A mnie sie strasznie podoba oes Czarna Gora, a dokladniej okolice przeleczy Puchaczowka... Fajne patelnie, niesamowicie dobra widocznosc (widac naprawde niezly kawal drogi), duzo miejsca dla kibicow itd.
Podobalo mi sie tez na Miedzylesiu, we wsi Lesica, taaaaaakie spadanie, super luki, hopka itp., tylko nie dosc ze dojazd ciezki, bo trzeba zawalac kawal drogi wzdluz granicy przez Niemojow (normalnie koniec swiata, a przynajmniej Polski

), to jeszcze potem z buta jest przeszlo 3 km do tej Lesicy i tylko 2 przejazdy, w bardzo duzych odstepach. Ale w zeszlym roku warto bylo

Chyba nawet korzystnioe jest tak zrobic, ze pierwszy przejazd Lesice ogladac, a potem od Stronia podjechac do Siennej i tam oba oesy. Tylko ze wtedy tez duzo kilometrow trzeba przejechac itd., wiec nie wiem, czy tak korzystnie w sumie

Ale ja ostatnio tak ogladalem wlasnie i bylo super.
A drugiego dnia calkiem fajnie jest na zjezdzie z Przeleczy Srebrnej do Nowej Wsi Klodzkiej, tez duzo widac np. z wiaduktu albo z jeszcze innego miejsca, aczkolwiek jest tam szeroko i raczej na okraglo.
pozdro!