33 Rajd Warszawski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez ŁukaszWRC » sobota, 30 wrz 2006, 14:53

Saruto napisał(a):Pogrom Subarek :lol: wygląda na to że Kuzaj ma wreszcie auto zgodne z przepisami:)

Pieprzysz jak potłuczony :!: Kuzaj nie należy do moich faworytów, ale do cholery, jak można pisać takie bzdury. Przecież jak wygrywał inne rajdy, to auto też miał trzepane. Poza tym gdzie by nie spojrzeć, tam Twoje posty i większość nic nie wnosi do dyskusji (a średnia dzienna wzrasta...)
Na tak szybkim rajdzie każdy problem z mocą auta oznacza gigantyczne straty, więc nie ma się co dziwić, że Kuzaj dostaje takie lanie.
ŁukaszWRC
A5

Postprzez misiek_wrc » sobota, 30 wrz 2006, 15:05

Walka ostra w czubie !!! Chlopaki tna sie na sekundy. Jestem pod wrazeniem Staniszewskiego, chlopak za duzo nie jezdzil w tym sezonie a nadal jest w czubie na szutrach :) Niestety kolejny nieudany rajd Kuchara :( Chyba w przyszlym sezonie bedzie czekac go zmiana rajdowki... I oczywiscie Majcher jedzie jak marzenie :) Chlopaki i dziewczyny ogien na tloki !!!!
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez Saruto » sobota, 30 wrz 2006, 15:08

12 sklasyfikowanych w systemie SupeRally :shock: jednym słowem pogrom na rajdzie, ciekawe ilu z tych zawodników pojedzie jutro.
Stanik jedzie bardzo dobrze, jednak Evo VIII można walczyć a nie tak jak Duda się wykręcać że nie ma szans tym autem na walke :?
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez RajducH » sobota, 30 wrz 2006, 15:31

chetnie widzialbym Stanika w evo IX :) bo na szutrach on naprawde potrafi jezdzic :)
co do Kuzaja to zobaczymy jutro co bedzie, jesli usuna mu awarie to powinien krecic lepsze czasy
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez Marmetal » sobota, 30 wrz 2006, 15:54

Zapowiada się ciekawy drugi etap. Po pierwszym dniu teoretyczne szanse na zwycięstwo ma aż pięciu zawodników, którzy jadąc Mitsubishi mieszczą się w pół minutowym odstępie czasu. Sołowow udowadnia wysoką formę w eNce, Bębenek także jedzie bardzo dobrze. Błysnął Staniszewski, który jakby nie było, jedzie starszą ewolucją "Miśka", a poza tym jeździ od czasu do czasu. Dobrze jedzie Lubiak oraz Czopik. Oleksowicz jest za nimi. Kuzi po czyszczeniu trasy i problemach z autem zamyka siódemkę, a za nim znajduje się Karnabal. W ośce wygrywa Adamus przed Kościuszkiem. Stec zaliczył potężnego dzwona... Jestem ciekawy jutra, jak potoczą się losy zawodników podczas drugiego etapu 33 Rajdu Warszawskiego.
Marmetal
S2000

Postprzez bietka » sobota, 30 wrz 2006, 15:57

kto wie co w końcu z Fryczem? Niby korzysta z SupeRally (tyle wyczytałam na wynikach na stronie subaru), a w newsach pisza, że "Frycz zakończył jazdę"... o co chosi????? :?
bietka
N1

Postprzez Cendra » sobota, 30 wrz 2006, 16:19

godzine temu wróciłem z rajdu :) byłem na os 1,3,5 :) niezle miejsca mialem. os 1 to miejsce przed 3 na mapkach z WRC. niezle szybkie partie, ale po Kuzaju nikt ich szybciej nie pojechal. na 3 os bylem na takim haku(nawrocie) to tam Karnabal złamał drzewko przed kamera Autoklubu :P i wogóle polecialy jeszcze 3 drzewka czyli łacznie 4. najbardziej ucierpalo Saxo ale nie pamietam jakiej zalogi :) smiesznie to wygladalo, tylko sie czekalo ktory zawadzi pierwszy :P os 5 to miejsce nr4 piekna prosta, dohamowanie i ostre ciecie zakretu w lewo, z narzuconym juz piaskie, Kuzaj piekny bok i Stanik, az pobocze zlapal przy wyjsciu :) reszta srednio, tymrazem tez Karnabal zrobil cos innego niz wszytscy, przejechal zakret poboczem wewnetrznym :lol: pozniej strefa, pelno Japońców przy aucie Kuzaja :) Tomek Kuchar strasznie zly, wysiadl i lezal na trawie i "nie mial ... ochoty rozmawiac" :P ale szkoda chlopaka :(
ogolnie rajd fajny, jakies fotki i filmy Chodek robil, wiec cos bedzie z rajdu ;)
Cendra
A6

Postprzez LIPciu » sobota, 30 wrz 2006, 18:50

ŁukaszWRC napisał(a):
Saruto napisał(a):Pogrom Subarek :lol: wygląda na to że Kuzaj ma wreszcie auto zgodne z przepisami:)

Pieprzysz jak potłuczony :!: Kuzaj nie należy do moich faworytów, ale do cholery, jak można pisać takie bzdury. Przecież jak wygrywał inne rajdy, to auto też miał trzepane. Poza tym gdzie by nie spojrzeć, tam Twoje posty i większość nic nie wnosi do dyskusji (a średnia dzienna wzrasta...)
Na tak szybkim rajdzie każdy problem z mocą auta oznacza gigantyczne straty, więc nie ma się co dziwić, że Kuzaj dostaje takie lanie.

pieprzysz jak potluczony he he
dobrze mu napisales
:)
LIPciu
A5

Postprzez Gucio » sobota, 30 wrz 2006, 19:08

bietka napisał(a):kto wie co w końcu z Fryczem?

skrzynia poszła w aucie
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez bietka » sobota, 30 wrz 2006, 19:44

Gucio napisał(a):
bietka napisał(a):kto wie co w końcu z Fryczem?

skrzynia poszła w aucie

to, że skrzynia poszła, to ja wiem, ale mi chodzi o to, czy on korzysta z SupeRally, czy już nie jedzie? Bo mam sprzeczne info...
bietka
N1

Postprzez nick555 » sobota, 30 wrz 2006, 20:32

ktoś ma fotkę stecyka auta po piruetach?
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez Pałka » sobota, 30 wrz 2006, 20:34

jest na stronie autoklub zobacz w wiadomościach " stec skasował lancera"
http://www.scr.civ.pl/ Obrazek
Pałka
N3

Postprzez Banan » sobota, 30 wrz 2006, 20:44

W takiej rozdzileczości to sobie możesz patrzeć :)
Kolega zły przykład daje młodzieży, a zważywszy na to, że sam jeszcze uczęszcza do szkoły :wink:

EDIT: No prosze, ale sie moderatorzy ostatnio wzieli do pracy... Chodzilo tylko o se, czy cos jeszcze?
Ostatnio edytowano sobota, 30 wrz 2006, 21:27 przez Banan, łącznie edytowano 1 raz
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez nick555 » sobota, 30 wrz 2006, 20:56

chodzi mi o cos większego... mój tata nie uwierzy co jego idol zrobił z furą:)
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez ciapulek » sobota, 30 wrz 2006, 22:51

Powiem jedno. Ja jestem skłonny płacić za wejście na tak skonfigurowane oesy Sarnowa i Szczawin. Rajd ma niewiele zakrętów, ale przy odpowiedniej konfiguracji trasy, ma tyle miejsc na odwagę, że we wszystkich asfaltowych rundach RSMP łącznie jest ich mniej.

Dzisiejszy etap był najlepszym sprawdzianem tego, kto w N4 jest wariatem, kto ma jaja, a kto obecnie ich nie ma.

Zawodnicy będą narzekać na Rajd Warszawski do końca jego dni, ale jeśli jazda rajdówką klasy N4 może dostarczyć lepszych doznań niż seks, to z pewnością dziś kilkadziesiąt sekund takich doznań doświadczyli.

Przez niecałą sekundę patrzyłem w oczy Tomka Czopika, gdy pokonywał jeden z tych zakrętów na odwagę z prędkością między 130 a 140 km/h. Chyba jeden z najbardziej niesamowitych obrazów, jakie utrwaliły mi się w pamięci w dotychczasowym życiu.

Kłaniam się i wyrażam szacunek dla organizatorów Rajdu Warszawskiego 2006!
ciapulek
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP