Moderator: SebaSTI
andrew88 napisał(a):Paradoksalnie chyba nie można uznać tego za nielegalę, bo trasa nie została jeszcze oficjalnie opublikowana. Od 22 lipca zabronione jest przebywanie w pobliżu oesów, chyba że zawodnicy wcześniej są informowani przez organizatora o przebiegu odcinków?
Bad-i napisał(a):Grube oskarżenie...
Mad Max napisał(a):viper tylko akurat nie o Grzybie jest mowa
a w Regulaminie Uzupełniającym ja nie znalazłem wzmianki na temat nieleglanego zapoznania i tak jak zauważono trasa nie została oficjalnie przedstawiona
Anbarra napisał(a):wezmy tez pod uwage ze niektorzy ludzie moga po prostu nie wiedziec ze cos zmaluja - czasami faktycznie ktos przypadkiem gdzies sie znalazl i itinerera jeszcze na oczy nie widzial.
chyba ze taki ktos jechal na biegu wyzszym niz ciocia prosila - wtedy trzeba sie przyjrzec sprawie
viper napisał(a):Bad-i napisał(a):Grube oskarżenie...
No co ty. Ten pan to jeden z liderów upalania pomijam jego umiejętności . Będąc na rzeszowskim wielokrotnie na zapoznaniu ludzie już mówili , ze grzyb już tu był , a naparzanie jest tydzień przed rajdem itd. Raz po prostu tylko go złapali oficjalnie . chyba nie wierzysz w sytuacje, że gošc raz pojechal i akurat wtedy go złapali
.
deyott napisał(a):Ciekawostka: dzisiaj po znanych nam z Lubeni trasach przejedzie Tour de Pologne, transmisja bodajże na TVP1.
Bad-i napisał(a):viper napisał(a):Bad-i napisał(a):Grube oskarżenie...
No co ty. Ten pan to jeden z liderów upalania pomijam jego umiejętności . Będąc na rzeszowskim wielokrotnie na zapoznaniu ludzie już mówili , ze grzyb już tu był , a naparzanie jest tydzień przed rajdem itd. Raz po prostu tylko go złapali oficjalnie . chyba nie wierzysz w sytuacje, że gošc raz pojechal i akurat wtedy go złapali
.
Koledzy juz wyjasnili ze nie o tego zawodnika chodzi. Dla mnie malo istotne jest kto, ale jezeli juz ktos pisze takie cos na forum to rownie dobrze mogl zrobic zdjecie i wyslac do PZM lub organizatora.
Bad-i napisał(a):Czyli w zwiazku z nie adekwatnymi karami nalezy tematu nie naglasniac?
Bad-i napisał(a):Zobacz od czego zaczela sie dyskusja. Jezeli ktos rzuca takie info na forum to mogl tez zrobic zdjecie i to zglosic. Nawet gdyby kara byla niska to bylby to kolejny glosny temat. A tak pozostaje niesmak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości