wojtisek1 napisał(a):Jestem z Olsztyna , mam zamiar jutro przyjechać na oglądarke. Chciałem oglądać i przemieszczać się między 1-wszym i 3-cim oesem w pętli w okolicy miejscowości Paraszyno. I teraz pytanko -jak między tymi odcinkami wyglądaja te drogi , dysponuje niestety przednionapędówką .
Dzisiaj w Luzinie śnieg nie padał drogi są przejezdne dasz radę się przemieścić z przednim napędem pomiędzy dwoma Oesami tylko pamiętaj o szufli i łopacie, którą trzeba wpakować do bagażnika a jest ona potrzebna aby zrobić sobie miejsce na poboczu w celu zaparkowania samochodu innej opcji nie ma ja nie widzę wiem, że dużo ludzi tak zrobi, że będzie najpierw przy dworku w Paraszynie na tym zakręcie 90 stopni a potem się przemieści na OS Luzino można nawet szybko się przemieścić ze Strzebielina do Luzina czy to krajową 6 czy to tzw. polną drogą przez Charwatynie i wtedy się wyjedzie w Luzinie na ulicy Strzebielińskiej a tam rzut beretem na koniec trasy Oesu Luzino. Można także pojechać i zaparkować swój samochód przy motelu Czardasz jest tam duży parking odśnieżony i kilkaset metrów się przejść na trasę rajdu a jak się pójdzie jeszcze tyle w stronę końca odcinka od strony motelu Czardasz emocje gwarantowane nie dość że zabudowania blisko jest bardzo bardzo wąską to w tym lesie za zabudowaniami jest tak wąsko że ja ledwo co swoim przejechałem a na dodatek jest tam mała hopa i dół, że jak ktoś tego miejsca nie zna to przy dużej szybkości może sobie pojechać prosto na polane

)