Barbórka Warszawska

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez niechwia » sobota, 24 lis 2007, 20:05

no to mamy juz 4 WRC i Sierre Cosworth ! www.rally-tech.net
niechwia
N3

Postprzez PawelRally » niedziela, 25 lis 2007, 10:23

Kupując pojedyńczy bilet na np. odcinek Żerań możemy oblecieć dwa przejazdy tak? Pytam aby sie upewnić na 100% :wink:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Jar555 » niedziela, 25 lis 2007, 10:57

Na forum barbórki napisali, że 1 wejście - 1 bilet. Czyli, że np opuścisz oes po pierwszym przejeździe to jak wrócisz na 2 będziesz musiał kupić 2 bilet. Jeżeli nie nigdzie się nie będziesz wybierać to wystarczy 1 bilet :)
Jar555
N2

Postprzez PawelRally » niedziela, 25 lis 2007, 15:57

Dzieki za odpowiedź. Właśnie dla mnie to było podejżane, a kumpel sie sprzeczał, że jeden bilet starczy. W takim razie kupując karnet czy 2x bilet to prawie to samo; różnica- 1zł.
Rajdy wporzO!
PawelRally
A6

Postprzez Tadeusz » niedziela, 25 lis 2007, 22:01

Nr 35 na aktualnej liście ... Kuzaj Impreza WRC :D
Uwielbiam zapach napalmu o poranku...
Tadeusz
N1

Postprzez Jar555 » niedziela, 25 lis 2007, 22:19

No zapowiada się nieźle ;) I mam nadzieje, że jeszcze trochę wurcy przyjedzie :D . Aż nie mogę się doczekać :D
Jar555
N2

Postprzez RajducH » poniedziałek, 26 lis 2007, 11:01

Lechu ognia!!!! teraz to nie ma mozliwosci zebym odpuscil ten rajd :D
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez PawelRally » poniedziałek, 26 lis 2007, 11:54

No koledzy i koleżanki, szykuje się "grube" widowisko którego dawno nie widzieliśmy :wink: Ciocia Karowa już się pewnie stęskniła za taką ilością potworów jaka będzie na rajdzie :mrgreen:

P.S Chłopaki jakie proponujecie miejscówki na Żeraniu ? Ja już mam jedną na oku ale chce poznać wasze zdanie.
Rajdy wporzO!
PawelRally
A6

Postprzez Mars » poniedziałek, 26 lis 2007, 12:38

No to zależy od pogody :) Jedna fajna miejscówka to prawy nawrót po najdłuższej prostej, jednak żeby stawanie tam miało sens to no musi być ślisko bardzo, a przynajmniej powinno. Druga fajna, ale znana tylko z filmów i opowiesci to jakiś prawy wypad z bramy ... jest to kawałek za zjadem z "kjsowej" części próby żerań.
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez szirer205xs » poniedziałek, 26 lis 2007, 12:38

Kurde jak tak dalej pojdzie to szlag mnie trafi i pojasde do wa-wy ;) jeszcze troche i padnie rekord liczby wrc w historii barborki :twisted: kurde zaczynam zbierac budzet hehe ;)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez RajducH » poniedziałek, 26 lis 2007, 13:07

Mars napisał(a):No to zależy od pogody :) Jedna fajna miejscówka to prawy nawrót po najdłuższej prostej, jednak żeby stawanie tam miało sens to no musi być ślisko bardzo, a przynajmniej powinno. Druga fajna, ale znana tylko z filmów i opowiesci to jakiś prawy wypad z bramy ... jest to kawałek za zjadem z "kjsowej" części próby żerań.

no wlasnie chlopaki z warszawy mozecie podac jakies fajne miejsca na zeraniu? jesli da rade to opiszcie zeby dosc latwo mozna bylo je znalezc na mapce (zdjecia mile widziane), a moze ktos pokusi sie o zrobienie malego przegladu odcinka z aparatem:P byloby rewelacyjnie dla calej spolecznosci rajdowej :D
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez kremer » poniedziałek, 26 lis 2007, 13:24

z kuzajem to moze byc tylko bicie piany :) moze pojedzie czarnym subarakiem niby wrc :)
no ale jakby rzeczywiscie pojechal i do tego holek to mamy 3 w miare ogarnietych kierownikow w wrcach: holo, kuzaj, ptak reszta to powiedzmy ciekawostka :) ludwiczaka to nie liczcie bo to w ogole wrc nie jest !! to jest samoróbka, ktora sie zbiera gozej od cywilnej Imprezy GT
kremer
S2000

Postprzez Raven » poniedziałek, 26 lis 2007, 13:40

Ja przepraszam, ale Ptaszka widzialem kilka razy w wrc... i on chyba tylko umie stac na skrzyzowaniu i dodawac gazu przez 5 minut. Mowie tu o sytaucji z Orlenu, gdzie na skrzyzowaniu zachowywal sie jak rasowy dresiarz.
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez Mars » poniedziałek, 26 lis 2007, 13:54

Ptaszek to raczej nie, ale Małaszczycki powinien w tym roku znacznie lepiej ogarniać Fabie niż rok temu :) Pozatym po kilku startach w górach Królikowski też powinien tą Corollką sprawnie się powozić :)
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez PawelRally » poniedziałek, 26 lis 2007, 14:36

Mars a co myślisz o tej miejscówie. Wreszcie jadą tą partię z dołu na górę a nie z góry na dół. Myślę że będą tam szli ogniem i nie raz zobaczymy rajdówkę oderwaną od ziemi :wink: Tam chyba zagościmy z Albertem i transparentem przynajmniej na pierwszej pętli 8)

Wracając do tego prawego nawrotu to te miejsce gdzie nagrywał WONS i gdzie większość szła prosto wraz z hołkiem :?: Jak dobrze pamietam to Czopik zgubił tam lampę :>

Druga fajna, ale znana tylko z filmów i opowiesci to jakiś prawy wypad z bramy ... jest to kawałek za zjadem z "kjsowej" części próby żerań.

Mógłbys pokazać te miejsce na mapie?

Wracając do kierowców w WRC to:
-Ludwiczak - jak zawsze żal
-Ptaszek - nie potrafie sobie przypomnieć jego wczesiejszych wystąpień na Barbórce czyli nic szczególnego nie będzie z jego strony.
Pozostali myślę że ogarną.
Rajdy wporzO!
PawelRally
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP