Zawsze lubisz wtrącić swoje 3 grosze, ale luz

Pozdrawiam i życzę udanego startu w Czechach.
I nie zapomnij obejrzeć obszernej kroniki po Wiadomościach, którą to MEDIA Ci przygotują

Moderator: SebaSTI
kubicafan1 napisał(a):sebaWRC napisał(a):kubicafan1 napisał(a):będziecie się musieli po krzakch przed safety chować![]()
Powiem Ci,że nie koniecznie,sytuacja się odwróciła,teraz w PL jest luz z większością miejscówek,a w Czechach mega nagonka...w tym roku bez akredytacji u nich ciężko o dobrą fotę :/ Czekam z niecierpliwością na listę,a nóż może się trafi jakaś niespodzianka np.z tym szybkim zagranicznym driveremmoże ktoś ma jakieś info ? No i fajnie będzie Hankiewicza w 208 zobaczyć
paweł raczej w przyszłym sezonie albo na barbórce może po co niby chłopak się będzie spinał z autem na ostatni rajd
Motulski napisał(a):Majkos...nie jestem MEDIA ! Nie czuje się nimi, nie zarabiam na tym i nie żyję z tego, ale jak już wszyscy i wszystkie takie grupy ban to wszyscyA nie, znajomi to pełen luzik...
![]()
Zawsze lubisz wtrącić swoje 3 grosze, ale luz![]()
Pozdrawiam i życzę udanego startu w Czechach.
I nie zapomnij obejrzeć obszernej kroniki po Wiadomościach, którą to MEDIA Ci przygotują
Może się okazać że tylko TVP ma wyłącznośćMotulski napisał(a):Właśnie akredytacja na Dolnośląski poszła się...
Etam napisał(a):A Świdnica prolog miała w piątek wieczorem tak jak dolnośląski:) a rajd szedł sobota niedziela
kubicafan1 napisał(a):to co ty mad max pracujesz do 8 czy nocki robisz?
odcinek specjalnie jest tak zrobiony późno żeby kibice mogli oglądać posiedziałem troche pomyślałem i trzymam się za azk a piątek i sobote możesz śmiało wolne wziąść
Tomek K napisał(a):kubicafan1 napisał(a):to co ty mad max pracujesz do 8 czy nocki robisz?
odcinek specjalnie jest tak zrobiony późno żeby kibice mogli oglądać posiedziałem troche pomyślałem i trzymam się za azk a piątek i sobote możesz śmiało wolne wziąść
Kończąc pracę 17 czy nawet 16 na pewno zdaży na 20 do Kłodzka mając do pokonania np 400 kilometrów. Powodzenia, chyba że fundujesz helikopter.
Wszyscy mądrzy jak rajd pod domem. Ale Polski (no w tym roku dzięki obsadzie było duzo kibicow) czy Litwa to juz be bo za daleko.
Dla mnie jesli testowy jest w czwartek to juz wszystko jedno czy potem prolog jest tego samego dnia czy w piatek. Ale rozumiem racje tych, którzy uwazaja ze piatek to lepsze rozwiazanie. Swoja droga to mam wrazenie, ze organizatorzy jakby byli przygotowani na to, że piatek bedzie powtorka z 2012. Ale moze byla wizytacja na klepniecie trasy i moze ze wzgledów bezpieczenstwa wypadla Spalona a na zastępstwo bylo za pozno. No ale mowie to takie moje domysly. Biora sie one stad, że akurat Dolnoslaski zwykle mial i sporo oesow i fajna czasowka - np rok temu bylo swietnie, na Spalonej mozna bylo obejrzec prawie cala stawke i na spokojnie dojechac na trzeci w petli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości