No tak czytam i czytam, i oczom nie wierze,
Łukasz napisal
Sprzedał komuś liścia czy nie sprzedał - co to ma za znaczenie
Naprawde, Leszek Kuzaj to jest w tej chwili kierowca nr 1 w Polsce, niestety powtarzam niestety reszta mimo wszystko nie potrafi go dojsc, i gdyby nie to ze zaryzykowal jazde na maxa, uszkodzonym autem, to pewno elmot bylby kolejna miazga dla reszty zawodnikow, i pisze to mimo tego ze nie jestem fanem tego zawodnika. Po prostu jak na jednym os sie wklada 15-16sek to jest przeciez przepasc. Ale wracajac, mimo tego ze jest najszybszy na te chwile, to nie znaczy ze mu wszystko wolno, co znaczy ze nie ma znaczenia ze jak to kolokwialnie ujales "sprzedal liscia" dla mnie to jest postawa niegoda sportowca, a tu w dodatku profesjonalnego sportowca. Ja nie znajduje zadnego usprawiedliwienia, jezeeli takow zdarzenie mialo miejsce, jest takie powiedzenie "madrzejszy glupszemu ustepuje" jak widac dla Leszka Kuzaja obce...
MarCCino napisal "
A co do tego kolesia co podobno wylapal to ma nauczke ze czasami lepiej milczec.
A za przeproszeniem a co to Kuzaj jest k***a egzekutor co ma prawo samosadow. Ja pierdziele, naprawde opamietajcie sie ludzie, o czym wy mowicie, nie moze byc przyzwolenia na takie rzeczy w sporcie. Sa emocje to fakt, ale nic nie usprawiedliwia podnoszenia reki na druga osobe. Ktos zaraz powie ze tak krewki charakter, itd...dupa g***o mnie to obchodzi, stosowanie zasady oko za oko, zab za zab to bylo wieki temu.
Na koniec powiem tylko ze znowu Kuzja mnie rozczarowal, jezdzi naprawde szybko , ale niestety w mojej skromnej opinii cos tam z glowa jest nie tak, bo juz to ze ryzykowal jadac niesprawnym autem to jest jedno, ale ze podniosl reke na czlowieka, to drugie...
tak wiec pod wzgledem czysto sportowym , bylo szybko widocznie za szybko, ale pokazal potencjal ale pod wzgledem profesjonalizmu, i ogolnego wrazenia po fakcie to u mnie duuuuuzy minus.