Po karnety kibica ,lepiej wybrać sie do świdniy troche wczesniej przed rajdem,bo w zeszłym roku ciezko je bylo dostac u ludzi stojacych na bramkach no i w BOK tez byly jzu braki na dzien przed rajdem.
mam pytanko: Czy droga przez walim bedzie przejezdna az do rzeczki ,podobnie jak w zeszlym roku??chodzi mi o ta główną prowadzcą przez walim,oesy są rozgrywane po bokach drogi po lewej"patelnie" po prawej "oes do/z kamionek"
Gdzies błysnął mi przed oczami tekst jednego z formumowiczów,ze zawsze stara sie łazić "krzakami" zeby nie płacic za wejscie na oes,albo na o.testowy... Jezeli ktoś tak robi to jest zwykłym snobem,ktory na forach narzeka na sytuacje polskich rajdów.Ja wlasnie po za PZM-łotem obwiniam takie osobinki za to ze sytuacja polskich rajdów jest taka jak jest.Wszedzie gdzie rajdy sa na jakims poziomie sa opłaty za parkingi,wejscia na oesy,WC...itd. Jak nie masz az tyle kasy zeby wydać te 20 zł na oglądarke rajdu,to śledź wyniki w necie i czekaj na fotki i jakies filmiki,ale sądze ze skoro masz kase na płacenie za korzystanie z netu,na ubrania w barwach Fabrycznych Team-ów z RSMŚ,to jednak jesteś SNOBEM i wszedzie wbijasz sie na krzywy ryj....smutne ale prawdziwe!