RELACJA Z 62 RAJDU POLSKI

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Wilu » poniedziałek, 13 cze 2005, 18:08

Ktoś był na 2 przejeździe Dercu na klasycznej finlandii w miejscu gdzie wyśmigał Basso ?? i zarejestrował to co się tam działo ?
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez Mroowa » poniedziałek, 13 cze 2005, 19:58

A co się stało ?
Mroowa
S2000

Postprzez Banan » poniedziałek, 13 cze 2005, 20:52

SWRT - Tomek Jasiak to ma nagrane, mowil ze Basso polecial do rowu.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 14 cze 2005, 10:38

Wilu napisał(a):Ktoś był na 2 przejeździe Dercu na klasycznej finlandii w miejscu gdzie wyśmigał Basso ?? i zarejestrował to co się tam działo ?

ja stałem idealnie z kamerą w miejscu gdzie Basso pakował do rowu... ale nie pytajcie jak bardzo sie wkurwiłem kiedy przed przejazdem Basso przemieściłem się nieco w inne miejsce i akurat... nie widziałem tego momentu jak Basso siedział w rowie :( Mam tylko akcję wypychania go z rowu przez kibiców:evil: :evil: :evil: Ja mam pieprzone szczęście i zawsze coś mi przeszkodzi w ujęciu jakiejś "gorącej akcji" na rajdzie :evil: :evil:

ps.zaczynam składac relację. Wszelkie propozycje współpracy na: rajdpolski@o2.pl
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Szambelan » wtorek, 14 cze 2005, 14:34

Ty masz chyba jakąś manię dzwonów. Nie rozumiem czym się przejmować i tak denerwować. Jakieś macie dziwne podejście niestety.
Szambelan
N3

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 14 cze 2005, 14:41

Szambelan napisał(a):Ty masz chyba jakąś manię dzwonów. Nie rozumiem czym się przejmować i tak denerwować. Jakieś macie dziwne podejście niestety.

yhym...aha...
pozdrawiam
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez KRAKERS » wtorek, 14 cze 2005, 14:43

NIE WIEM DLACZEGO MACIE COŚ DO DZWONÓW.
JA STAŁEM NA PIERWSZYM PRZEJEŹDZIE OESU PAPROTKI I WIDZIAŁEM JAK NA MOSTKU PAKOWAŁ DO ROWU GABRYŚ A POTEM DACHOWAŁ ABRAM. NIE MIAŁEM NIC DO NAGRYWANIA ALE STAŁ TAM JAKIŚ KOLEŚ Z KAMERĄ I WSZYSTKO NAGRYWAŁ NIE WIEM TYLKO KTO TO BYŁ. ALE NA TYM MOSTKU BYŁÓ NAPRAAWDĘ CIEKAWIE.
JESZCZE JAKIEŚ CZTERY LATA I ZOSTANĘ MISTRZEM ŚWIATA
KRAKERS

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 14 cze 2005, 14:49

KRAKERS napisał(a):NIE WIEM DLACZEGO MACIE COŚ DO DZWONÓW.
JA STAŁEM NA PIERWSZYM PRZEJEŹDZIE OESU PAPROTKI I WIDZIAŁEM JAK NA MOSTKU PAKOWAŁ DO ROWU GABRYŚ A POTEM DACHOWAŁ ABRAM. NIE MIAŁEM NIC DO NAGRYWANIA ALE STAŁ TAM JAKIŚ KOLEŚ Z KAMERĄ I WSZYSTKO NAGRYWAŁ NIE WIEM TYLKO KTO TO BYŁ. ALE NA TYM MOSTKU BYŁÓ NAPRAAWDĘ CIEKAWIE.

kolega SWRT z tego forum ma dzwon Gabrysia :wink:
a co do tego "podejścia do rajdów" to drogi Szambelanie wybacz, ale sam na pewno ściągałes nie raz filmy z wypadków i "gorących ratowań" po rajdzie bo byłes ciekawy co sie wydarzyło i jak to wszystko wyglądało. Więc nie spinaj sie kolego zabyt mocno :roll:
Cogonieznajom
A6

Postprzez Szambelan » wtorek, 14 cze 2005, 15:08

Wybacz, ale ja filmów mało ściągam. Nie interesują mnie dzwony, wolę piękne boki i slajdy. Wczuj się w rolę zawodników. Co byś poczuł jakby kilku miesięczne przygotowania poszły w las ?? Wiem, że wypadki są związane z rajdami, ale nikomu ich nie życzę. Nagrałem dach Pana Grzyba i wcale się nie podniecam, bo wiem jak się czuła w tym momencie załoga.

Pozdrawiam wszystkich operatorów :)
Szambelan
N3

Postprzez KRAKERS » wtorek, 14 cze 2005, 15:23

to prawda dzwony są widowiskowe ale nieprzyjemne dla zawodników. ładne boki widziałem na finlandii a i na drugim przejeżdzie paprotek hołek za mostkiem zredukował przygazował i zamiótł czym bardzo nas ucieszył, dodatkowo fajne były też hopki
JESZCZE JAKIEŚ CZTERY LATA I ZOSTANĘ MISTRZEM ŚWIATA
KRAKERS

Postprzez Mars » wtorek, 14 cze 2005, 16:22

Wiadomo dzwony są nieodłącznym elementem rajdów ale oczywiscie nikomu ich nie zycze, bo jest cos paskudnego dla zalogi. Mnostwo kasy idzie w piz..., punkty, kilometry oesowe itp... Nie zmienia to faktu ze z punktu widzenia kamerowania to nagraie czegos takiego jest ciekawe a zmienienie miejsca tuz przed "dzwonem" moze wkurzyc.
Ja mam nagrane jak na 1 przejezdzie faszczy Szwed o malo co nie stoczył sie w sporaaa przepaść...jednym kołem już był daleko poza drogą.
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Wilu » wtorek, 14 cze 2005, 17:33

pytałem nie dlatego co by zlukać dzwon, tylko obaczyć jeszcze raz ratowanie Michała i Czopika ... dzwon Basso to picuś, bo to nawet nie dzwon ... miejsce ciekawe, poniżej tego co wyleciał Basso ...
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 14 cze 2005, 18:31

zaraz po ładowaniu Basso do rowu mam nagrane jak perkusyjni bracia ratowali się (albo raczej za szero pokonali ten zakręt) przed pobytem w tym samym miejscu (w rowie).
Wszystko w relacji, na którą juz teraz zapraszam (całość oraz pozostałe rajdy tegorocznych RSMP dostepna będzie pod koniec sezonu na płycie DVD). Niebawem wrzucę relację w niskiej rozdzielczości, żebyście stestowali co nagrałem :wink:

Zapowiedź relacji autorstwa Cogonieznajom - to tylko prosta zapowiedź, nie klip) :)
Cogonieznajom
A6

Postprzez Mroowa » wtorek, 14 cze 2005, 18:53

Niewiem dlaczego ale zawsze mi w takich linkach idzie tylko dźwięk obrazu nie widać :/ niema Aro jakiegoś linka żeby to zassac ?
Mroowa
S2000

Postprzez Banan » wtorek, 14 cze 2005, 19:18

Jedno ujecie to dla Ciebie zapowiedz ? Relacja bedzie trwala pol godziny, a zapowiedz to 15 sekund ? :/
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP