniedziałek, 15 lis 2010, 11:29

Moim zdaniem Kajto jest ostatnią osobą w czubie RSMP, której sodówka może uderzyć. Chłopak miejsce w którym się znajduje osiągnął ciężką pracą a nie kasą tatusia. Uwierz mi, że w takiej sytuacji bardziej się szanuje swoje osiągnięcia i ludzi z którymi się pracuje.

Uwierz mi, ze mozesz sie bardzo mylic :wink:
Ludzie, ktorzy posiadaja duze majatki naprawde znaja wartosc pieniadza i cenia i szanuja kazdego, ktory pozwala na to, aby nie musieli wydawac chocby marnych kilkuset tysiecy z wlasnej kieszeni :!: Ponadto do tychze pieniedzy doszli latami doswiadczen zdobytych w prowadzeniu wlasnego biznesu, gdzie nie osiagneliby sukcesu finansowego nie szanujac swoich partnerow biznesowych i nie wykazujac sie kultura osobista we wzajemnych relacjach( czesto zagryzajac zeby, jak trafia na prostaka w interesach, ale biznes jest zawsze na pierwszym miejscu i nie beda narazac egzystencji firmy z powodu np. niezbyt kulturalnego partnera, tego po prostu uczy zycie).
Rajdowanie, to jedna z najbardziej kosztownych przyjemnosci - naprawde duzo taniej jest kupic sobie co sezon 3 Ferrari do prywatnego uzytku.

Natomiast zdarza sie bardzo czesto, ze komus, komu nagle spadaja duze pieniadze z nieba po prostu odbija i takich przykladow jest mnostwo. Stad sie wzielo okreslenie "nowobogaccy"- to ci, ktorzy nagle doszli do pieniedzy, ktore moga przyprawic o zawrot glowy i zaczynaja szpanowac -

Wystarczy popatrzyc na kolesi rozbijajacych sie Bemkami czy Mercami :)
kmederski
N3

Postprzez h.e » poniedziałek, 15 lis 2010, 12:09

potwierdzenie startu KK w Barbórce Cieszyńskiej
http://www.cieszynskabarborka.pl/index.php?nid=22
h.e

Postprzez hudyj » poniedziałek, 15 lis 2010, 21:01

hudyj
N3

Postprzez martin.h » poniedziałek, 15 lis 2010, 23:39

Kajtka wyrzucili z Subaru, a sponsorem na Barbórce Cieszyńskiej jest Subaru Polska :lol:
martin.h
A6

Postprzez denzel » wtorek, 16 lis 2010, 00:33

kmederski napisał(a):Natomiast zdarza sie bardzo czesto, ze komus, komu nagle spadaja duze pieniadze z nieba po prostu odbija i takich przykladow jest mnostwo. Stad sie wzielo okreslenie "nowobogaccy"- to ci, ktorzy nagle doszli do pieniedzy, ktore moga przyprawic o zawrot glowy i zaczynaja szpanowac

Kajtkowi nic nie spadło z nieba miejsce w którym jest zawdzięcza ciężkiej pracy. Przeczytaj dokładnie mojego posta.

martin.h napisał(a):Kajtka wyrzucili z Subaru, a sponsorem na Barbórce Cieszyńskiej jest Subaru Polska

To pokazuje ile warte są rewelacje Micza i innych.
denzel
N3

Postprzez Mad Max » wtorek, 16 lis 2010, 00:52

No mi właśnie chodziło o to co wytłumaczył kmederski czyli "pewną" kulturę biznesu... to że SPRT rozwiązało umowę z Kajtkiem (jeśli tak jest) to nie oznacz to że nie byli zadowoleni z jego "usług"... tylko to że gość chce rozwijać swoje umiejętności w taki sposób który SPRT nie jest w stanie mu zapewnić.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez h.e » wtorek, 16 lis 2010, 07:39

przeciez sezon sie jeszcze nie skonczyl...
h.e

Postprzez seal » wtorek, 16 lis 2010, 08:25

Przed chwilą w programie "Kawa czy herbata?" gościem był Kajtek. Powiedział, że za kilka godzin lecą z Jarkiem na rozmowy w sprawie startów w przyszłym sezonie, ale szczegółów nie będzie zdradzał. Mówił to z uśmiechem na twarzy, więc sądzę, że chodzi o coś ciekawego :twisted: Wyszła też kolekcja ubrań Dynamic z oznaczeniami Kajtka i Michała więc być może Lotos zostanie z nimi na przyszły sezon :?:
seal
A5

Postprzez kremer » wtorek, 16 lis 2010, 10:35

Pewnie jakies testy S2000 :)
kremer
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP