Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Łukasz » środa, 11 maja 2005, 20:03

Sprzedał komuś liścia czy nie sprzedał - co to ma za znaczenie :?: Jak sprzedał to nie bez powodu. Są niestety ludzie którzy potrafią sobie z pogrzebu zrobić jaja.
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez darekH » środa, 11 maja 2005, 23:31

No tak czytam i czytam, i oczom nie wierze,
Łukasz napisal
Sprzedał komuś liścia czy nie sprzedał - co to ma za znaczenie

Naprawde, Leszek Kuzaj to jest w tej chwili kierowca nr 1 w Polsce, niestety powtarzam niestety reszta mimo wszystko nie potrafi go dojsc, i gdyby nie to ze zaryzykowal jazde na maxa, uszkodzonym autem, to pewno elmot bylby kolejna miazga dla reszty zawodnikow, i pisze to mimo tego ze nie jestem fanem tego zawodnika. Po prostu jak na jednym os sie wklada 15-16sek to jest przeciez przepasc. Ale wracajac, mimo tego ze jest najszybszy na te chwile, to nie znaczy ze mu wszystko wolno, co znaczy ze nie ma znaczenia ze jak to kolokwialnie ujales "sprzedal liscia" dla mnie to jest postawa niegoda sportowca, a tu w dodatku profesjonalnego sportowca. Ja nie znajduje zadnego usprawiedliwienia, jezeeli takow zdarzenie mialo miejsce, jest takie powiedzenie "madrzejszy glupszemu ustepuje" jak widac dla Leszka Kuzaja obce...

MarCCino napisal "
A co do tego kolesia co podobno wylapal to ma nauczke ze czasami lepiej milczec.

A za przeproszeniem a co to Kuzaj jest k***a egzekutor co ma prawo samosadow. Ja pierdziele, naprawde opamietajcie sie ludzie, o czym wy mowicie, nie moze byc przyzwolenia na takie rzeczy w sporcie. Sa emocje to fakt, ale nic nie usprawiedliwia podnoszenia reki na druga osobe. Ktos zaraz powie ze tak krewki charakter, itd...dupa g***o mnie to obchodzi, stosowanie zasady oko za oko, zab za zab to bylo wieki temu.

Na koniec powiem tylko ze znowu Kuzja mnie rozczarowal, jezdzi naprawde szybko , ale niestety w mojej skromnej opinii cos tam z glowa jest nie tak, bo juz to ze ryzykowal jadac niesprawnym autem to jest jedno, ale ze podniosl reke na czlowieka, to drugie...
tak wiec pod wzgledem czysto sportowym , bylo szybko widocznie za szybko, ale pokazal potencjal ale pod wzgledem profesjonalizmu, i ogolnego wrazenia po fakcie to u mnie duuuuuzy minus.
gg:3048339
darekH
N2

Postprzez 206-XS » środa, 11 maja 2005, 23:59

Zakonczmy juz ten temat. Nikt z nas nie jest w stanie postawic sie w sytuacji Leszka...po takim dzwonie nie do konca mogl wiedziec co robi...Dajcie mu juz swiety spokuj
206-XS
N3

Postprzez !ADI! » czwartek, 12 maja 2005, 09:51

Ciekawe jakbyście zareagowali, gdyby jakiś piłkarz po meczu sprzedał liścia waszemu dziecku!

A jak czulibyście się Wy, ja miejscu tego dziecka.

I jeżeli to jest prawda i byli świadkowie, to ten co dostał liścia powinien iść z tym do sądu. I co? Myślicie. że ktoś by powiedział "Był po wypadku, mógł uderzyć".

Czy z jest ktoś taki, z kogo się nik nie śmiał. I co, od razu jeb$#*#@cie go po głowie??
!ADI!
S1600

Postprzez OZ » czwartek, 12 maja 2005, 10:10

Wy to jacys swieci chyba jestescie i sie nie biliscie nigdy czy cos. Ja tam nie wiem jaka jest prawda, ale juz wszyscy osadzili Kuzaja i jest zly. Niestety on to chyba ma w...
A tak na marginiesie, jak sie chama nie nauczy zeby sie nie smial z cudzego nieszczescia, to potem bedzie staruszkom torebki na ulicach wyrywal i kulawych podcinal.
OZ
N1

Postprzez GrYzLy » czwartek, 12 maja 2005, 11:44

Jak sie chama nie nauczy.. to sie potem takim Kuzajem staje...
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez Mroowa » czwartek, 12 maja 2005, 12:15

Yeee
Niema to tamto Kuzaj wypakował - i już połowa forum w euforii dzwoni po czuje presję, ktoś dostał liścia a tu już stwoarzyszenie brata Alberta z Matką Teresą na Czele. Ale Pan Kuzaj nie powinien tak postąpic ponieważ druga strona może z tym pójść do sądu.

Dajcie sobie ludziska na looz dostał strzała to dostał ktoś mu zabronił uniknąć ciosa albo oddać nikt. Zresztą ja jakoś niewidzę żeby tak ten ala "poszkodowany" się wypowiadał więc niema tematu.

Jak na Walimiu się lali to wszyscy byli happy a tutaj że kolo strzała dostał to wielkie Halo.

Wpłacilibyście coś na Sztukę zamiast marudzić od rzeczy :]
Mroowa
S2000

Postprzez Marek106 » czwartek, 12 maja 2005, 12:50

Jestem w szoku, są takie gnojki, które potrafią się śmiać jak załoga na rajdzie konkretnie dzwoni!!! Ogólnie jestem za słownym rozwiązywaniem wszelkich problemów i konfliktów. W tej jednak sytuacji sam bym temu kolesiowi łeb otworzył... Fanem Kuzaja nigdy nie byłem, wręcz go nie lubiłem. Była gadka że ciul i nie potrafi jeździć. Miał WRC i nie woził nim tylka, to mówili, że ma lepsze auto i tyle. Wsiadł do Nki i złał wszystkich, to znowu gadka, że nie, że Lesiu nie potrafi, że ta Subarka to o wiele lepsza od Evosów, itd... Teraz przydzwonił i już ploty, że on się nie nadaje,itd... Chyba zostanę jego fanem, tak na przekór, bo już nie mogę słuchać tych głupot. Wszyscy mu zazdroszczą i tyle. Dla mnie śmieszny to jest Kuchar, który jechał jak baba,fakt nie przydzwonił, ale tempo miał wolniutkie. Może auto nowe, ale czemu taki Gabryś po przerwie nawet Lubiaka przeskakiwał? Aż mnie trochę poniosło, sorry.

Peace
Marek106

Postprzez OZ » czwartek, 12 maja 2005, 16:30

GrYzLy napisał(a):Jak sie chama nie nauczy.. to sie potem takim Kuzajem staje...

Napewno chlopie bedziesz mial okazje na Polskim, zeby mu to w oczy powiedziec
OZ
N1

Postprzez Ohlins » czwartek, 12 maja 2005, 17:33

OZ napisał(a):
GrYzLy napisał(a):Jak sie chama nie nauczy.. to sie potem takim Kuzajem staje...

Napewno chlopie bedziesz mial okazje na Polskim, zeby mu to w oczy powiedziec

no i co kuzaj mu przywali?? Gryzly zgłosi sprawe do sądu i to napewno ochłodzi zapał kuzaja, jesli to prawda ze komus przywalił to dlamnie kuzaj jest mega wiur.
Ohlins
A6

Postprzez mda » czwartek, 12 maja 2005, 18:15

popieram, co z tego ze jest rajdowcem...jest normalnym czlowiekiem i obowiazuja go rowniez kary takie jak narmalnych ludzi..
Gryzly popieram towje zdanie... :P
Ostatnio edytowano czwartek, 12 maja 2005, 23:14 przez mda, łącznie edytowano 1 raz
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez OZ » czwartek, 12 maja 2005, 18:21

Tak, tak. Do sadu koniecznie. :lol: :lol: :lol:
I tylko zeby kare smierci dostal, albo conajmniej miliard dolarow grzywny. :lol:
OZ
N1

Postprzez mda » czwartek, 12 maja 2005, 18:23

nowy, a taki odwazny...co ucieszylbys sie gdyby tobie kuzaj w gebe dal??
i upokorzyl przy kolegach? milo by tobie bylo...takie to smieszne??
dzieciaka uderzyl, rozumiem kogos starszego ...ale dziecko?? za to di sądu powinien isc..i odpowiadac tak jak kazdy za pobicie dziecka..
Ostatnio edytowano czwartek, 12 maja 2005, 23:15 przez mda, łącznie edytowano 1 raz
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez Cobra » czwartek, 12 maja 2005, 18:34

ja pierdziele nie widzicie jak bez sensowna jest ta dyskusja, za chwile bedizemy dyskutowac czy dziecku mozna dac klapsa, czy 13 latek to dziecko, jaka kare przewiduje dla kuzaja kodeks karny i co powinien zrobic z nim pzm ot, fia sam pan bog. Skoro ofiara tej straszliwej agresji kuzaja nie zada od niego sprawiedliwosci tzn ze zrozumiala swoj blad i uznala ze kuzi mial do tego prawo czy jak to sobie nazwiecie mam to gdzies. skoro koles kuzaja nie skarzy to my tym bardziej nie powinnismy sie zajmowac takimi duperelami ktore w zaden sposob zadnego z nas nie dotycza. takze skonczmy tu pieprzyc o przemocy i innych bzdetach bo sie z tego robia jakies "rozmowy w toku" "wybacz mi" i bog wie co jeszcze i zacznijmy spowrotem gadac o sporcie bo chyba po to sie tu wszyscy spotykamy
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez enka » czwartek, 12 maja 2005, 18:51

Jejku ale się uczepiliście! Przecież nie wiadomo czy to prawda jest! W zeszłym roku jak Kuzaj zlał Pacaka i pisali nawet o tym w gazetach to nikt aż tak się tym nie emocjował. Co to da, że tu będziecie dyskutować czy kara mu się należy czy nie, jak pewnie tego nie zrobil. Jakby to była prawda to już w SE na pierwszej stronie by był. Dajcie spokój bo to nudne!
enka
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP