Moderator: SebaSTI
Wilu napisał(a):optymizm powiem mi się powiększył, po tym co się dzieje na Agapicie, jestem spokojny o losy rajdu polski.
Banan napisał(a):I dalej ci co sa blizej Olsztyna niz Klodzka twierdza, ze tam powinna sie odbywac runda ME 20 ? W ogole nie wiem pod jakim wzgledem Kormoran dostal ME polnocnem, czy cos tam...
solota napisał(a):pamiętam zeszłoroczny warszawski jak Gabryś mówił, że ktoś jechał z przeciwka, ale bylo szeroko i naszczeście sie wymineli![]()
to troche źle, że ktoś wogóle ocenia przyszłoroczny Rajd Kormoran, który oczywiście jeszcze sie nie rozpoczął, a nawet nie skończył. Poczekamy zobaczymy, jak spieprzą sprawę to sie pożegnają z ME, a jak nie to nie spoko bedzie
speed-x napisał(a):Banan napisał(a):I dalej ci co sa blizej Olsztyna niz Klodzka twierdza, ze tam powinna sie odbywac runda ME 20 ? W ogole nie wiem pod jakim wzgledem Kormoran dostal ME polnocnem, czy cos tam...
zamilcz choć raz w poważniejszych sprawach,bo po tym twoim tekście na rallyonline ,że "Najlepiej to jakby Warmie i Mazury wziela sobie Rosja - Przynajmniej wstyd w rajdach bylby dla Rosji a nie dla Polski kurde jego mac." to nie wiem juz kogo bardziej mi żal ,czy tych którzy muszą to czytać czy bardziej ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości