Gąsior napisał(a):Marek Kisiel napisał(a):3. Niestety nie udało nam się przenieść parku Serwisowego do "centrum" i park pozostanie w tym samym miejscu czyli na gościnnym lotnisku Aeroklubu Jeleniogórskiego. Powodem były znaczne nierówniości terenu i ewentualne koszty równania terenu.
Niech się miasto szarpnie i wyrówna Kilińskiego (zakładam, że jest to jedyny nierówny plac w centrum o którym można rozmawiać). I tak muszą to zrobić, a promocja byłaby naprawdę spora. Start/meta również powinny wrócić na Plac Ratuszowy a nie w Cieplicach, na końcu świata.
Co do odcinków - jeżeli Karpacz będzie odwrotnie to zapraszam każdego na spadanie w okolicy stoku narciarskiego Karpatka. Tam będzie widać kto ma największe cohones.
Ilekroć byłem w Karpaczu i chodziłem trasą od sanatorium do Karpatki marzyło mi się aby rajdowcy jechali tamtędy w dół - zakrętów nie ma wiele ale przy tej stromiźnie prędkości będą przednie i nawet niewielki łuk sprawi problem

Panie Marku szkodą, że myśli Pan o odejściu z funkcji, którą sprawuje tak udanie (okiem kibica perfekcyjnie), ale wiadomo że każdy ma swoje życie i czasem priorytety się zmieniają. Pozostaje mieć nadzieję, że następca będzie dążył wyznaczoną już ścieżką.
Strasznie ciekawi mnie którędy poleci ten nowy odcinek. Może na wschód od Kowar gdzieś w pobliżu Kamiennej Góry lub Bolkowa, ewentualnie płn- wsch od Jeleniej lub coś koło Mirska