RELACJA z 33 RAJDU ELMOT-REMY

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Banan » środa, 20 kwi 2005, 13:06

Na ftp jest ta relacja, czy zamowiles sobie Karcin ? :)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez karcin » środa, 20 kwi 2005, 21:20

Na ftp jest :)
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Mroowa » środa, 20 kwi 2005, 23:17

FTP Playera rozumiem :] ale nie działa wam tyż ?
Mroowa
S2000

Postprzez Cogonieznajom » środa, 20 kwi 2005, 23:26

karcin napisał(a):Na ftp jest :)

no własnie jest chyba problem-bo ładowałem go na ftp'a i cały czas na 50% Total Commander "rwał" połączenie. Nie załadował się chyba cały:/ Jeżeli się mylę-to Karcin zapodaj jakimś linkiem albo cóś (skoro widziałeś).
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez karcin » czwartek, 21 kwi 2005, 22:28

No ja niewidziałem całego tylko 100MB chyba jest :) a linka nie mam bo mi niedziala FTP Playera niestety :( Cogonieznajom dobre wybierasz miejsca do oglądania ale nie to robienia relacji takie jest moje zdanie :) Pewnie wybierasz takie miejsca ktore Tobie sie podobają ale w kamerze to wyglada troche inaczej. Gdzieś przeczytałem że aby zrobić dobre zdjęcie na rajdzie niemożna oglądać Rajdu bo sie nieuda, więc coś w tym jest :) Ale lepiej bym tego niezrobił
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Banan » czwartek, 21 kwi 2005, 22:37

Przez wizjer sie nieciekawie oglada rajd... :/
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez PawelRally » czwartek, 21 kwi 2005, 22:49

Dokładnie, robiąc zdjęcia na Mazowieckim, byłem tak skupiony że wogóle nie zwracałem uwagi na to żeby popatrzeć jak załoga jedzie, nawet się nie odwracałem po zrobieniu zdjęć :oops: :roll:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Cogonieznajom » czwartek, 5 maja 2005, 12:31

dziś moja kochana dziewczyna chce mi kupić profesjonalny statyw pod kamerę :!: :!: Jest zajebista :D Więc Elmot będzie kręcony juz 'prawie' jak przez tych z TV 8) Na pewno wrzucę relacje :twisted:

ps.dziękuje "D"
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Raven » czwartek, 5 maja 2005, 17:47

Ze statywu tez trzeba sie nauczyc krecic, ja jeszcze nigdy nie uzywalem statywu i na razie nie czuje takiej potrzeby. Zwlaszcza, ze trzeba to noscic czasami po kilka km :)
No i oczywiscie trzeba miec kase na taki statyw, a jak na razie mam inne priorytety.
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez Cogonieznajom » czwartek, 5 maja 2005, 20:58

Raven napisał(a):Ze statywu tez trzeba sie nauczyc krecic, ja jeszcze nigdy nie uzywalem statywu i na razie nie czuje takiej potrzeby. Zwlaszcza, ze trzeba to noscic czasami po kilka km :)
No i oczywiscie trzeba miec kase na taki statyw, a jak na razie mam inne priorytety.

statyw juz mam...a z nim masę zmartwień przybyło:P Byłem spróbować dziś na zapoznaniu na patelni w Walimiu i... powiem, że ciężko będzie:( Ale dam radę:D Nie od razu Kraków zdbudowano:D

ps.DZIĘKUJE JESZCZE RAZ "D"
Cogonieznajom
A6

Postprzez Szambelan » czwartek, 5 maja 2005, 21:26

Profesjonalny statyw ?? Oj, drogo było. Nasza ekipa czasem używa statywu vel. drabiny w miejscach niebezpiecznych i trudno dostępnych. Kiedyś się bawiłem statywem, znaczy obracałem nim, ale szybko przeszło.
Szambelan
N3

Postprzez krs-1 » czwartek, 5 maja 2005, 22:13

Tak jak pisze Raven, ze statywem nie bedzie lekko:) Tez mi sie wydawalo, ze on bedzie krecil sam:) Tymczasem stojac blisko drogi, gdize predkosc katowa jest duza, plynne oborcenie sie ze statywem i nie przewrocenie sie o jego nozki jest trudne:)

Dla mnie statyw to jedynie statyczne ujecia....
Pozdrawiam i powodzenia
krs-1
N1

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 8 maja 2005, 18:19

...statyw w połączeniu z ujęciami "z ręki"... na razie wszystko jest nagrane. Teraz czas na montaż :D Zobaczymy jak wyszło :o
Cogonieznajom
A6

Postprzez rallyfahrer » niedziela, 8 maja 2005, 18:34

Cogonieznajom: Czekam z niecierpliwością na film z Elmotu, szczególnie na ujęcia z wieczornego startu odcinka Walim - Kamionki :) ... p.s. Sorki, że się nie pożegnałem ale musiałem się zmyć w miejsce wypadku Staniszewskiego :) Pozdrawiam
rallyfahrer
N2

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 8 maja 2005, 19:00

no ja też mam nagrane auto Staniszewskiego zaraz po dzwonie :shock: (dla tych, którzy nie wiedzą co się stało-100 metrów po starcie do oesu Staniszewski wpadł w poślizg na delikatnym łuku i tyłem uderzył w drzewo. Lancer stoczył sie łagodnie z niewielkiej skarpy i został na łące. Załoga cała i zdrowa :) Ujęcia auta po dzwonie będą w relacji (plus dla safeciarzy za rozganianie tłumów ludzi, którzy powaznie zagrażali bezpieczeństwu nadjeżdżających załóg!)
Cogonieznajom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP