Moderator: SebaSTI
majkos napisał(a):Polecam kolegom Machonny, Krzysiek_Wrc i paru innym lekturę jednego z felietonów w ostatnim WRC. Może się namyślą następnym razem, nim coś napiszą i dojdzie do nich, że nie tylko dzięki PZMOT-owi zawodnicy (również ci co dopiero zaczynają) będą jeździć w Czechach, a nie u nas. A koledze Machoony'emu zostanie z 10 załóg - będzie cienka obsada, ale za to jaka walka - na śmierć i życie....
Pozdrawiam
machoony napisał(a):Mad Max napisał(a):z tym to może byc różnie bo pamiętam jak jeździł Felicją to szło mu lepiej niż nieźle i mówili że będzie z niego niezły driver potem wsiadł do N4 i jakie efekty tego były każdy wie - choc pierwsza 6 to może byc jednak za wysoko
na testach
artykuł czytalem. a ludzie jada do czech bo jest taniej. jesli u nas było by taniej i nie byloby cisnienia na topowe fury to wtedy te osoby, których teraz stać zagineli by w tłumie tych, którzy robia pozytywne wrażenie.
majkos napisał(a):artykuł czytalem. a ludzie jada do czech bo jest taniej. jesli u nas było by taniej i nie byloby cisnienia na topowe fury to wtedy te osoby, których teraz stać zagineli by w tłumie tych, którzy robia pozytywne wrażenie.
Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie doczytałeś do końca tego felietonu... Polecam ci właśnie końcówkę...
Pozdrawiam
szirer205xs napisał(a):machoony napisał(a):Mad Max napisał(a):z tym to może byc różnie bo pamiętam jak jeździł Felicją to szło mu lepiej niż nieźle i mówili że będzie z niego niezły driver potem wsiadł do N4 i jakie efekty tego były każdy wie - choc pierwsza 6 to może byc jednak za wysoko
na testach
wcale nie na testach bo beltowski wklepal wowczas stara felicia obu korsom s1600 z tego co pamietampoprostu a grupa byla dla niego
poza tym polo to jak dla mnie najlepsze s2000 i dla tego dzwieku z mila checia bede jezdzil przez pol polski zeby tylko tego posluchac
i to jest jeden z powodow dla ktorych sporo ludzi jezdzi na rajdy.. poprostu zeby zobaczyc te bryki w akcjiwyniki na wapie sprawdzam a i owszem ale nijak to sie ma do atrakcyjnosci jazdy kierowcow bo czasem najwiekszy szol robia ci z konca stawki w najslabszych autach i oni naprawde walcza nie tylko z trasa ale tez z samochodami
mysle ze jelsi ktos kocha w rajdach walke o sekundy to lepiej mu zostac w domu przed kompem bedzie mial wiecej emocji
RajducH napisał(a):nie ma sie co spierac bo jak rozni sa ludzie tak rozne sa gusta; jeden jedzie ogladac cala stawke, drugi tylko czolowke. Ja popieram tu system kolegi Machoony, od zawsze jezdze i ogladam tylko czolowke bo reszta poprostu mniej mnie interesuje, wole widziec lepsze fury w akcji i kierowcow pokazujacych prawdziwa rajdowa jazde - rozumiem jednak ze bez slabszych zalog rajdy by upadly, wiec jestem za tym zeby jak najwiecej jezdzili.
a do kolegi powyzej: jesli mialbym rajd z 10 WRC lub 50 chociazby C2 zdecydowanie wybralbym to pierwsze, ale jak wspomnialem kazdy ma inny gust
thydisease napisał(a):powrot na odcinki, czy tylko jednorazowa przygoda?
http://rallyonline.pl/index.php?1&modex=pnews&&s=19748
thydisease napisał(a):faktycznie Grzyb ma jechac... Turski tez by mogl... zawsze to jeden wiecej, nic specjalnego ale zawsze cos
kolega przypomnial mi wlasnie, ze zaklad delco remy (dawny elmot) glosil upadlosc i zawijaja interes ze swidnicy... ciekawe jak bedzie z elmotem 2009
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości