14 Rajd Rzeszowski Śrubex

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez skateman » czwartek, 4 sie 2005, 12:37

super foty :) nie masz wiecej?? kto jezdzil na testowym??

widze ze pogoda nie dopisuje...wiec grzyb nie ma szans na zwyciestwo........
skateman
A6

Postprzez MHR » czwartek, 4 sie 2005, 12:56

Grzyb uderzyl na testowym tylem dosc mocno. nie wiadomo czy pojedzie.
MHR

Postprzez skateman » czwartek, 4 sie 2005, 12:57

MHR napisał(a):Grzyb uderzyl na testowym tylem dosc mocno. nie wiadomo czy pojedzie.

o kurde...ma ktos zdjecia z tego wypadku?? ale by bylo jak by nie pojechal.......
skateman
A6

Postprzez Slee_ » czwartek, 4 sie 2005, 13:09

MHR napisał(a):Grzyb uderzyl na testowym tylem dosc mocno. nie wiadomo czy pojedzie.

:shock: :shock: :shock:
Nie, no Grzyb przykozaczyl :( Mam nadzieje ze odbuduja auto.
Skateman - mam jeszcze kilkadziesiat fotek, ale bede mogl wrzucic dopiero po 18 bo teraz w pracy siedze. Ogolnie malo aut sie pojawilo, min Solek, Kuzi, Junior, Frycz, Oleksowicz, Grzyb, Karnabal, Duda i Guzek. Przed moim wyjazdem nie testowal jeszcze Lubiak, Stec, wiekszosc pucharowek i Clio. Musialem spadac do pracy, a poza tym przemoklem do gaci ;) Mam nadzieje ze do jutra pogoda sie poprawi. :wink:
Slee_
N3

Postprzez bounder » czwartek, 4 sie 2005, 13:28

Slee__: czy z evo Karnabala cos sie stalo po tym plenerze czy na szczescvie nic? dzieki
bounder
N3

Postprzez Slee_ » czwartek, 4 sie 2005, 13:31

bounder napisał(a):Slee__: czy z evo Karnabala cos sie stalo po tym plenerze czy na szczescvie nic? dzieki

Nic sie nie stalo, poprostu zsunąl sie do rowu na syfie naniesionym na cieciu. Belt mial tylko problemy z wyjazdem, Karnabal bez problemu sie wydostal.
Slee_
N3

Postprzez Kisiel » czwartek, 4 sie 2005, 14:16

Co do wypadku Grzyba to dla mnie masakra jako jedyny z kolegą tam byłem i to widziałem, strach w oczach miałem, na testowym przed wjazdem do lasku był lekki lewy łuk, staliśmy zaraz przed wjazdem w rowie słyszymy ze jedzie jakas ośka to sie usuwamy, widzimy ze to Grzyb, wystawiamy mu rękę, a tu nagle zaczyna go dupa wyprzedzać na zakręcie tak jakby za szeroko pojechał, potem bokiem jechał, próbował to wyciągnąc ale przód mu ściągnał do tego płytkiego rowu (po drugiej stornie nas) skosił krzaki, małe drzewo od ktrórego go odibło prawdopobnie i tyłem juz uderzył w duże drzewo po tej samej stronie. Jak to widziałem to myślałem ze to jakis film, pierwsz słowa które cisneły sie na usta to KUR... zaczeliśmy biec do niego, bo nie wesoło to wyglądało, Grzesiek i niePrzemek byli masakrycznie wystraszeni, bladzi, oczy wyłupione. Grzesiek zaraz odpalił auto i pojechał dalej, ale hmm z tyłu to szok, dupa walnięta solidnie, belka pokrzywiona, koła sie za dobrze nie toczyły. Pozbieraliśmy reszte części tzn spojler niekompletny, lampe, szybę, i dobra rejestracje.
Jedyne na co teraz licze to to zeby odbudowali Ignisa, aa wrazenia to miałem ekstremalne tzn nadal mam bo jeszcze nie ostyglem z tego
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez skateman » czwartek, 4 sie 2005, 14:20

o jasna dupa...a jakies foty masz?? ktos porobil?? co dalej byles na strefie?? cos mowil grzyb?
skateman
A6

Postprzez Kisiel » czwartek, 4 sie 2005, 14:45

Zdjęć z wypadku nie będzie bo nie mieliśmy aparatu, jedyne co to moze z kamery w środku Ignisa bo zdaję mi sie ze była zamontowana, tyle ze nie jako on-board, bo Grzesiek woził ludzi na testowym i kamera była skierowana w kierunku ich. A co do strefy to z romowy z kolegami to źle to widać, bo Czesi podobno wogóle nie chcieli sie za to zabierać, cos tam chyba sie kłócili. Może teraz robią auto, bo mieli poszukać jakiś blacharzy i uwinąć się szybko do jutra
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez MHR » czwartek, 4 sie 2005, 14:58

mam fotke tylu auta tylko jak ja #$^#$&& tu wrzucic??
MHR

Postprzez schwepes » czwartek, 4 sie 2005, 15:01

wrzuć na http://www.imageshack.us/ i podaj link...
schwepes
A6

Postprzez MHR » czwartek, 4 sie 2005, 15:05

MHR

Postprzez bounder » czwartek, 4 sie 2005, 15:14

masakra, nie wyglada to za dobrze, nie chce byc zlym prorokiem ale bedzie ciezko to chyba do rana zrobic. oby mu sie udalo
bounder
N3

Postprzez Megas WRC » czwartek, 4 sie 2005, 15:17

Kurde Grzyb nieźle przypierdzielił. Jak dla mnie jest troche niepowarzny, wiedział, że jest mokro i jeszcze testowy to po co tak zapierdzialał :? Jeszcze nie wystartuje w rajdzie.
Megas WRC
A5

Postprzez Gustaw » czwartek, 4 sie 2005, 15:21

:shock: :shock: :shock:
jak bedziesz wiadomo to piszcie, bo trzeba typowanie zrobic, a ostatnio udalo mi sie cos tam wygrac na subaru :P
ale skoro i laje to oski maja po ptokach, na takim syfie to widze Frycza
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP