Szukam wolnego jednego miejsca do Warszawy na Barbórkę, ewentualnie do Pragi z Nowej Rudy, Kłodzka, Wałbrzycha, Wrocławia. Ewentualnie osobę, z którą można pojechać pociągiem do/z Warszawy. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na priv.
przez fotorobart_pl » poniedziałek, 24 sty 2011, 10:46
dwa miejsca z Krakowa - wyjazd w czwartek (testowy obowiązkowo)
info na priv lub gg
edit. NIEAKTULANE
Ostatnio edytowano niedziela, 20 mar 2011, 10:37 przez fotorobart_pl, łącznie edytowano 1 raz
Powyższy post jest opinią autora tylko w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn.
http://www.fotorobart.pl/ fotografia rajdowa i nie tylko...
Możliwe że będę miał 2 wolne miejsca na świdnicki z Ropczyc/Tarnowa.
Wyjazd w nocy z piątku na sobotę, powrót w niedziele po rajdzie.
Jedziemy przez Kraków to możemy wziąć kogoś po drodze.
Na razie nie mogę zagwarantować na 100% czy na pewno te miejsca będą wolne (2 kumpli się wacha czy jechać) wszystko będzie jasne za około tydzień.
Chętni pisać na PW
Jedzie ktoś z Warmińsko-Mazurskiego na Rajd Świdnicki? Bym się z kimś zabrał, bo samemu to drogo i nudno.. Kumple się pożenili i nie ma z kim na rajd lecieć Info na Priv
Jako,że kolega viniwrc się nie odzywa to informuję,że mam 2 wolne miesca.Ruszamy z Olsztyna w czwartek w nocy i lecimy następującą trasą:
TU MAPA NASZEJ TRASY Dodatkowo mamy również 2 wolne miejsca noclegowe za ok. 40 PLN w mieszkaniu,które wynajmujemy na czas rajdu-na chwilę obecną jest nas tylko 2 a kwaterka ma o ile dobrze pamiętam sprzed roku 4 miejsca noclegowe i znajduje się w centrum Walimia vis a vis Urzędu Gminy.
Kontakt:Swój nr. kom. na PW-zadzwonię z wieczora bo w dzień jestem niedostępny.
Pozdro