matt napisał(a):ehhh szkoda, że jak sie chce podyskutować na jakiś temat, to przyjdzie ktoś "profesjonalny", narzuci swój własny punkt widzenia i koniec kropka. :/

a tak pozatym, mam 20 lat, od oglądania wyników "live" wole osobiście zjawić się na rajdzie, lecz nie zawsze pozwalają mi na to studia i inne obowiązki.
W kierowaniu autem S1600 mam zapewne takie samo doświadczenie, jak i ty.
I jeszcze jedno - wchodząc na to forum sądzisz, że będziesz mieć do czynienia tylko z profesjonalistami, którzy mają minimum kilkuletnie doświadczenie w jeżdżeniu, bądź pilotowaniu w RSMP lub MŚ ? Nie lubie bardzo, gdy ktoś sie wywyższa nad innych, a takie wrażenie odczuwam gdy czytam twoje posty. Przykro mi, że tak arogancko podchodzisz do użytkowników tego forum - coś typu - co wy możecie wiedzieć o rajdach...

Właśnie dlatego zaczynam żałować ze sie wogóle odezwałem.
Wielu zawodników uważa ze czytanie/pisanie na forum to strata czasu. Ja mam odmienne zdanie - pomaga to w wymianie odświadczeń, pogladów, zdobyciu wiedzy. Grunt to nie brać sobie pewnych rzeczy do siebie.
Moja opinia na temat S1600 w Polsce nie rózni sie od opini kolegów zawodników. To piękne, szybkie samochody ale nie nadają sie na nasze drogi. Jeśli ty masz inną opinie to pewnie dlatego ze masz mniejsze doswiadczenie, wiedzę itp. Ja przedstawiam swój punkt widzenia w odpowiedzi na zadane pytanie.
Co do kierowania czymkolwiek.... niestety nie mozesz wiedzieć jakie ja mam doswiadczenie ani ja nie wiem jakie ty masz, wiec dlaczego z góry zakładasz że ja mam takie jak ty ?
Wciagasz mnie w swoja słowna przepychankę, inputujesz mi ze jestem arogancki i wywyższam sie. Ja przedstawiam suche fakty które i tak są dla was nie czytelne ani nie do przyjecia bo "sprzed monitora" wyglada to inaczej.....
Żałuję ze sie odezwałem, ale miałem wrażenie że chociaż Ci którzy mnie znają zrozumieją sens moich wypowiedzi.
Pzdr
JG