Moderator: SebaSTI
HenriS12B napisał(a):Niedziela jest oklepana, bo Puchar Polski jedzie. Wyglada na to, że od zawsze na świdnickim boją się puścić pucharowiczów na takie partie jak Michalkowa czy objazd jeziora w Zagorzu, a szkoda...
kubicafan1 napisał(a):panowie ostatni i pierwszy raz byłem w 2005 także pytam doświadczonych
1.gdzie będą lecieć szybko i żeby były fajne partie?
2. co lepiej 2 dnia walim czy srebrna góra?
HenriS12B napisał(a):Niedziela jest oklepana, bo Puchar Polski jedzie. Wyglada na to, że od zawsze na świdnickim boją się puścić pucharowiczów na takie partie jak Michalkowa czy objazd jeziora w Zagorzu, a szkoda...
HenriS12B napisał(a):Filantrop marudzisz niebywale. W sobotę masz prawie godzinę zeby sie przenieścic miedzy Walimiem a Sierpnicą i widzisz dwa oesy w pętli. Mam wrażenie, że Ciebie w pełni zadowoliłyby takie oesy jak w niedziele przejeżdżane trzykrotnie. Jak dla mnie, to nie mogłoby być juz nic gorszego, podobnie jak dla podejrzewam większości użytkowników tego forum.
kubicafan1 napisał(a):dzięki filantrop za informacje co do niedzieli ale ja potrzebuje soboty a mnie interesuje odcinek świerki kamionki czy tam coś jest godnego uwagi
filantrop napisał(a):no...mega rewelacyjny ten harmonogram...dwie pętle...jak uda się zobaczyć trzy odcinki w ciągu dnia to bedzie dobrze...szkoda że nie zrobili dwóch oesów po 50 km jak w meksyku. byłby spokój ze zmianą miejscówki...ktoś się dziwił dlaczego rajd staruje o 12???ty byś się zdziwił jakby się zaczął o 8 i skończyl o 13..i co tu wtedy z sobą zrobić? jeździć przez trzy godziny i szukać miejsca na niedziele?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości