Moderator: SebaSTI
bounder napisał(a):Banan napisał(a):tomi_kl napisał(a):nie od , a po. Lubiaka lancer jest własnościa Pawła Dytko i to On sprzedaje e7 po Lubiaku ( po remoncie po Nikonie tak mi sie wydaje.)
A lubiak i karnabal ma V i VI serwisowana w DYTKO RENT , a nie 7
Ciekawe czy Paweł wróci - nie sądze... ale kto wie - wiadomo kasa.
Co, co ? Nikt nie mowi, ze Karnabal ma EVO VII, tylko w przyszlym roku bedzie mial po Lubiaku.
skad macie informacje ze Karnabal bedzie mial VII po Lubiaku![]()
WRX_STI napisał(a):Z innych ciekawostek to ponoć brak klasy A7 w przyszłym roku w mistrzostwach polski , a czemu to nie wiem wg mnie strasznie głupi pomysł.
PawelRally napisał(a):Doczekamy się jeszcze że Duda bedzie wygrywał oesy a może i rajdyMa wielki potencjał i życze mu jak najlepiej
munieck napisał(a):PawelRally napisał(a):Doczekamy się jeszcze że Duda bedzie wygrywał oesy a może i rajdyMa wielki potencjał i życze mu jak najlepiej
Potencjal to on ma, ale finansowy. Moze i ma jakies tam predyspozycje, ale to IMHO wciaz za malo. Na przykladzie Solka widac, ze braki w talencie mozna uzupelnic ciezka praca i treningiem, ale takich mozliwosci jak Solowow Duda nie maZobaczymy jak sie Michas rozwinie, moze jeszcze cos z tego bedzie, ale jakos nie widze w nim przyszlego mistrza polski...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości