Fajnie byłoby, gdyby w ostatniej tegorocznej eliminacji RSMP wystartowali: Hołowczyc, Kuchar, Sztuka i pozostali startujący we wcześniejszych eliminacjach w "ence" - (Gabryś, Bębenek, Sołowow, Turkowski

i tworzący tło dla wcześniej wymienionych -

Lubiak, Duda, Stec, Maciejewski).
Zakładając, że wszyscy wystartowaliby "enkami" możnaby było spodziewać się jeszcze bardziej ciekawej, zaciętej i emocjonującej rywalizacji

niż ta, która miała miejsce na śląskim. Może Leszek, jako, że nie ma już o co walczyć

też zdecydowałby się na rywalizację w "ence".
Mam też nadzieję, że widząc taką listę zgłoszeń na warszawski tegoroczny mistrz wyścigów górskich - Paweł Dytko zrobiłby wszystko co tylko jest możliwe, żeby też wystartować w tej doborowej stawce konkurentów.
Uważny czytelnik zauważył, że nie wymieniłem Sebastiana Frycza.

Nie zapomniałem o nim.

Celowo pominąłem go, bo myślę, że Janusz, mając na względzie renomę własnego zespołu, wystawi go w samochodzie klasy WRC, licząc na zdobycie przez niego tytułu Mistrza Polski 2003 roku. Z dużą dozą prawdopodobieństwa można przewidywać, że mogłaby to być

toyota corolla z JM Engineering - Zlin.
Najfajniejsza

w tym wszystkim

byłaby możliwość porównania w podobnych warunkach umiejętności kierowców i opanowania techniki jazdy "enkowym" samochodem.

To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.