sumo napisał(a):Frycz nic takiego super nie osiagnął? Człowieku... za co... nie ma tyle kasy zeby wystartowac gdzies dalej. W Polsce osiągnął dużo i nikt nie zaprzeczy że jest przyszłością

Fabryka czeka na takich jak on. Szkoda ze KUZI nie startuje w MŚ....
gdyby był taki naprawde zajebisty to nie startowałby w rzeszowskim tylko w finlandi (na mega talent zawsze znajdzie sie sponsor!!)
w polsce osiągnął dużo???fakt jest dobry ale u mnie nie jest nawet w pierwszej 10 ostatniej dekady!
fabryka czeka?? "takich" talętów jak frycz jest baaaaaaardzo dużo!!! a i tak fabryka nie wybiera z takich (chyba że na trzeciego kierowce) tylko ma do wyboru naprawde szybkich kolesi.
wartek: colin jest mistrzem który nie potrafi opanować swoich emocji.(wymienić ci jeszcze kogoś???) o to tez chcesz się spierać?? nie idz do skrajność tylko czytaj uważnie moje posty bo tworzysz chore teorie!
adi!: kuzaj dokanał paru rzeczy w swojej karierze za które należą mu się słowa uznania. często mu nie wychodziło ale pare wyników zakręcił i o to mi właśie chodzi. ty uważasz go za chłopa który potrafi wygrywać z enkami jadąc wurcem. w takim razie przypomnij sobie rajd krakowski w którym leszek swoją corollą zdecydowanie objechał kuliga w focusie i to jeszcze na odcinkach w okolicach łapanowa (na strefie w sułkowicach janusz nie wiedzial co się dzieje) znam się troche na tym sporcie i wiem że dołożyć kuligowi u niego w domu to więcej niż obiechać hołka na kormoranie (to zrobil w tym roku)!! a ty mi mówisz że ten chłop potrafi objechać tylko obejechać enki jadąc wurcem. sam widzisz dlaczego nie moge się z tobą zgodzić...
żółtodziób : świetnie zdajesz sobie prawe z tego że wcale nie najlepsza drużyna zdobywa mistrzostwo, najlepszy kierowca też może nie zdobyć tytułu (tak to bywa w sporcie) Dlatego dla mnie liczy się to jak szybko ktoś jeżdzi. niżej cenie kierowców którzy zawsze sobie dojadą tu punkt tam punkt już sie uzbiera jakieś fartowne wicemistrzostwo
np. burns (dojerzający do mety) czy martin (wygrywa odcinki na każdym rajdzie, ma też chłopak niefarta) kto z nich powinien być mistrzem ??
nazie bliżej jest rychu ale i tak wszyscy wiemy że lepszym od niego wymiataczem jest martin!!
leszek nie może jeżdzić wolniej (np. ma pewnie że wygra) on startując w rajdzie mp jedzie nie po to żeby zdobyć punkty i w efekie tytuł. gdzie ma się dokształcać jako kierowca żeby potem w razie czego ścigać się z takimi camposami?? chyba nie nauczy sie tego jadąc w jakimś tam rajdzie rzeszwskim bez żanej spinki pełen relaks. podnosi sobie poprzeczke. pamięta też o kibicach bo wielu zapomniało!
ja go szanuje jednocześnie mu gorąco kibicuje (nieważne czy dzwoni cały sezon czy zdobywa tytuł)
po elmocie dla wielu był bohaterem a teraz jakiś kibic (wielki znawca tego sportu) każe mu zastanowić się na sobą...