Rajd Swidnicki -Krause 2015

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Rajd Swidnicki -Krause 2015

Postprzez stachniak14 » wtorek, 7 kwi 2015, 12:48

kojarzy ktoś kiedy ostatnio było jechane spadanie do Sierpnicy?
Szukam on boardu z tego miejsca aby zobaczyć jak to wygląda na żywo ale częściej skręcali w prawo na szuter niż jechali na dół:)

Jeśli chodzi o testowy - jest jakiś dojazd do testowego nie od startu/mety?
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez toydols » wtorek, 7 kwi 2015, 13:43

viper napisał(a):Śmieszny jestes :lol: . To albo wiesz albo nie wiesz. Wymądrzasz sie ale konkretów to nie podałes. Ja byc moze nie orientuje sie w kwesti szykan dokładnie, ale na filmie pokazałem konkretnie o co chodzi i co jest faktem. Sprecyzuj ilosc szykan kiedy i gdzie była zamiast sie wymądrzać na zasadzie wiem ale nie powiem. Rzuciłeś fakt o ktorym wszyscy wiedza, bo wlasnie na ten temat trwa dyskusja, a ty powiedziałeś masło maślane i nie pisz głupich podtekstów, bo prowokacji nikomu nie potrzeba.

Opanuj się. Przez Ciebie nie da się czytać tego forum. Wszystko wiesz najlepiej i wszystkich zalewasz słowotokiem, w którym zasadniczo jest słowotok. Treści za to niewiele.
Nie rozumiesz, że ktoś może mieć inne zdanie niż Ty? Ktoś może mieć inny światopogląd niż Ty? Ktoś może rozumować inaczej niż Ty?
Ja rozumiem, że twoja racja jest najtwojsza i daję Ci prawo do tego. I tego samego oczekuję od Ciebie, choć wiem, że póki co, są to oczekiwania zbyt wygórowane.
Zachowujesz się jak człowiek z DDA.

Tak mi się wyrwało niejako przy okazji. A w odpowiedzi na Twoje zarzuty tyczące się faktów:
viper napisał(a):
Adam 420 napisał(a):
zaszybki napisał(a):Sobota chyba nie ma co gadac..R-W znany każdy metr, planuje ustawić sie w okolicach przeleczy- czy ktos może napisać czy byla w tamtym roku szykana na górze?

W zeszłym roku BYŁA szukana na górze.

Zawsze tam jest jak oes idzie od rosciszowa.

viper napisał(a):
krugerwd napisał(a):
Jesteś pewien ?

Nie wiem czy dobrze ciebie rozumiem ale jeżeli myślisz o tym parkingu na gorze to tak.

Otóż jak już pisałem wczoraj - nie zawsze była tam szykana. Ani jedna, ani druga. To jest fakt niezaprzeczalny. Nie wymyślony. Nie z ostatnich kilku lat, od kiedy o wielki znawco, zawodniku, organizatorze i chodząca encyklopedio rajdów, wielki, wszechwiedzący viperze, zainteresowałeś się rajdami. Chwilę przed tą epoką nie było szykany ani na przełęczy, ani ostrogi przy drodze na Glinno. Jako, że jeździłem wolnym autem na słabych oponach, na ostrogę kląłem, bo zanim ją postawili mogłem iść bez odjęcia od nawrotu, aż do przełęczy. Natomiast z szykany na szczycie się cieszyłem, bo pomimo, że wiedziałem, że mogę przejść przez szczyt bez odjęcia, nie byłem w stanie się przemóc i przejechać bez tegoż odjęcia po tymże szczycie.

To tyle z mojej strony. Teraz możesz się zacietrzewiać, ubliżać mi oraz używać słowotokubezinterpuncyjnego czy jakiego tam chcesz. Twoje prawo. Może w jakiejś wolnej chwili przeczytam.
toydols
N2

Postprzez -Wilku- » wtorek, 7 kwi 2015, 14:11

stachniak14 napisał(a):kojarzy ktoś kiedy ostatnio było jechane spadanie do Sierpnicy?
Szukam on boardu z tego miejsca aby zobaczyć jak to wygląda na żywo ale częściej skręcali w prawo na szuter niż jechali na dół:)

w 2004 r
https://www.facebook.com/RosciszowRallyVideo
-Wilku-
N2

Postprzez Honiclbr » wtorek, 7 kwi 2015, 14:19

Jak coś tutaj jest opis trasy z zaznaczeniem kiedy jakie fragmenty leciały: http://rajdy24.pl/rajd-swidnicki-2015-trasa-analiza/
Honiclbr
A5

Postprzez Motulski » wtorek, 7 kwi 2015, 15:42

Nikon 2006 :wink:
http://oesrecords.pl/rajdy/
Motulski
A5

Postprzez SOKÓŁ » wtorek, 7 kwi 2015, 17:05

stachniak14 napisał(a):Jeśli chodzi o testowy - jest jakiś dojazd do testowego nie od startu/mety?

Nie ma :(
SOKÓŁ
A6

Postprzez kostek45 » wtorek, 7 kwi 2015, 17:06

Ale z obu stron w miarę szybko wszędzie dojdziesz. Szosa szeroka, pobocze, lasek. Wpadasz pół godzinki wcześniej i jak masz jakieś miejsce wytypowane to spacerkiem dojdziesz.
Choć jak dla mnie tam nie ma ciekawych miejsc...
kostek45
A5

Postprzez viper » wtorek, 7 kwi 2015, 19:00

@ toydls
Przeciez to ty zwróciłeś sie w moim kierunku wiec nie odwracaj kota ogonem. Ja napisałem ogólnie bezosobowo. Siejesz ferment a potem udajesz ,ze ktos to robi. Wystarczyło napisac o szykanie i by było po temacie bez podtekstów
toydols napisał(a):To tak a propos arbitralnych wypowiedzi pewnego kolegi, co to na wszystkim się zna i wszystkie rozumy zjadł i jak to sam kiedyś określił, nie przejmuje się zdaniem tych co się nie zgadzają z jego zdaniem, bo jego zdanie jest najjejsze ;)
, to sa chyba twoje słowa, a potem marudzisz ze przeze mnie nie da sie tego czytać, a ja sie nie podoba to nie czytaj.
Siejesz ferment jako pierwszy a potem grasz głupa jaki to święty jestes.
viper
S2000

Postprzez SOKÓŁ » wtorek, 7 kwi 2015, 19:17

viper napisał(a):@ toydls
Przeciez to ty zwróciłeś sie w moim kierunku wiec nie odwracaj kota ogonem. Ja napisałem ogólnie bezosobowo. Siejesz ferment a potem udajesz ,ze ktos to robi. Wystarczyło napisac o szykanie i by było po temacie bez podtekstów
toydols napisał(a):To tak a propos arbitralnych wypowiedzi pewnego kolegi, co to na wszystkim się zna i wszystkie rozumy zjadł i jak to sam kiedyś określił, nie przejmuje się zdaniem tych co się nie zgadzają z jego zdaniem, bo jego zdanie jest najjejsze ;)
, to sa chyba twoje słowa, a potem marudzisz ze przeze mnie nie da sie tego czytać, a ja sie nie podoba to nie czytaj.

Chłopie czy Ty jesteś normalny :?: :?: :?:
Liczba postów: 294931 • Liczba wątków: 4071 • Liczba użytkowników: 6031
A Ty wiesz że gościu pisał do Ciebie :lol: Zacznij wreszcie myśleć bo faktycznie coraz mniej mi się chce wchodzić w połowę wątków gdzie się udzielasz a znając życie w przeciwieństwie do Ciebie Elmot będę śledził LIVE ze Świdnicy a nie z przed kompa to chciał bym się kilku rzeczy dowiedzieć :mrgreen:
SOKÓŁ
A6

Postprzez viper » wtorek, 7 kwi 2015, 19:32

SOKÓŁ napisał(a):

Chłopie czy Ty jesteś normalny :?: :?: :?:
Liczba postów: 294931 • Liczba wątków: 4071 • Liczba użytkowników: 6031
A Ty wiesz że gościu pisał do Ciebie :lol: Zacznij wreszcie myśleć bo faktycznie coraz mniej mi się chce wchodzić w połowę wątków gdzie się udzielasz a znając życie w przeciwieństwie do Ciebie Elmot będę śledził LIVE ze Świdnicy a nie z przed kompa to chciał bym się kilku rzeczy dowiedzieć :mrgreen:

Po co bijesz pianę dziennikarzyno. Zajmij sie konkretami. Wiem ze pisał do mnie bo wynika to z kolejnych jego postow. Sami nakręcacie syf.
viper
S2000

Postprzez martenzyt » wtorek, 7 kwi 2015, 21:17

فمن المستحيل لقراءة
martenzyt
N3

Postprzez toydols » wtorek, 7 kwi 2015, 21:22

Oczywiście, że to moje słowa. I zrobiłem to z pełną premedytacją. I - tak! Chodziło mi dokładnie o Ciebie o bezbłędny, wielki viperze. I o twoją pewność, że szykana na oesie Rościszów-Walim była zawsze. Owszem - była zawsze, od kiedy Ty interesujesz się rajdami. Wcześniej jej nie było. Ani jednej, ani drugiej.
Jeśli już tak bardzo chcesz się arbitralnie wypowiadać o czymś, to przynajmniej zadaj sobie trud i sprawdź swoją wiedzę w innym źródle. Lub po prostu użyj formy "moim zdaniem".
Tej formy powinieneś używać dość często. Bo dość często forsujesz swoje zdanie, wykłócasz się ze wszystkimi i obrażasz innych, a przy tym piszesz pozbawione sensu banialuki i niesprawdzone informacje. Szykana jest tylko przykładem.

Co do czytania lub nie czytania - od dawna nie czytam tego co piszesz. Powód jest prosty - najczęściej twoje wypowiedzi są, delikatnie mówiąc, pozbawionym składni słowotokiem. Nie mam czasu na czytanie tego. Podobnie nie marnuję czasu próbując dociec o co Ci chodzi, kiedy z kimś się kłócisz. Bo przeważnie chodzi Ci o to, że ma być odwrotnie niż ktoś napisał. Obojętnie zresztą co napisał. Ale skoro to lubisz, a admini to tolerują, to proszę bardzo. Ja mam poważniejsze i ciekawsze zajęcia.

A tak przy okazji - jak piszesz do mnie, to przynajmniej zadałbyś sobie trud przepisania poprawnie mojego nicka.

martenzyt napisał(a):فمن المستحيل لقراءة

ما لا يمكن أن تقرأ؟
toydols
N2

Postprzez posejdon » wtorek, 7 kwi 2015, 21:25

هذا صحيح
Jestem Kubicomaniakiem!
posejdon
A5

Postprzez Marek Kisiel » wtorek, 7 kwi 2015, 21:33

Czytam forum regularnie i fajnie by było dalej to czytać bo jest tu dużo pomysłów, które mogę gdzieś wprowadzić przy organizacji rajdu jak również ciekawostek (nawet plotek, którymi można się emocjonować do czasu zdemaskowania, że to plotka) Myślę, że na pewno ktoś od organizatora Świdnickiego-Krause też tu wchodzi - tylko po co żeby czytać to co jest? Opluwanie się, przekonywanie do swojej racji za wszelką cenę, wyzywanie się i pokazywanie kto tu dłużej pisze i jaki ma staż w rajdach.

Panowie DOŚĆ, BASTA - KONIEC TEJ JATKI BO TO DO NICZEGO NIE PROWADZI I UWIERZCIE DŁUGO SIĘ ZASTANAWIAŁEM CZY COŚ NAPISAĆ, ALE TEGO JUŻ SIĘ POWOLI NIE DA CZYTAĆ.

Niedługo Karkonoski jeśli chcecie bić pianę i mnożyć bezsensowne posty to żałuję, że nie mam sponsora który mi by płacił od ilości komentarzy.

Niby ludzie dorośli ale zachowujecie się jak politycy - M A S A K R A !!

Pozdrawiam normalnych.

PS. Teodor miło Cię "widzieć" :-)
"czasem życie powoduje, że nabierasz dystansu do niego - i zaczynasz żyć chwilą"
Marek Kisiel
N1

Postprzez martenzyt » wtorek, 7 kwi 2015, 21:35

toydols napisał(a):

Oczywiście, że to moje słowa. I zrobiłem to z pełną premedytacją. I - tak! Chodziło mi dokładnie o Ciebie o bezbłędny, wielki viperze. I o twoją pewność, że szykana na oesie Rościszów-Walim była zawsze. Owszem - była zawsze, od kiedy Ty interesujesz się rajdami. Wcześniej jej nie było. Ani jednej, ani drugiej.
Jeśli już tak bardzo chcesz się arbitralnie wypowiadać o czymś, to przynajmniej zadaj sobie trud i sprawdź swoją wiedzę w innym źródle. Lub po prostu użyj formy "moim zdaniem".
Tej formy powinieneś używać dość często. Bo dość często forsujesz swoje zdanie, wykłócasz się ze wszystkimi i obrażasz innych, a przy tym piszesz pozbawione sensu banialuki i niesprawdzone informacje. Szykana jest tylko przykładem.

Co do czytania lub nie czytania - od dawna nie czytam tego co piszesz. Powód jest prosty - najczęściej twoje wypowiedzi są, delikatnie mówiąc, pozbawionym składni słowotokiem. Nie mam czasu na czytanie tego. Podobnie nie marnuję czasu próbując dociec o co Ci chodzi, kiedy z kimś się kłócisz. Bo przeważnie chodzi Ci o to, że ma być odwrotnie niż ktoś napisał. Obojętnie zresztą co napisał. Ale skoro to lubisz, a admini to tolerują, to proszę bardzo. Ja mam poważniejsze i ciekawsze zajęcia.

A tak przy okazji - jak piszesz do mnie, to przynajmniej zadałbyś sobie trud przepisania poprawnie mojego nicka.

ما لا يمكن أن تقرأ؟

heh racja. Panowie nie ma co się kłócić a jeżeli ktoś kogoś irytuje proponuję ignorować - albo ustawka przy trasie testowego ;) - przynajmniej będzie na co popatrzeć. Jak już nie macie o czym pisać to proponuję podjąć temat pogody na tegoroczny Świdnicki. Będzie słońce i ciepło? - tak coś przepowiednie w tvn24 mówią - choć warunkiu z 2001r. też by nie były złe :)
martenzyt
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP