14 Rajd Rzeszowski Śrubex

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kisiel » środa, 27 lip 2005, 12:21

no tegoroczny rzeszowski identyczny jak w poprzednim roku, kolejność odcinków ta sama, nie wiem jak z godzinami startów ale tez jest pewnie podobnie, jedyne dodatek to start w czwartek na rynku, hmm myślałem ze coś lepszego stworzą jakieś nowe oesy, no ale za to kazdemu wystarczą po 3 przejazdy zapoznawcze, bo kazdy zapewne ma opisy z ubiegłego roku. No ale wyczytałem chyba w gazecie regionalnej, że szykują "wielki" zmiany w następnym roku
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez wrobel321 » środa, 27 lip 2005, 14:12

Abram nie przyjedzie do Rzeszowa!!! uuuuuuu a tak liczylem ze zobacze tego dzikusa w akcji
wrobel321
A5

Postprzez skateman » środa, 27 lip 2005, 20:18

To jak zabierze mnie ktos????? narazie zero ofert :(
skateman
A6

Postprzez Grifone » czwartek, 28 lip 2005, 09:53

Zapowiada sie ciekawy rajd. Szkoda że bez Abrama i Gabrysia.
Grifone

Postprzez Wilu » czwartek, 28 lip 2005, 14:14

kurcze zmienili by coś na tej trasie, byłem 3 edycje z rzędu i szczerze mi się już powoli nudzi ... chyba się nie wybiorę ... kurcze i kiedy puszczą nawroty w dół ?
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez GrYzLy » czwartek, 28 lip 2005, 14:40

Wilu, ja sie wybierem dopiero pierwszy raz, w dodatku tylko na sobote, mozesz jakies ciekawe miejsca polecic?
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez nielegala » czwartek, 28 lip 2005, 15:48

Wilu napisał(a):kurcze zmienili by coś na tej trasie, byłem 3 edycje z rzędu i szczerze mi się już powoli nudzi ... chyba się nie wybiorę ... kurcze i kiedy puszczą nawroty w dół ?

chodzi ci o patelnie w Lubeni? przecież w drugi dzień były jechane 'w dół'!

GrYzLy napisał(a):Wilu, ja sie wybierem dopiero pierwszy raz, w dodatku tylko na sobote, mozesz jakies ciekawe miejsca polecic?

watersplas w Lubeni to jedno z najciekawszych miejsc na Rzeszowskim, po za tym super oes po ulicach Rzeszowa też jest dosyć widowiskowy, dobra widoczność była z mostu koło hali widowiskowo-sportowej na podpromiu (widać start na moście, a potem jak samochody jadą slalom na parkingu pod mostem), jedny minus to tłumy ludzi w tym miejscu

GrYzLy napisał(a):Subarak vel Monster vel XJR - persona non grata

:lol: chyba nie powiesz, że monster co robił zadymy na holek.pl/forum to ta sama osoba co Subarak :?: :D
nielegala
N3

Postprzez GrYzLy » czwartek, 28 lip 2005, 16:01

GrYzLy napisał(a):Subarak vel Monster vel XJR - persona non grata

:lol: chyba nie powiesz, że monster co robił zadymy na holek.pl/forum to ta sama osoba co Subarak :?: :D[/quote]

Dzieki za miejsca, a jak jest z miejscami do robienia fotek na podromiu? czy wejsc do srodka beda mogli tylko akredytowani ? Ad Monster... tak... i jak dla mnie EOT
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez speed555 » czwartek, 28 lip 2005, 16:45

Tak do srodka moga wejsc tylko akredytowani. Fajne miesce do focenia jest też na taim podbiciu/hopce ale nie pamietam gdzie to jest.
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez wrobel321 » czwartek, 28 lip 2005, 17:22

ta hopka jest w Komborni kolo koscioła!
wrobel321
A5

Postprzez wrobel321 » czwartek, 28 lip 2005, 17:40

Polecam patelnie koło kościoła w Lubeni:
Obrazek

Polecam także odcinek Podpromie: Na most (trzeba wcześniej przyjść bo jest bardzo dużo ludzi) albo koło filharmoni (tam widać jak jadą od startu przez zakręty na światłach, prosta i szybka 90, a takze widać jak jadą spod mostu)

gdyby ktoś miał jakieś problemu to mogę pomóc (troche znam trasa) GG:5599504
wrobel321
A5

Postprzez Wilu » czwartek, 28 lip 2005, 17:51

nie nie chodziło mi o Lubienię a o te 13 patelni jechanych pod górę, tylko mi wyleciała z głowy miejscowość (coś chyba na "I") ... klasyczne miejsce ... jeszcze jedno ale ... kurcze brakuje jeszcze jednej pętli w piątek ... albo powinni później rozpoczynać ... od nadmiaru czasu ciężko się w sobotę skupić ...

pozdro ...
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez wrobel321 » czwartek, 28 lip 2005, 17:58

na klasyczne 13 nawrotów jest na odcinku Hłudno w miejscowości Izdebki- tylko nie ma chyba dojazdu do nich, trzeba na nogach daleko iść
wrobel321
A5

Postprzez Kisiel » piątek, 29 lip 2005, 00:42

Jak dla mnie to jakoś wole mniej oblegane miejsca przez kibiców, hmm stanie na moście na OS Podromie troche nudne bo trzeba sie gnieść między ludźmy a po drugie to na parkingu sie nic nie dzieje bo wszyscy na okrągło jadą ( no ale Stecu chyba powraca :D:D ) również podobnie jest na serpentynach w Lubeni, juz lepszy jest watersplash i hopa w Komborni no i odcinek Albigowa mi sie podoba, przynajmnije tam gdzie byłem-wąsko i dość szybko. a co do Lubeni to jeszcze polecam szuter tzn o ile jeszcze jest bo w ubiegłym roku nie zostało go wiele, mam nadzieje ze nie wyłożyli asfaltu bo fajne miejsce i nie wielu kibiców tam doszło.
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez Slee_ » piątek, 29 lip 2005, 08:55

Kisiel napisał(a):hmm stanie na moście na OS Podromie troche nudne bo trzeba sie gnieść między ludźmy a po drugie to na parkingu sie nic nie dzieje bo wszyscy na okrągło jadą ( no ale Stecu chyba powraca :D:D )

Fajniejszym miejscem na podpromiu jest nawrot na koncu mostu, mniej ludzi i niektore auta fajnie tam chodza. Zobaczcie na filmik ->http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=320IPX70UHSK00M6HUH2EQMJ83
Kisiel napisał(a):również podobnie jest na serpentynach w Lubeni

Serpentyny są fajne, ale w sobotniej konfiguracji, czyli zjezdzane w dol, i dojazd jest tez ok, jesli ktos jescze nie byl to w sobote moze sie wybrac.
Ja Sobote mam zaplanowana, gorzej z piatkiem, bo nie znam os-ow kombornia i hludno, a tam chcialbym sie wybrac.
Slee_
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP