Subaru Poland Rally 2006 (Rajd Wawelski)

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Philippe » czwartek, 15 cze 2006, 18:46

BartekRally napisał(a):
EDIT:

Mam pytanie do wszystkich. Po Prologu zawodnicy muszą odstawic fury do Dobczyc na Polomerc? I czy na BK do BWR Podolscy bedzie mozna sie dostac czy raczej bedzie to zamkniete dla osób zwykłych(Chyba ze plakieta załatwia sprawę) :twisted:

A mnie wydawalo się, że wozy zostają pod Galerią Kazimierz ;)
Philippe
A5

Postprzez Marmetal » czwartek, 15 cze 2006, 19:38

Rajd coraz bliżej, zgłoszeń jak na razie mało, ale na pewno liczba załóg będzie duża. Puchar Europy + MP + PPZM to dobre przedsięwzięcie. A rajd wystartuje dopiero po raz drugi! Liczę, że pojawią się jacyś obcokrajowcy oraz na to, że nareszcie pojadę na kolejną eliminację MP. A z tym włoskim pucharem Fiata Pandy nie wypaliło, prawda?
Marmetal
S2000

Postprzez KMart » czwartek, 15 cze 2006, 21:50

Właśnie się też zastanawiałem czy będą te Pandy z Włoch ale chyba niestety nie... :?

2 tygodnie temu jak wracałem ze szkoły to przejechała koło mnie czarna Panda (Fiat oczywiście :P ) z zielonymi kropkami (logo Getin) i z napisem "Rally Getin", tylko dlaczego przecież nie sponsorują rajdu... Może po prostu wcześniej okleili żeby była reklama no i nie zdjeli :wink:

Pozdrawiam
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez Buncol » czwartek, 15 cze 2006, 21:56

Marmetal napisał(a):Rajd coraz bliżej, zgłoszeń jak na razie mało

ja nie widze zadnych :roll:
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Philippe » czwartek, 15 cze 2006, 22:43

Buncol napisał(a):
Marmetal napisał(a):Rajd coraz bliżej, zgłoszeń jak na razie mało

ja nie widze zadnych :roll:

Dziś w święto raczej nie możemy spodziewać się publikacji, pewnie jutro, oby!
Philippe
A5

Postprzez michalwoj » piątek, 16 cze 2006, 00:53

BartekRally napisał(a):
kuba_k napisał(a):
BartekRally napisał(a):Niech mi ktos powie skad jest Marcin Mucha bo dzis w okolicach Krakowa widzziałem Polo głosny wydech no jak treningówka i jechało ewidentnie pierwszym oesem rajdu PODOLANY.

Pytam bo Mucha jezdzi w PoloS1600 i mysle ze mógł to byc on a na Skuterze go dojsc pod Góre nie mogłem :lol:

Marcin mieszka w Nowym Wiśniczu, więc bardzo blisko oesów. Ale nie jestem pewny czy ma akurat Polo...

Było na Bochenskich Numerach.. wiec nie wiem

Nie wiem dokładnie czy Marcin ma Polówke treningówke, wiem natomiast że od czasu do czasu jeździ po Bochni czerwonym Clio 1,5 DCi (65KM), 3d

jeśli chodzi o to polo to moze jacyś kibice robią sobie rekonesans przed rajdem (sam też tak robie, tyle zę rowerem, bo zdrowiej i łatwiej jest pooglądać dokładnie trase), i może ci kibice to po prostu tuningi (bez obrazy), których w naszych okolicach nie brakuje
KULIG FOREVER !!!
BĘBNY GO !!!
michalwoj
N1

Postprzez BartekRally » piątek, 16 cze 2006, 07:29

michalwoj napisał(a):
BartekRally napisał(a):
kuba_k napisał(a):
BartekRally napisał(a):Niech mi ktos powie skad jest Marcin Mucha bo dzis w okolicach Krakowa widzziałem Polo głosny wydech no jak treningówka i jechało ewidentnie pierwszym oesem rajdu PODOLANY.

Pytam bo Mucha jezdzi w PoloS1600 i mysle ze mógł to byc on a na Skuterze go dojsc pod Góre nie mogłem :lol:

Marcin mieszka w Nowym Wiśniczu, więc bardzo blisko oesów. Ale nie jestem pewny czy ma akurat Polo...

Było na Bochenskich Numerach.. wiec nie wiem

Nie wiem dokładnie czy Marcin ma Polówke treningówke, wiem natomiast że od czasu do czasu jeździ po Bochni czerwonym Clio 1,5 DCi (65KM), 3d

jeśli chodzi o to polo to moze jacyś kibice robią sobie rekonesans przed rajdem (sam też tak robie, tyle zę rowerem, bo zdrowiej i łatwiej jest pooglądać dokładnie trase), i może ci kibice to po prostu tuningi (bez obrazy), których w naszych okolicach nie brakuje

Te a u was tez nie brakuje takich zapalenców :wink: Ja sobie często na Skuterze bądź rowerze objeżdzam niektóre Oesy. A co do kibiców to msz racja jeżdzą dosc często i objeżdzają trasę przed rajdem.

EDIT:

Mancin na 99% wystartuje na Wawelskim! Jesli tylko odremontowac Evo VII. Kolega gadał.
BartekRally
A5

Postprzez BartekRally » piątek, 16 cze 2006, 21:55

Zdeka se Bimbają organizatorzy...... lista jeszcze nie opublikowana no co jest mapek jak nie ma tak nie ma.... nie wiem... oby szybko dali :wink:
BartekRally
A5

Postprzez kuba_k » piątek, 16 cze 2006, 22:48

Lista ma być opuplikowana w połowie przyszłego tygodnia.
Nie nadeszły jeszcze wszystkie zgłoszenia do RSMP, a PPZM ma przedłużony termin składania zgłoszeń do poniedziałku.

PS: Na dzień dzisiejszy jedynym kierowcą z zagranicy zgłoszonym do rajdu jest Petrenko.... :?
Pozdrawiam
Kuba Kozal
kuba_k
N2

Postprzez BartekRally » sobota, 17 cze 2006, 08:32

kuba_k napisał(a):Lista ma być opuplikowana w połowie przyszłego tygodnia.
Nie nadeszły jeszcze wszystkie zgłoszenia do RSMP, a PPZM ma przedłużony termin składania zgłoszeń do poniedziałku.

PS: Na dzień dzisiejszy jedynym kierowcą z zagranicy zgłoszonym do rajdu jest Petrenko.... :?

A skad wiesz, że tylko Petrenko?

Od znajomego dowiedzialem sie wczoraj, że wszyscy zawodnicy z RSMP wystartują w tym rajdzie.
BartekRally
A5

Postprzez Marmetal » sobota, 17 cze 2006, 11:07

BartekRally napisał(a):
kuba_k napisał(a):Lista ma być opuplikowana w połowie przyszłego tygodnia.

A skad wiesz, że tylko Petrenko?

Od znajomego dowiedzialem sie wczoraj, że wszyscy zawodnicy z RSMP wystartują w tym rajdzie.

Miał na myśli kierowców zagranicznych :).
Marmetal
S2000

Postprzez Andrzej » sobota, 17 cze 2006, 15:37

No przeciez specjalnie zrobil taka przerwe zeby oddzielic watki...
Co do Petrenki to fajnie ze jakis rajdowiec z innego kraju smiga ale ten chlop jest lekko mowiac rajdowo niesprawny
Andrzej
A6

Postprzez Robi » sobota, 17 cze 2006, 16:05

Czy beda jechac normalnie z nazwiskami pilotow na szybach? Bo lubie wiedziec kto z kim jedzie. I czy beda normalne numery na dzwiach ktore dobrze widac?
Robi
N2

Postprzez Saruto » sobota, 17 cze 2006, 17:05

Wszystko ma być tak jak zwykle :) Rajd Polski to był tylko wyjątek.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Philippe » sobota, 17 cze 2006, 21:44

Tak, wszytsko ma się odbywać wg zasad rsmp, nagięto je podczas radju polskiego, ze zwgledu na fakt, że może być to el. mś ;)
Philippe
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP