Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez jugawrc » środa, 24 wrz 2003, 23:47

Ja się nie obrażam, w końcu to jestem debiutantem na tym forum dlatego potrzeba mi kilka rad ( dobrych rad )!!!
Moim zdaniam Junior Kościuch powinien jeszcze pojeździć w kraju, no najdalej w rsme. Gość jest poprostu przereklamowany i nie opanowal jeszcze do perfekcji jazdy rajdówką, co nieznaczy, że wogóle nie umie jeździć, bo coś tam sobie radzi !!! No ale przecież z budżetem jakim dysponuje jego ojcieć to myśle, że raczej pojedzie w świat... Tak na marginesie pisząc to kiedyś Kościuch się wypowiadał w którymś nr. WRC, że on to niby etap N-kowego Misia ma jush dawno za sobą !!! Oj żeby się chłopak nie zdziwił czasem !!!
Jeszcze raz napisze, że on powinien jeszcze w Polsce jeździć.

!!! POZDRAWIAM !!!!
!!!! Grześ no speed limit !!!!
Rzeszowskie Forum Rajdowe
www.RFRteam.fora.pl
jugawrc
N2

Postprzez żółtodziób » czwartek, 25 wrz 2003, 00:14

Moim zdaniem im wcześniej pojedzie w świat tym lepiej, nie szkodzi ze zbierze baty. No, ale z tym miśkiem to chciałbym zobaczyć go w konfrontacji z Fryczem, wtedy pewnie jego samoocena by drastycznie spadła... Zresztą, tym samym wozem w zeszłym sezonie jeździł Frycz co Junior teraz...
żółtodziób
A8

Postprzez rav » czwartek, 25 wrz 2003, 09:22

To nie ma różnicy czy w Polsce czy w mistrzostwach świata. Ważne jest jakim samochodem.
rav
A6

Postprzez tomas » czwartek, 25 wrz 2003, 15:32

rav napisał(a):To nie ma różnicy czy w Polsce czy w mistrzostwach świata. Ważne jest jakim samochodem.

z tym sie nie mogę zgodzić. jeżdżąc w mistrzostwach świata oprócz doświadczenia w prowadzeniu samochodu, zdobywa się doświadczenie udziłu w rajdach z najwyżeszej półki, w rajdach najcięższych, najszybszych, najdłuższych i najciekawszych. jeżdżąc w polsce można conajwyżej do perfekcji opanować auto. pozdrawiam.
tomas
A5

Postprzez d-z rallyfans » czwartek, 25 wrz 2003, 19:39

Moje przypuszczenia wygladaja nastepujaco:
kuzaj bedzie chcial udowodnic ze naprawde jest dobry i bedzie walczyl o MP 2004,no i moze kilka startow zagranicznych,w gre wchodzi tylko auto WRC,
czopik-podejzewam ze zacznie sezon autem WRC,chyba ze zakochal sie w misku od dytki,ale dytko chce wrocic do rajdow to czym on bedzie jezdzil :?: :?: :?:
frycz-chlopak bardzo zdolny,ale czy to wystarczy,pojawil sie nowy sponsor mam nadzieje ze na dluzszy czas,moze ktos jeszcze sie znajdzie i seba pojawi sie w wurcu na poczatku sezonu 2004,moze kilka startow zagranicami kraj :D
bebenki-chyba beda walczyc o MP w N4 wraz z gabrysiem,moze byc ciekawie :D
grzyb-chyba zostanie w S1600,albo lancer
kosciuszko-chyba raczej starty w MP oraz wybrane rajdy MS,oczywiscie S1600 :D
pelikan-mam nadzieje ze bedzie to S1600,moze lancer :D
podkreslam to sa tylko moje przypuszczenia :!: :!: :!: ,mam nadzieje ze chociasz w 50% sie sprawdza :D
pozdrawiam wszystkich :wink: [/b]
d-z rallyfans
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 25 wrz 2003, 21:13

Myje dzis po poludniu samochod. Patrze, a tu jedzie sasiada Alfa 156, a za nia zołte Punto Sporting ktore wiem ze nalezy do ojca Grzyba. Patrze a w Alfie nie siedzi sasiad tylko Grzesiek Grzyb. Pedze wiec pod dom sasiada i gadka z Grzybem of course :). Pytałem go czy wie czym bedzie jeździł w przyszłym sezonie. Powiedzial ze moze to bedzie Peugeot, moze Punto a moze Citroen. Mowil tez ze nie chce jeździc N-ką bo to jest strasznie nudne, nie to co s1600. Pytalem sie tez, czy nie wie kto czym bedzie jezdzil w nastepnym sezonie. POwiedzial, ze niebardzo bo jak narazie to 28 wrzesnia ma byc zebranie w PZM i maja zadecydowac wtedy czy ma byc zakaz WRC czy nie. Mowie mu ze moze byc tak, ze i bez zakazu nie bedzie WRC, a on mowi, ze wcale tak nie jest :shock: . Powiedzial ze jakby bylo tak jak w tym roku to mozliwe ze ktos uzbieralby piniadze na WRC i zgarnal MP sprawiajac ze walka bylaby nieciakawa. Powiedzial tez ze o wiele lepiej by bylo jakby wprowadzili ten zakaz bo wtedy np Kuzaj przeznaczyl pieniadze zamiast na Subaru na s1600 i byloby bez porownania lepiej. Wspomnial chyba cos o 7 takich autach :lol: . Musial jednak jechac bo mu sie spieszylo. Zapomnialem napisac ze moj czarnu labradorek tez byl ze mna i jak Grzyb odjezdzal Puntem to moj pies go wyprzedzil. Chyba zaczne nim startowac w rajdach 8)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Wilu » piątek, 26 wrz 2003, 16:41

łooo właśnie enka zabija sport nudą. chyba że ktoś jeździ jak Mariusz w euforii. oczywiście kibicuję Bębnowi on jednak wyjścia nie ma. pozdro.
Wilu
N4

Postprzez Hultay WRC » piątek, 26 wrz 2003, 22:14

+RAFAŁ+ napisał(a): Zapomnialem napisac ze moj czarnu labradorek tez byl ze mna i jak Grzyb odjezdzal Puntem to moj pies go wyprzedzil. Chyba zaczne nim startowac w rajdach 8)

No to ja już wypuszczam swojego owczarka niemieckiego i wiiioooooo! :lol: :lol: :lol: 8)
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Kruk » poniedziałek, 29 wrz 2003, 19:11

Z tego co napisał +RAFAŁ+ można przewidywać, że Grzesiek Grzyb będzie w przyszłym roku jeździł Fiatem Punto (po pierwsze odpowiedź Grzyba, po drugie prywatnie jeździ Punto Sporting - może się przyzwyczaja do tego samochodu, po trzecie w tym roku za kierownicą Fiata Punto Damian Jurczak wypada słabo, więc może zmiana kierowcy na następny sezon ?). Jest tylko mały problem, aby te przewidywania mogły się zrealizować. Ktoś wcześniej napisał, że Damian Jurczak ma mocną pozycję u Fiata.
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 29 wrz 2003, 19:42

To Punto Sporting to auto jego ojca
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez qbus » poniedziałek, 29 wrz 2003, 19:55

My tu gadu gadu kto i czym?? A ja ciekaw jestem gdzie!
Mam nadzieje że wróci Rajd Zimowy, Krakowskiego nie będzie.
Cienizna :/
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 29 wrz 2003, 20:00

CHyba nie będzie Zimowego bo władze nie chcą sie zgodzić na używanie opon z kolcami :evil:

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Kruk » poniedziałek, 29 wrz 2003, 21:15

Do +RAFAŁ+: dobrze, rozumiem.

Wydaje mi się, że jesteś nieźle poinformowany w temacie Grześka Grzyba. W związku z tym, może wiesz jakim teraz samochodem prywatnie jeździ Grzesiek ?
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 29 wrz 2003, 21:21

Nie orirntuje sie za dobrze bo nie znam go osobiście, rozmawiłem z nim tylko kilka razy. Kiedyś jeździł 206 ale ją sprzedał. Ostatnio widziałem go w Seicento ale było oklejone w naklejki salonu fiata. Nie wiem nawet czy ma teraz jakis samochód. Dawno nie widzialem pewnego czlowieka tj, syna właściciela salonu Peugeota (Euro-Center) który troche dorzuca kaski do budzetu Grzeska. On powinien wiedziec ale co z tego jak gdzies go wywiało. Swojego sasiada tez juz dawno nie widzialem. Brak zródeł, ale jak bede cos wiedzial to na pewno napisze.

Pisałem o tym w Wyścigach ale nikt nie odpowiedział. Moze tu sie odezwiecie ?

Fragment wywiadu z Jarkiem Hebzda:

-Udział w eliminacjach ME w WG to dość drogie przedśięwzięcie. Skąd weźmiesz na to pieniądze?
-....
-Z ilu eliminacji składa sie cykl ME?
-Z 10. Odbywają się one w Hiszpanii, Włoszech, Szwajcarji, Francji. Ponieważ Paweł Dytko również zamierza wystartować w tym cyklu, to koszt wyjazdu na taką impreze będzie nieco niższy. Ale moje ewentualne plany w ME traktuję jako plany, które sa uzależnione od sponsorów.

Co o tym sądzicie? Czyżby Dytko wybrał wyścigi zamiast rajdów?

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez qbus » wtorek, 30 wrz 2003, 12:07

Rafał --> w nowym nr. WRC jest taki malutki fragmencik o Pawle że stara się znaleść sponsorów i ma nadzieje że tytuł zdobyty w tym roku może mu pomóc i bardzo chciłby wrócić na os'y.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP