Moderator: SebaSTI
RajducH napisał(a):no u nas to ostatni ocoraz ciezej z rajdami, warszawski malo kiedy jest widowiskowy, nawet na szutrze
golden napisał(a):a ja chcialbym posluchac panow co tak prawili w kwietniu, ze bedzie megafajnie bez wurcow ale za to z pelikanem hehe ajak (notaaa bennnee prawie nie konczy niczego) w s1600 w RSMP - no sumo i jego banda siedza ciHo jak makiem zasial na zadupiastej lace za 7 gorami i morzami gdzie psy dupami szczekaja
No tera to zes przesadzil....tomi_kl napisał(a):A Leszkowi niech kaza w 2005r jezdzic do tyłu , to moze nasza szalencza Nka czyli Bełtowski i inne Maciejewskie i Oleksowicze go dojdą...
sumo napisał(a):...miescina gdzie na noc asfalt zwijają zeby nikt z poza województwa go nie ukradł...
qbus napisał(a):sumo napisał(a):...miescina gdzie na noc asfalt zwijają zeby nikt z poza województwa go nie ukradł...
Przecież Golden nie jest z Wrocławia![]()
Golden dla mnie ten sezon był naprawde fajny. Rajd Polski był fantastycznym rajdem. Jedyne co nie jest fajne to to że tych eliminacji było tak mało i były one rozłożone w tak krótkich odstępach czasowych.
golden napisał(a):sumo kurcze ale mnie nadal nie zrozumiales nie mam nic do twojego miasta bron boze na pewno - nie wiem skad ci to przyszlo do glowy ale jestes wyczulony widze - po prostu napisalem ze siedzisz cicho..................
ale sie przyznaj ze sie cieszyles przed elmotem i jakos teraz nie jest kolorowo i siedzisz z tego powodu cicho ot cala sprawa
sumo napisał(a):
Chcialem wlasnie tej rywalizacji w N4... bo byly pomowienia ze kuzaj mial MP tylko dlatego ze jezdzil w WuRCu - no tak zgadzam sie. Ale wsiadl do Enki i tez zdobyl MP... mysle ze to niedowiarkom rozwialo wszelkie watpliwosci - wlasnie dlatego bylem za zakazem WRC.
lordpix napisał(a):sumo napisał(a):
Chcialem wlasnie tej rywalizacji w N4... bo byly pomowienia ze kuzaj mial MP tylko dlatego ze jezdzil w WuRCu - no tak zgadzam sie. Ale wsiadl do Enki i tez zdobyl MP... mysle ze to niedowiarkom rozwialo wszelkie watpliwosci - wlasnie dlatego bylem za zakazem WRC.
No dobra Kuzaj udowodnił, ma tytuł. to dawać wrc spowrotem!![]()
mógłby wystąpić na warszawskim w wrc (jakby mu pozwolili), mistrzem juz jest, a kibiców by może przyciągło więcej.
ja bym tak chciał, chyba by się nic złego nie stało...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości