Kajetan Kajetanowicz

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez s1quattro » czwartek, 11 lis 2010, 18:42

wojo02 napisał(a):
micz napisał(a):z ciekawostek

SPRT rozwiązało umowę z Kajetanem Kajetanowiczem zwalniając go z funkcji kierowcy w tym zespole.

Oficjalnego komunikatu jeszcze nie ma, ale Kajto w przyszłym sezonie nie będzie kierowca tego teamu. Uspokajam-Kajto będzie jeździł. Nie wiadomo jednak jeszcze jakim autem. Pozostali partnerzy zespołu nie zmienili się.

ja ci powiem jakim autem:C2R2 po bębnach :(

Hehe... Może tavrią Ryśka Pluchy?? Nie opowiadajcie już bzdur. Niedługo wszystko się wyjaśni :wink:
Obama: W takich chwilach wszyscy jesteśmy rajdowcami :D
s1quattro
N3

Postprzez Siadły » czwartek, 11 lis 2010, 18:43

wojo02 napisał(a):

Nie wiem, na ile traktować ten wpis jako żart więc też odpiszę niezbyt poważnie.

Jeżeli by się okazało, że mistrz polski nie może zebrać kasy na kontynuowanie kariery, to chyba założę związek "Pierd... rajdy, zostań ninja".

Śmieszne? Smutne? Nie wiem.
Siadły
N2

Postprzez Booogi » czwartek, 11 lis 2010, 19:13

Siadły napisał(a):
wojo02 napisał(a):

Nie wiem, na ile traktować ten wpis jako żart więc też odpiszę niezbyt poważnie.

Jeżeli by się okazało, że mistrz polski nie może zebrać kasy na kontynuowanie kariery, to chyba założę związek "Pierd... rajdy, zostań ninja".

Śmieszne? Smutne? Nie wiem.

Już nie lamentujcie tak, bo jakby nie miał lepszych alternatyw, to zostałby w SPRT. Na pewno chcieliby go tam zatrzymać.
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez rallyfan2 » czwartek, 11 lis 2010, 19:22

Ja też nie sądzę że to SPRT z niego zrezygnowało tylko Kajto. Sezon się jeszcze dopiero nie skończył a już zaczyna się lamentowanie, poczekajcie chociaż do nowego roku, albo do warszawskiej barbórki.
rallyfan2
A6

Postprzez Marko Rally » czwartek, 11 lis 2010, 19:26

Tak też myślę, nie wyrzuca się z zespołu kierowcy za to że wyjeździł Mistrzostwo kraju, no chyba że to jest Polska :mrgreen: tu wszystko się może zdarzyć czego nie rozumieją inne narody. Np francuzi nie mogą zrozumieć jak to jest że w Polsce wydajemy więcej kasy niż zarabiamy, a nas to nie dziwi, to normalne przecież jest.
Poważnie to myślę że będzie niespodzianka co do Kajta, niespodzianka na lepsze. Z niecierpliwością czekam na oficjalne info.
Marko Rally
N3

Postprzez micz » czwartek, 11 lis 2010, 19:51

madra ksiega mowi - sprt zrezygnowalo z uslug Kajto,a nie odwrotnie. Dziwne to,ja tego nie rozumiem.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Booogi » czwartek, 11 lis 2010, 19:57

micz napisał(a):madra ksiega mowi - sprt zrezygnowalo z uslug Kajto,a nie odwrotnie. Dziwne to,ja tego nie rozumiem.

Zrezygnowali z Kajto w uznaniu dla jego zasług oraz żeby umożliwić mu dalszy rozwój - może tak to rozumieć.
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez fotorobart_pl » czwartek, 11 lis 2010, 20:24

Marko Rally napisał(a):Tak też myślę, nie wyrzuca się z zespołu kierowcy za to że wyjeździł Mistrzostwo kraju(...)

można jak "sodówka" do głowy uderzy :D
Powyższy post jest opinią autora tylko w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn.
http://www.fotorobart.pl/ Obrazek
fotografia rajdowa i nie tylko...
fotorobart_pl
A5

Postprzez wojo02 » czwartek, 11 lis 2010, 21:00

rallyfan2 napisał(a):Ja też nie sądzę że to SPRT z niego zrezygnowało tylko Kajto. Sezon się jeszcze dopiero nie skończył a już zaczyna się lamentowanie, poczekajcie chociaż do nowego roku, albo do warszawskiej barbórki.

Tu może być pies pogrzebany: na stronce kajto.pl barbara jest w planach a na SPRT w kalendarium nie figuruje...
wojo02
N2

Postprzez TGR » czwartek, 11 lis 2010, 21:11

Kajto jeżdżąc w przyszłym roku subaryną, nie ma szans na ponowne zdobycie tytułu MP. Nie ma także szans za granicą, o ile oczywiście zdecyduje się tam na starty. Co więc mu pozostaje? Trzymanie się Lotosu, jako głównego sponsora i zmiana samochodu na S2000.
TGR
A5

Postprzez corados » czwartek, 11 lis 2010, 21:50

Kajto jeżdżąc w przyszłym roku subaryną, nie ma szans na ponowne zdobycie tytułu MP

Tak samo nie miał mieć szans na majstra w tym sezonie :roll: Myślisz,że nagle polscy kierowcy w S-2000 zwiększyliby tempo? N-ką się da tylko trzeba umieć pokazali to i Bryan i Kajto[/list]
corados
A6

Postprzez TGR » czwartek, 11 lis 2010, 22:08

Nie umniejszając tegorocznego sukcesu Kajta, nie wiadomo, co by było, gdyby Bouffier zaliczył u nas pełen cykl. Wydaje mi się jednak, że nawet zajęcie drugiego miejsca, przy pełnych startach Bouffiera, byłoby dla subaru sukcesem. A co do ubiegłego roku ? Cóż, to tylko świadczy o poziomie naszych kierowców :D
Ostatnio edytowano czwartek, 11 lis 2010, 22:28 przez TGR, łącznie edytowano 1 raz
TGR
A5

Postprzez cycolina » czwartek, 11 lis 2010, 22:22

SPRT rozwiązało umowę z Kajetanem Kajetanowiczem zwalniając go z funkcji kierowcy w tym zespole.

Oficjalnego komunikatu jeszcze nie ma, ale Kajto w przyszłym sezonie nie będzie kierowca tego teamu. Uspokajam-Kajto będzie jeździł. Nie wiadomo jednak jeszcze jakim autem. Pozostali partnerzy zespołu nie zmienili się.

Podaj powody:)
Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet byle by były rytmiczne;)
cycolina
N2

Postprzez MisiekClio » czwartek, 11 lis 2010, 23:38

cycolina napisał(a):

Podaj powody:)

Ja to widze tak:
jezeli Kajto sam odszedl to z powodow sportowych - zlapal lepsza opcje i chwala mu za to.

Ale jesli to Subaru rozwiazalo umowe to najwyrazniej sa to powody poza-sportowe, co oznacza ze nigdy nie dowiemy sie jak bylo naprawde.
Profesjonalnie robilo sie to kiedys tak:
a) wydawane bylo oswiadczenie o zmianie kierunku rozwoju oraz zyczenia wielu sukcesow w dalszych przedsiewzieciach
b) dodatkowo puszczana byla "kontrolowana plota" zawierajaca jakies tam pobiezne info, ciut pikantniejsza, co by zadowolic wszystkich zadnych sensacji lub dociekliwych.

W ten sposob ten prawdziwy powod pozostaje znany naprawde waskiej garstce osob i rzadko wychodzi na swiatlo dzienne.
MisiekClio
N3

Postprzez wojo02 » piątek, 12 lis 2010, 20:04

No i co, wyjaśniło się coś? Na oficjalnych stronkach cisza.
wojo02
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP