Moderator: SebaSTI
viper napisał(a):Śmieszny jestes. To albo wiesz albo nie wiesz. Wymądrzasz sie ale konkretów to nie podałes. Ja byc moze nie orientuje sie w kwesti szykan dokładnie, ale na filmie pokazałem konkretnie o co chodzi i co jest faktem. Sprecyzuj ilosc szykan kiedy i gdzie była zamiast sie wymądrzać na zasadzie wiem ale nie powiem. Rzuciłeś fakt o ktorym wszyscy wiedza, bo wlasnie na ten temat trwa dyskusja, a ty powiedziałeś masło maślane i nie pisz głupich podtekstów, bo prowokacji nikomu nie potrzeba.
viper napisał(a):Adam 420 napisał(a):zaszybki napisał(a):Sobota chyba nie ma co gadac..R-W znany każdy metr, planuje ustawić sie w okolicach przeleczy- czy ktos może napisać czy byla w tamtym roku szykana na górze?
W zeszłym roku BYŁA szukana na górze.
Zawsze tam jest jak oes idzie od rosciszowa.
viper napisał(a):krugerwd napisał(a):
Jesteś pewien ?
Nie wiem czy dobrze ciebie rozumiem ale jeżeli myślisz o tym parkingu na gorze to tak.
stachniak14 napisał(a):kojarzy ktoś kiedy ostatnio było jechane spadanie do Sierpnicy?
Szukam on boardu z tego miejsca aby zobaczyć jak to wygląda na żywo ale częściej skręcali w prawo na szuter niż jechali na dół:)
stachniak14 napisał(a):Jeśli chodzi o testowy - jest jakiś dojazd do testowego nie od startu/mety?
, to sa chyba twoje słowa, a potem marudzisz ze przeze mnie nie da sie tego czytać, a ja sie nie podoba to nie czytaj.toydols napisał(a):To tak a propos arbitralnych wypowiedzi pewnego kolegi, co to na wszystkim się zna i wszystkie rozumy zjadł i jak to sam kiedyś określił, nie przejmuje się zdaniem tych co się nie zgadzają z jego zdaniem, bo jego zdanie jest najjejsze
viper napisał(a):@ toydls
Przeciez to ty zwróciłeś sie w moim kierunku wiec nie odwracaj kota ogonem. Ja napisałem ogólnie bezosobowo. Siejesz ferment a potem udajesz ,ze ktos to robi. Wystarczyło napisac o szykanie i by było po temacie bez podtekstów, to sa chyba twoje słowa, a potem marudzisz ze przeze mnie nie da sie tego czytać, a ja sie nie podoba to nie czytaj.toydols napisał(a):To tak a propos arbitralnych wypowiedzi pewnego kolegi, co to na wszystkim się zna i wszystkie rozumy zjadł i jak to sam kiedyś określił, nie przejmuje się zdaniem tych co się nie zgadzają z jego zdaniem, bo jego zdanie jest najjejsze
Siejesz ferment jako pierwszy a potem grasz głupa jaki to święty jestes.
SOKÓŁ napisał(a):viper napisał(a):@ toydls
Przeciez to ty zwróciłeś sie w moim kierunku wiec nie odwracaj kota ogonem. Ja napisałem ogólnie bezosobowo. Siejesz ferment a potem udajesz ,ze ktos to robi. Wystarczyło napisac o szykanie i by było po temacie bez podtekstów, to sa chyba twoje słowa, a potem marudzisz ze przeze mnie nie da sie tego czytać, a ja sie nie podoba to nie czytaj.toydols napisał(a):To tak a propos arbitralnych wypowiedzi pewnego kolegi, co to na wszystkim się zna i wszystkie rozumy zjadł i jak to sam kiedyś określił, nie przejmuje się zdaniem tych co się nie zgadzają z jego zdaniem, bo jego zdanie jest najjejsze
Chłopie czy Ty jesteś normalny![]()
![]()
![]()
Liczba postów: 294931 • Liczba wątków: 4071 • Liczba użytkowników: 6031
A Ty wiesz że gościu pisał do CiebieZacznij wreszcie myśleć bo faktycznie coraz mniej mi się chce wchodzić w połowę wątków gdzie się udzielasz a znając życie w przeciwieństwie do Ciebie Elmot będę śledził LIVE ze Świdnicy a nie z przed kompa to chciał bym się kilku rzeczy dowiedzieć
viper napisał(a):@ toydls
martenzyt napisał(a):فمن المستحيل لقراءة
martenzyt napisał(a):فمن المستحيل لقراءة
toydols napisał(a):viper napisał(a):@ toydls
Oczywiście, że to moje słowa. I zrobiłem to z pełną premedytacją. I - tak! Chodziło mi dokładnie o Ciebie o bezbłędny, wielki viperze. I o twoją pewność, że szykana na oesie Rościszów-Walim była zawsze. Owszem - była zawsze, od kiedy Ty interesujesz się rajdami. Wcześniej jej nie było. Ani jednej, ani drugiej.
Jeśli już tak bardzo chcesz się arbitralnie wypowiadać o czymś, to przynajmniej zadaj sobie trud i sprawdź swoją wiedzę w innym źródle. Lub po prostu użyj formy "moim zdaniem".
Tej formy powinieneś używać dość często. Bo dość często forsujesz swoje zdanie, wykłócasz się ze wszystkimi i obrażasz innych, a przy tym piszesz pozbawione sensu banialuki i niesprawdzone informacje. Szykana jest tylko przykładem.
Co do czytania lub nie czytania - od dawna nie czytam tego co piszesz. Powód jest prosty - najczęściej twoje wypowiedzi są, delikatnie mówiąc, pozbawionym składni słowotokiem. Nie mam czasu na czytanie tego. Podobnie nie marnuję czasu próbując dociec o co Ci chodzi, kiedy z kimś się kłócisz. Bo przeważnie chodzi Ci o to, że ma być odwrotnie niż ktoś napisał. Obojętnie zresztą co napisał. Ale skoro to lubisz, a admini to tolerują, to proszę bardzo. Ja mam poważniejsze i ciekawsze zajęcia.
A tak przy okazji - jak piszesz do mnie, to przynajmniej zadałbyś sobie trud przepisania poprawnie mojego nicka.martenzyt napisał(a):فمن المستحيل لقراءة
ما لا يمكن أن تقرأ؟
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości