Ja tam 3mam kciuki za Tomka - spoko gosciu jest i duzo zrobil dla naszych rajdow. Oby na Polskim auto bylo do jazdy to bedzie pudło jak nic

Moderator: SebaSTI
Redbull napisał(a):P.S. licze sie z tym ze po tym poscie zaraz mnie wszyscy pojadą....ale sory jak ktos narzeka ze nie miesci sie na drodze Subarynką (niewiele wieksza od Lancera) to raczej jaja sobie robi ....ludzie "Subaru Impreza"to nie KAMAZ. Wybaczcie moją krytyke...ale po to jest forum aby wyrażac swoją opinie...pozdrawiam!
Redbull napisał(a):Moja ocena QHR-a jest bardzo negatywna,choc powinienem mu kibicowac bo wkońcu pochodzi z moich stron,nie czynie tego.Dla mnie daje on obraz "niedopieszczonego" mającego same fochy kierowcy rajdowego,wystarczy zobaczyc na jego sposob mowienia np. w wywiadzie po elmocie.Wiecej w tym wszystkim cfaniactwa niz walki.Bo prkatycznie rzecz biorą to nie osiagną on w swojej karierze tyle aby moc sie tak zachowywac,jak by zdobyl tytuł Mistrza RSME badz jakiś kazdy inny który sprawił by ze jego wypowiedzi i krytyka byla by brana pod uwage z wielkim poszanowaniem...Dla mnie jego osoba jest lustrzanym odbiciem Svena Hannawalda...tylko ze Pan Tomek na twardszą psychike.
P.S. licze sie z tym ze po tym poscie zaraz mnie wszyscy pojadą....ale sory jak ktos narzeka ze nie miesci sie na drodze Subarynką (niewiele wieksza od Lancera) to raczej jaja sobie robi ....ludzie "Subaru Impreza"to nie KAMAZ. Wybaczcie moją krytyke...ale po to jest forum aby wyrażac swoją opinie...pozdrawiam!
Redbull napisał(a):Dla mnie daje on obraz "niedopieszczonego" mającego same fochy kierowcy rajdowego,wystarczy zobaczyc na jego sposob mowienia np. w wywiadzie po elmocie.Wiecej w tym wszystkim cfaniactwa niz walki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości