Motulski napisał(a):Nie przeczytałeś ze zrozumieniemNie chodzi mi o ten post wyżej, że już krytykują i ja chcę bronić rzekomo swojego rajdu, ale chcę uniknąć pierdyliona bezwartościowych postów tych dwóch panów np jak to miało miejsce w temacie o świdnickim z ubiegłego sezonu !
p.s. miałem założyć ten temat po arłamowie no ale kolega mnie wyprzedził
Po tym wpisie już widzę jakie jest podejście chłopaków i napinka do tego tematu, dlatego proszę o ogarnięcie się i nie powtarzanie tego co działo się rok temu !
Andrzeju...prawda ! Ogólnie nuda...z roku na rok praktycznie to samo, a jak wiemy potencjał jest ! Ale czy to jest lenistwo i powiedzmy na gotowo korzystanie z planów z lat ubiegłych czy niemożliwość zdobycia pozwoleń na nowe odcinki to już nie wiem. Wiem tyle, że grupy organizujące tu imprezy dla amatorów mogą pochwalić się pozyskiwaniem zgód i pozwoleń na nowych drogach w celu przeprowadzenia imprezy, więc się da ! Prawdą jest to, że naprawdę zawodnicy mogą jeździć już tu na pamięć. Ale najlepiej jest poczekać na oficjalne mapy, a nie opierać się na plotkach ! Nie bronię swojego rajdu tak jak uważasz... dla mnie bombą jest rajd Rzeszowski, a totalnym dnem rajd Dolnośląski...
słuchaj pisz jak chcesz zlewam na to wyrażam tylko swoją opinie i wojny robić nie będę, może dolnośląski jest dnem może nie jest,ale tam w ostatnich 4 edycjach chociaż jeden odcinek się zmieniał i nie przesadzaj bo mentalności rajdowego1990 nie mam i żebym ja ciebie czasem nie upominał jak ty będziesz śmieci pisał