Moderator: SebaSTI
Z mapy widać że pojedzie na Topolice a nie po betonie na łomnice przyjżyj się chyba że ja żle widzęJarek55511 napisał(a):A ja myśle jak to będzie z tą betonówką? Ciekawy będzie zjazd z niej. Bo tam prosta i za lasem lewy łuk i w prawo na Łomnice.
syfon napisał(a):Z mapy widać że pojedzie na Topolice a nie po betonie na łomnice przyjżyj się chyba że ja żle widzęJarek55511 napisał(a):A ja myśle jak to będzie z tą betonówką? Ciekawy będzie zjazd z niej. Bo tam prosta i za lasem lewy łuk i w prawo na Łomnice.
RajducH napisał(a):nie chodzi mi o dojazd z mlot na spalona, bo tam bez problemu co roku dojezdzam, na mapie widze ze jest jeszcze jedna droga dalej
Tomek K napisał(a):Spaloną wydłużyli pewnie o 80metrów....? Chyba tylko po to, żeby uniknąć niezwykle niekorzystnej sytuacji, w której jeszcze jakiś kibic miałby bezproblemowy dojazd ze Spalonej na Gorzanów... Cóż za przypadek, no...
RajducH napisał(a):Tomek K napisał(a):Spaloną wydłużyli pewnie o 80metrów....? Chyba tylko po to, żeby uniknąć niezwykle niekorzystnej sytuacji, w której jeszcze jakiś kibic miałby bezproblemowy dojazd ze Spalonej na Gorzanów... Cóż za przypadek, no...
to nie bedzie przejazdu z Młoty przy starcie Spalonej na Gorzanów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości