Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez 206-XS » czwartek, 12 maja 2005, 19:44

żwirek napisał(a):nowy, a taki odwazny...co ucieszylbys sie gdyby tobie kuzaj w gebe dal??
i upokorzyl przy kolegach? milo by tobie bylo...takie to smieszne??
cham dzieciaka uderzyl, rozumiem kogos starszego ...ale dziecko?? za to di sądu powinien isc..i odpowiadac tak jak kazdy za pobicie dziecka..

To ze czlowiek jest na forum nowy znaczy ze nie interesowal sie rajdami wczesniej ?? ....Ciekawa teoria, ..."dzieciaka uderzyl, rozumiem kogos starszego ...ale dziecko??"...dziecko....co raz czesciej takie wlasnie "dzieci' napadaja na starsze babcie albo podkladaja belki pod kola samochodow.....a moze wlasnie taki lisc w gebe zmieni zachowanie mlodego czlowieka....
206-XS
N3

Postprzez Spyker » czwartek, 12 maja 2005, 20:01

powiem tak. bylem na miejscu wypadku. i widzialem jak kuzaj przywalil chopaczkowi w twarz ( normalny placek albo lisc jak kto woli). i tyle mam do powiedzenia. jak dla mnie to stracil w oczach nie tylko moich ale tez innych swiadkow calego zajscia. a o chlopaczku to juz nie wspomne.

Jak juz ktos napisal: Solberg i tak rzadzi :D
Spyker

Postprzez nielegala » czwartek, 12 maja 2005, 20:09

SWRT_ napisał(a):kolo strzała dostał to wielkie Halo.

ciekawe jakbyś Ty się czuł jakbyś dostał 'strzała', niekoniecznie od chama Kuzaja, ale np. ode mnie, też by Ci to zwisało? czy chciałbyś mi oddać? czy poszedłbyś do 'sądu'? więc, zastanów się znim znowu napiszesz coś głupiego

SWRT_ napisał(a):Jak na Walimiu się lali to wszyscy byli happy

na Walimiu lali się kibole a nie mistrz Polski w rajdach bił dzieci ze wsi...

GrYzLy napisał(a):Jak sie chama nie nauczy.. to sie potem takim Kuzajem staje...

święta prawda!

:?
nielegala
N3

Postprzez marcin » czwartek, 12 maja 2005, 20:12

Kuzaj bije dzieci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ludzie rozwalacie mnie :D Nikt nic nie widział, nie wie co tak naprawde sie działo i czy w ogóle a co jeden to mądrzejszy :lol:
marcin
A5

Postprzez *fly* » czwartek, 12 maja 2005, 20:22

Wielkie halo robicie! jesli Kuzaj rzeczywiscie z liscia mu pociagnol to niech go mlody do sadu pozwie! wkoncu napewno ma swiadkow! a jesli nie tzn ze:
1. w rzeczywistosci nic takiego nie mialo miejsca
2. stwierdzil ze nalezalo mu sie
3. stwierdzil ze to nie jest warte zachodu... a wiec i tej dyskusji!
EOT
*fly*
A5

Postprzez mda » czwartek, 12 maja 2005, 20:22

Nie wazne kogo uderzyl, ale na takie zachowanie Mistrz Polski nie może sobie pozwolić... Jezeli ktos byl na miejscu wypadku niech opisze całe zdarzenie zeby ci co nie widzieli i nie wierza w chastwo Kuzaja wreszcie uwierzyli...moze ma ktos jakąś fotkę, tak by było najlepiej...
Ostatnio edytowano czwartek, 12 maja 2005, 23:13 przez mda, łącznie edytowano 2 razy
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez nielegala » czwartek, 12 maja 2005, 20:25

marcin napisał(a):Kuzaj bije dzieci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ludzie rozwalacie mnie :D Nikt nic nie widział, nie wie co tak naprawde sie działo:lol:

nikt nie widział? chyba nie czytałeś dokładnie tematu;

Spyker napisał(a):powiem tak. bylem na miejscu wypadku. i widzialem jak kuzaj przywalil chopaczkowi w twarz ( normalny placek albo lisc jak kto woli). i tyle mam do powiedzenia. jak dla mnie to stracil w oczach nie tylko moich ale tez innych swiadkow calego zajscia. a o chlopaczku to juz nie wspomne.

skateman napisał(a):Temat zamkniety ale wtrącę kilka słów. Otóż byłem świadkiem tego wydarzenia. Faktycznie Leszek sprzedał chłopakowi liścia....

Przecież to nie ważne czy uderzył go z otwartej dłoni czy z pięści..
zachował się jak cham i prostak i co tu dużo gadać!
Jak Wy tak do tego podchodzicie to ja się nie zdziwię jak leppera wybierzecie na prezydenta... chamstwo się szerzy ale trzeba je tępić!!

:evil::evil:
nielegala
N3

Postprzez mda » czwartek, 12 maja 2005, 20:28

nielegala <--- popieram w 100%
Ostatnio edytowano czwartek, 12 maja 2005, 23:12 przez mda, łącznie edytowano 1 raz
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez Alien » czwartek, 12 maja 2005, 20:34

Szkoda gadac. Moherowe berety qrde.
Alien
A5

Postprzez xander » czwartek, 12 maja 2005, 20:45

Ja powiem tylko tyle: są kierowcy i Kierowcy, są mistrzowie i Mistrzowie...

Ś.P. Janusz Kulig albo Krzysztof Hołowczyc na pewno by nie uderzyli chłopaka...

Przeczytałem cały wątek, i powiem, że CHAMSTWO NALEŻY ZWALCZAĆ
popieram wszystkich którzy walczą z lepperem i innymi burakami :!:

Ładnie to ują Pan G.

Jak sie chama nie nauczy.. to sie potem takim Kuzajem staje...

cóż można dodać

:?
Ostatnio edytowano czwartek, 12 maja 2005, 21:17 przez xander, łącznie edytowano 1 raz
xander
N2

Postprzez Alien » czwartek, 12 maja 2005, 21:00

I napewno by nie przeklinali, nie pili alkoholu i nie czynili blizniemu co im nie mile. Nie wiem o co chodzi, ale jestem przeciw. Albo za. I tak sobie zyjemy w swiecie z kolorowych wycinanek i reklam margaryny uszczesliwiajacej masowo rodziny i nawet piesek sie usmiecha.
Alien
A5

Postprzez Megas WRC » czwartek, 12 maja 2005, 21:13

Dobrze ze Lechu jest tylko Mistrzem Polski. Obczajacie jakby byl Mistrzem Europy. Juz widze naglowki w necie czy w gazecie "Mistrz Europy bije dzieci" :)
Megas WRC
A5

Postprzez Alien » czwartek, 12 maja 2005, 21:28

A mistrz swiata? I co tam bije. Gwalci lepiej brzmi. Bije to kobiety. I kopie szczeniaczki a malym, zoltym wielkanocnym kurczaczkom odgryza glowy. Leslaw Kuzzi Osbourne :twisted:
Alien
A5

Postprzez Megas WRC » czwartek, 12 maja 2005, 21:30

Pierwszy Brutal 3 RP :twisted:
Megas WRC
A5

Postprzez Redbull » czwartek, 12 maja 2005, 22:39

JESTESCIE WSZYSCY POJEBANI!!!!!KOLES LEDWO Z ZYCIEM USZEDŁ.....JAKIS GNOJ SIE WYSMIEWA Z NIEGO!!! CIEKAWE JAK WY BYSCIE ZAREAGOWALI!!!!!!??????WIDZE ZE WIEKSZOSC TYCH WSZYSTKICH KTORZY TAK KRYTUKUJA LESZKA TO FANI GRZESIA GRZYBA....JA BYM CHYBA NIE Z LISCIA RYPNAŁ KOLESIA A Z PIESCI JEZELI SMIAŁ BY SIE ZEMNIE ZE W DRZEWO WYŁADOWAŁEM I TYLKO DZIEKI CUDOWI WYSZEDLEM Z TEGO BEZ SZWANKU....PUKNIJ SIE W CZOLO JEDEN Z DRUGIM ZAMIN NAPISZESZ ZE MIAL USZKODZONY WCHACZ I ZE ZA SZYBKO JECHAL...RAJDY WLASNIE PO TO SA ZEBY JECHAC NA MAXA!!!JAK BY WRACAL Z KOSCIOLA TO MOG BY JECHAC WOLNO BO WIEDZIAL ZE MA WALNIETA ZAWIECHE!!!aLE NEI NA TRASIE OESU TAM SIE WALCZY O KAZDA SEKUNDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NA ŚW.PAM.BUBLA TEZ MOZNA ZWALIC ZE ZA SZYBKO JECHAL BO BYLO ZA SLISKO...LUDZIE....POMYSLCIE....!LUBIKA NIKT NIE PISAL ZE ZARYZYKOWAL ZYCIE PILOTA....RAJDY SA WLASNIE PO TO ZEBY JECHAC NA MAKSA A CZASEM NAWET BARDZIEJ NIZ NA MAXA!DLAMNIE POPROSTU TO WSZYSTKO TO JEST CZYSTA ZAZDROSC ZE LESZCZEK DOPIERALDA WSZYSKIM PO 20 SEK NA OESIE I NIKT NIE MOZE MU ZAGROZIC....A CO DO ELOMTU TO POWIEM TAK: gRZYBEK JEST NAPRAWDE GOSC BO NA MOKRYM DOROWNYWAŁ N4,I NIE WIEM CZY ON PRZEGINAŁ CZY N4 DAWALO CIAŁA I JECHALO ASEKURACUJNIE...ALE NA ASFALCIE NA 100% DOJEBAŁ BY IM PO 15 SEK N AOESIE! I NA KONIEC POWIEM ZEBYSCIE SIE ODJE... OD LESZKA~!
Redbull
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP