Jak myślicie co dalej z Kuzajem?

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez mototom » poniedziałek, 13 wrz 2004, 19:26

Banan napisał(a):
mototom napisał(a):
Banan napisał(a):Taaa, a gdyby nie Mocne, Power-Horse to kim bylby Kuzaj ? Tym samym co Lubiak.

Banan, kiedy Kuzaj był już czołowym kierowcą w Polsce to za przeproszeniem ty na gówno mówiłeś jeszcze papu. Więc czasem zamiast nawijać bez sensu, mając blade pojęcie, to sie poprostu przymknij.

No to moze mi powiesz, od kiedy Kuzaj jest czolowym kierowca w Polsce :?:

No to ci powiem. Kuzaj jest czołowym kierowcą w Polsce od kiedy wsiadł w Mitsubishi Lancera EVO III, i notował nim regularnie miejsca w pierwszej dziesiątce. Na koniec sezonu był 2 wicemistrzem Polski w gr. N. To był 1996 rok, więc co ty możesz o tym wiedzieć? Rok później wygrał tą klasyfikacje. Tego samego roku wywalczył chyba wicemistrzostwo Europy Centralnej w generalce. Jeżeli zawodnik który przyjezdza w czołówce generalki i swojej klasy nie jest dla ciebie topowym kierowcą to współczuje twojej inteligencji.
mototom
A6

Postprzez sumo » poniedziałek, 13 wrz 2004, 19:58

mototom napisał(a): Jeżeli zawodnik który przyjezdza w czołówce generalki i swojej klasy nie jest dla ciebie topowym kierowcą to współczuje twojej inteligencji.

mototom, ale gadasz głupoty... jakiej inteligencji ? :shock:

pozdro Tomek :wink:
sumo
N4

Postprzez mototom » poniedziałek, 13 wrz 2004, 20:00

Staram sie być delikatny :D
Pozdro Paweł :wink:
mototom
A6

Postprzez Roxi » poniedziałek, 13 wrz 2004, 20:07

hehhehe wreszcie jakas rzeczowa konwersacja :lol: :lol: fajni jestescie
YO sumo&moto :wink:
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką".
Roxi
N2

Postprzez GrYzLy » poniedziałek, 13 wrz 2004, 21:21

Dodac jeszcze trzeba Mistrzostwo Polski w RC o ile dobrze pamietam Toyota Celica GT4...
Jesli sprawdzi sie to o czym sie ostatnio mowi, czyli wiecej szutrow w ME, to Kuzaj ma szanse cos zawalczyc, ale to musi powstac profesionalny zespol... pelne zaplecze, spora kasa zeby skupic sie tylko na rajdowaniu.
Natomiast jak zostana same asfalty... to nie widze tego wogole... poprostu kolejny sezon w MP i MOZE kolejny tytul... i to by bylo na tyle...
GrYzLy
N3

Postprzez Roxi » poniedziałek, 13 wrz 2004, 22:25

GrYzLy napisał(a): ale to musi powstac profesionalny zespol... pelne zaplecze, spora kasa zeby skupic sie tylko na rajdowaniu.

oto chyba nie musimy sie martwic :wink:

ps.GrYzLy jak to stalo ze sie nie spotkalismy u poludniowych sasiadow w ostatni sierpniowy weekend :?:
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką".
Roxi
N2

Postprzez GrYzLy » poniedziałek, 13 wrz 2004, 22:48

Roxi napisał(a):
GrYzLy napisał(a): ale to musi powstac profesionalny zespol... pelne zaplecze, spora kasa zeby skupic sie tylko na rajdowaniu.

oto chyba nie musimy sie martwic :wink:

ps.GrYzLy jak to stalo ze sie nie spotkalismy u poludniowych sasiadow w ostatni sierpniowy weekend :?:

Oj nie wiem :( Wiem ze stalem w lesie, patrzylem na goldena, i za cholere nie moglem skojazyc ze to on :) Myslalem ze jakos razem sie poruszacie, ale nie wypatrzylem was nigdzie... Planuje przyjechac na Cieszynke?
GrYzLy
N3

Postprzez mototom » poniedziałek, 13 wrz 2004, 22:55

[quote="GrYzLy"]Dodac jeszcze trzeba Mistrzostwo Polski w RC o ile dobrze pamietam Toyota Celica GT4...
[quote]
W 1996 to był lancer a w 1997 Toyota Turbo 4WD po Herbie. No i w obu sezonach mistrz Polski.
Obrazek
od lewej: Adam Polak, Kuzi, Bohdan Ludwiczak.
mototom
A6

Postprzez Roxi » poniedziałek, 13 wrz 2004, 23:07

GrYzLy a bedziesz na tej imprezie w rallycafe w Kraku 18go ???? to moze tam sie stykniemy ?
Roxi
N2

Postprzez maciekd » poniedziałek, 13 wrz 2004, 23:10

Hmmm... Nie sądziłem, że będę bronił bananiniego, ale wydaje mi się, że to było pytanie o okres w którym Kuzi zaczął odnosić sukcesy...
Może się mylę, ale nawet banan nie jest tak cyniczny żeby zaprzeczać aksjomatom...
maciekd
A6

Postprzez mototom » poniedziałek, 13 wrz 2004, 23:20

Banan napisał(a):No to moze mi powiesz, od kiedy Kuzaj jest czolowym kierowca w Polsce :?:

Maciek mi sie wydaje, że Banan spytał wyraźnie od kiedy Kuzaj jest czołowym kierowcą a nie od kiedy zaczął odnosic sukcesy. Prawda, że gdy się w 96 pojawił wcześniej nikt o nim nie słyszał. Lecz przebojem wdarł się do czołówki w której jest do dziś. Dla tego twierdzę, że od 96 jest czołowym Polskim kierowcą rajdowym.
mototom
A6

Postprzez GrYzLy » poniedziałek, 13 wrz 2004, 23:21

Tak ... bede... sie bedzie dzialo %)
GrYzLy
N3

Postprzez Jump » poniedziałek, 13 wrz 2004, 23:56

mototom napisał(a):Tym samym Banan, kiedy Kuzaj był już czołowym kierowcą w Polsce to za przeproszeniem ty na gówno mówiłeś jeszcze papu. Więc czasem zamiast nawijać bez sensu, mając blade pojęcie, to sie poprostu przymknij.

Tomek pięknie powiedziane 8) można też w stylu, że to były czasy kiedy Bruno Banani żelazko na sznurku ciągał :shock:
Jump
N3

Postprzez subarek » czwartek, 23 wrz 2004, 02:11

GrYzLy napisał(a):Dodac jeszcze trzeba Mistrzostwo Polski w RC o ile dobrze pamietam Toyota Celica GT4...
Jesli sprawdzi sie to o czym sie ostatnio mowi, czyli wiecej szutrow w ME, to Kuzaj ma szanse cos zawalczyc, ale to musi powstac profesionalny zespol... pelne zaplecze, spora kasa zeby skupic sie tylko na rajdowaniu.
Natomiast jak zostana same asfalty... to nie widze tego wogole... poprostu kolejny sezon w MP i MOZE kolejny tytul... i to by bylo na tyle...

Hehehehe KOLEJNY !!!!! tytuł kolejny mistrz :) - czy ty człowieku śledziśz historię startów Kuzaja, jak zresztą i innych zawodników :) Jaki KOLEJNY ??? O czym ty mówisz? O sezonie w którym dostał topowym samochodem, nie dość, że od N-ki to jeszcze od 1600???? Porąbło cie, czy po prostu nie wiesz o czym mówisz ?:)
subarek
N2

Postprzez Ohlins » czwartek, 23 wrz 2004, 07:08

subarek napisał(a):
GrYzLy napisał(a):Dodac jeszcze trzeba Mistrzostwo Polski w RC o ile dobrze pamietam Toyota Celica GT4...

Hehehehe KOLEJNY !!!!! tytuł kolejny mistrz :) - czy ty człowieku śledziśz historię startów Kuzaja, jak zresztą i innych zawodników :) Jaki KOLEJNY ??? O czym ty mówisz? O sezonie w którym dostał topowym samochodem, nie dość, że od N-ki to jeszcze od 1600???? Porąbło cie, czy po prostu nie wiesz o czym mówisz ?:)

subarek KULTURA obowiązuje :!: :!: :!: :!: :!:
Ohlins
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP