Moderator: SebaSTI
robsol napisał(a):jak uzbieraja z tegorocznej edycji to bedziemy mieli runde WRC w 2014 u nas .![]()
robsol napisał(a):Mi wydaje sie ze juz oferte dostai tylko czekaja na potwierdzenie czy pzm bedzie mial na wpisowe, jak uzbieraja z tegorocznej edycji to bedziemy mieli runde WRC w 2014 u nas .Ta z 2009 bardzo mi sie podobala
![]()
i chetnie bym tam pojechaljezcze raz
![]()
rallyfun napisał(a):robsol napisał(a):Mi wydaje sie ze juz oferte dostai tylko czekaja na potwierdzenie czy pzm bedzie mial na wpisowe, jak uzbieraja z tegorocznej edycji to bedziemy mieli runde WRC w 2014 u nas .Ta z 2009 bardzo mi sie podobala
![]()
![]()
To tak nie dziala bez kasy nie siadasz nawet do stolu, poza tym z samej kasy pzm nie wytarczy na wpisowe, czytalem gdzies ze nasza kandydtura jest bardzo mocna finansowo i praktycznie zaklepana.
robsol napisał(a):rallyfun napisał(a):robsol napisał(a):Mi wydaje sie ze juz oferte dostai tylko czekaja na potwierdzenie czy pzm bedzie mial na wpisowe, jak uzbieraja z tegorocznej edycji to bedziemy mieli runde WRC w 2014 u nas .Ta z 2009 bardzo mi sie podobala
![]()
![]()
To tak nie dziala bez kasy nie siadasz nawet do stolu, poza tym z samej kasy pzm nie wytarczy na wpisowe, czytalem gdzies ze nasza kandydtura jest bardzo mocna finansowo i praktycznie zaklepana.
Jak potwierdzi pzm budrzet to rajd sie odbedzie , dostali napewno termin do ktorego maja podac odpowiedz i tyle . To nie jest restauracja zeby cos sobie zaklepac mozna bylo. Kto ma kase ten na rajd. FIA poszla na reke naszym i dala im czas aby dograc kase na wpisowe, jak sie nie uda to niestety rajd sie odbedzie ale nie unas.
wrc1600 napisał(a):Jak ktos wyzej napisal bez zatwierdzonego budzetu FIA nie siada nawet do rozmów i na nikogo nie czeka a tym bardziej nie idzie kandydackim rajdom na reke jesli nie maja w tym interesu. Zwlaszcza ze chca utrzymac tylko 12 rajdów wiec Polski odbylby sie kosztem 2 z obecnego kalendarza, o ile Grecy maja problemy finansowe o tyle Sardynia latwo nie odpusci zwlaszcza ze Quatar zainwestowal wielkie pieniadze na Costa Smeralda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości