Moderator: SebaSTI
djescape napisał(a):Moim zdaniem sam karnet cenowo ok, ale już vip pass to jakaś gruba przesada
DonCorrado napisał(a):Dla mnie lipa, w takim sensie, że chętnie bym kupił na jeden dzień, już bym nawet za ten jeden dzień dał 30zł ale płacić 59zł jak na jeden dzień przyjechał bym i ewentualnie tylko jeden oes to za dużo. Cenowo na 3 dni wporzadku wg mnie. Ciekawe co to za PW i czy będą do nich zaganiać kijami. Aha lipa tez ze na blokadach np. nie beda sprzedawac tylko gdzies centrum, nie widzi mi sie dymac do centrum extra.
G.. napisał(a):DonCorrado napisał(a):Dla mnie lipa, w takim sensie, że chętnie bym kupił na jeden dzień, już bym nawet za ten jeden dzień dał 30zł ale płacić 59zł jak na jeden dzień przyjechał bym i ewentualnie tylko jeden oes to za dużo. Cenowo na 3 dni wporzadku wg mnie. Ciekawe co to za PW i czy będą do nich zaganiać kijami. Aha lipa tez ze na blokadach np. nie beda sprzedawac tylko gdzies centrum, nie widzi mi sie dymac do centrum extra.
Jeszcze będą "Bilet jednorazowy na odcinek specjalny – 10 PLN" oraz "Bilet jednorazowy do Parku Serwisowego – 10 PLN" dostępne w sprzedaży w trakcie trwania rajdu przy wejściu na Odcinek Specjalny i do Parku Serwisowego.
rafalze-ce napisał(a):Czyli jadac rano bezpośrednio na testowy muszę nadjeżdzac do Rzeszowa ?
Kicha z grzybnia , sory ale będąc w czechach dojeżdżam do testowego i na "bramkach" od Safety kupuję plastik , albo w promieniu 50 km od Żlina na prawie każdej stacji można kupić karnet
Yrtat napisał(a):rafalze-ce napisał(a):Czyli jadac rano bezpośrednio na testowy muszę nadjeżdzac do Rzeszowa ?
Kicha z grzybnia , sory ale będąc w czechach dojeżdżam do testowego i na "bramkach" od Safety kupuję plastik , albo w promieniu 50 km od Żlina na prawie każdej stacji można kupić karnet
Wyżej koledzy napisali, że kupisz bilet za 10 zł przed odcinkiem zaraz. I czy tak lepiej nie kupować na cały rajd? wyjdzie w sumie z testowym 30 zł. Nie liczę przemieszczań między odcinkami w pętli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości